Biocorrector Suite: pregledi uporabnikov in fotografije

Biokorrektor - naprava, ki je prilagojena za prilagajanje stanja biološko aktivnih območij s pomočjo povratnih informacij, uporablja kot senzor telo pacienta in ustvarja pogoje za njegovo obnovo in samoregulacijo. To potrjuje priročnik, priložen napravi" Biocorrector Suite".

Opis naprave

Delovanje merilnega dela biokorrektorja temelji na tako znanem fizikalnem učinku, kot je pojav električnega toka v elektrolitu v stiku s parom različnih elektrod (ušesa so narejena iz rumene kovine in ročno izdelana iz bele barve). Tako, ko pride do stika elektrod s človeškim telesom, pride do kontaktne potencialne razlike, nastanejo potrebni pogoji, da lahko električni biotok preide. V tem primeru človeško telo deluje kot povratni senzor v shemi, ki ureja celoten učinek na njem. Z drugimi besedami, proizvodnja biotube je natančno tista količina, ki je potrebna za dosego terapevtskega učinka v določenem postopku. V tem članku bomo obravnavali napravo "Biocorrector Suite".Osnovne funkcije

Biokorektor je namenjen optimizaciji ustreznih reakcij človeškega telesa na učinke stresa različnih vrst. Deluje takole:
 • določa pogostost delovanja zdravih in bolnih celic v telesu;
 • analizira raziskano frekvenco;
 • izvaja samoregulacijo določene frekvence delovanja celic;
 • deluje tako, da resonira z danimi frekvencami.
 • Posledica tega učinka bi morala biti zamenjava patogenih frekvenc lomljenih celic s pogostnostjo zdravih. Telo dobi zdravljenje zaradi popolne supresije patološke resonance. Kaj zdravi biokorektor Lux?


  Zdravljenje z uporabo pripomočka

  Bioresonančna terapija omogoča zdravljenje številnih bolezni. Biokorrektor lahko blagodejno vpliva na odpornost telesa na različne negativne okoljske dejavnike, pomaga pri hitrejšem in lažjem prilagajanju spremembam. Trdi se, da je taka naprava sposobna obvladati številne patološke procese brez zdravil ali z minimalno količino. To potrjujejo povratne informacije o zbirki Biocorrector.
  Lahko se uporablja v naslednjih primerih:
 • za zdravljenje različnih vrst motenj živčnega sistema in odstopanj psihe;
 • z utrujenostjo;
 • z migreno, glavoboli;
 • med stresom in nevrozo;
 • z osteohondrozo;
 • za zdravljenje patologij črevesja in želodca;
 • za bolezni sečil in genitalnega sistema, vključno s frigidnostjo, impotenco;
 • s hipertenzijo;
 • za zdravljenje bolezni dihal in bolezni srca in ožilja;
 • za nalezljive bolezni.
 • To potrjuje priročnik za uporabo, priložen Suite Biocorrector.

  Sorte

  V katerih variantah je mogoče kupiti to napravo za izboljšanje organizma? Obstajajo naslednje vrste biokorektorjev:
 • posameznik.Uporablja se za zagotavljanje udobja posameznika. Takšne naprave oddajajo disimerijo, ki je povezana s krvno skupino bolnika za največjo približevanje modulacije njegovemu biopolju. Priporočljivo je, da ga nosite blizu telesa, lahko ga uporabite za vsakega družinskega člana.
 • Kolektivna. Uporablja se na področju vitalne dejavnosti pacienta za zagotavljanje biološkega udobja.
 • Nastavitveni modulator. To lahko nevtralizira delo škodljivih sevanj kakršne koli intenzivnosti, se prav tako izvaja v bližini telesa, ali je mogoče namestiti v pohištvo sobi.
 • Zaščitna. Primerja se z dežnikom, ki prekriva tok slabe energije na zemeljskem polju v njenih neugodnih območjih in blokira njihov vpliv na človeško telo.
 • Cena biokorektorja je posledica njegove vrste in opravljenih funkcij. Oglejmo si to vprašanje podrobneje.

  Stroški biokorjektorja

  Zelo pogosto vprašanje potrošnikov: "In koliko to čudež pomeni?". Mnenja potrjujejo, da je naprava "Biocorrector Lux" pred nekaj leti lahko kupili za 28 tisoč rubljev. Točne stroške mora določiti prodajalec.

  Kako ga uporabljati?

  Vsaka naprava ima navodila za uporabo. Podrobno je opisano, katere bolezni se lahko uporabi in kakšna je. Priporočljivo je, da se izvede 20-25 postopkov, ki morajo biti kratkoročni. Še vedno pa se je pred uporabo bolje posvetovati z zdravnikom. Kontraindikacije, če menite, da navodila, nima. Napravo priporočamo za uporabokot preventiva za ljudi, katerih dejavnosti so povezane s stalnim vplivom elektromagnetnih valov, dolgotrajno bivanje v čustveno nestabilnem okolju, življenje v neugodnih okoljskih razmerah ali psihološki stres.

  Pozitivne povratne informacije za zbirko Biocorrector

  Splošno mnenje je, da ta izdelek nikakor ni v skladu z načeli pravega zdravila, ki nima placeba. Obstaja veliko pregledov o uporabi Biocorrector Suite na internetu (fotografija spodaj). Opažamo najbolj kontroverzne misli: od navdušenih do močno negativnih. Poglejmo nekaj od njih.
  Nekateri uporabniki menijo, da se biokorektor neposredno bori z vzrokom bolezni in ne s svojimi simptomi, močno izboljša zdravje. Obstaja sproščujoč učinek, ki se čuti na subtilni ravni. Po uporabi zdravstvenega stanja, na splošno, bistveno izboljša, migrena, glavoboli, naprava povečuje delovanje tablet, varno in udobno v obtoku. Vendar pa obstaja pomanjkljivost: na trgu obstaja veliko število ponaredkov, ki ne bodo imeli takšnega učinka. To potrjuje zdravnikove odgovore na Biocorrector Suite.
  Drugi ugotavljajo, da se naprava pogosto uporablja s težavami s srcem. Po tednu uporabe postane veliko lažje, normalno spanje. Celo razpoloženje postane vzvišeno. Pomanjkljivost je precej visoka cena. Prijeten učinek uporabe biokorrektorja se čuti že od samega začetkasejo. Bolniki so zadovoljni z dejstvom, da so se take naprave pojavile tudi v Rusiji, saj je ta praksa že dolgo običajna praksa v tujini.

  Kaj je še uporaba naprave? Uporabnost orodja Biocorrector Suite v boju proti migreni, ki se je začela z utrujenostjo, živčnim stresom, utrujenostjo, je ogromno. Če so glavoboli močno mučeni, se bodo zaradi večkratnega zdravljenja z napravo pojavljali veliko manj pogosto, izgubili bi ostrino manifestacije. Obstaja okrepitev delovanja zdravil. Še vedno obstajajo slabosti - dolgo čakanje na naročila po pošti. Tudi pregledi pravijo, da naprava "Biocorrector Lux" resnično popravi zdravje, pomaga, da se znebite pomanjkanja sape. Učinek se čuti že med postopkom in opazno olajšanje - v tednu uporabe. Sčasoma se prepričanje v učinkovitost zdravila le krepi.
  ​​

  Negativni odzivi

  Tudi negativne povratne informacije so opazne. Uporabniki zagotovijo, da cena take naprave ne sme biti več kot tisoč rubljev, saj je učinek njene uporabe minimalen. Poleg tega se pod krinko čudežnih sredstev pogosto prodajajo ponarejeni prevaranti. Mnenja pišejo predvsem mladi, ki preprosto promovirajo izdelek. Veliko bolj učinkovito je, da gremo dol in vstajamo zgodaj, to storimo zjutraj, gledamo težo in jemo normalno hrano, leto kasneje pa bodo vsi lahko začutili pretok energije in moči. Upoštevajte samo zdravstvene potrebe. Nekateri drugi uporabniki trdijo, da je biokorektor navadna malenkost s kupomutripajoče žarnice, ki nimajo smisla plačati za to veliko denarja, vendar je bolje vzeti kakršenkoli poceni kalkulator, hoditi z njim in verjeti v njegovo zdravljenje: učinek bo enak. Pogosteje pa se verjame, da je biokorektor, čeprav je namenjen preprečevanju in zdravljenju številnih bolezni, kot je navedeno v oglaševanju v medijih in v navodilih, pravzaprav še ena goljufija javnosti in zlasti upokojencev, ki so nagnjeni k temu znane osebnosti, deluje s propagando čudovitega čudeža-sredstva. Verjetno se lahko začasni pozitivni učinek manifestira v izboljšanju zdravja, vendar se kljub temu ni zgodilo nič super-naravnega v življenju z uporabo pripomočka bolnikov. Možno je, da so se nekateri ljudje izboljšali, vendar je še vedno izguba denarja, saj realna cena takega zdravila ni več kot tisoč rubljev.

  Priporočila

  Na splošno se takšnih naprav ne bi smelo kupiti v spletnih trgovinah in na televizijskih kanalih z oglaševanjem, naivno s prepričanjem, da dejansko obstajajo naprave za prodajo. Pravilne naprave je treba najti v specializiranih prodajalnah, kjer se prodaja medicinska oprema ali v lekarnah. Tam lahko zahtevate potrdila in dokumente za vsako napravo, s priporočili Ruske akademije medicinskih znanosti in temi značilnostmi. Pomembno je, da ostanete pozorni, da skrbno preučite povratne informacije in da ne boste na prevare. Tako smo napravo "Biokorrektor Lux" obravnavali podrobno.

  Sorodne publikacije