Smart Watch Smart Watch GT08: pregledi strank, specifikacije

Vsak dan je na internetu na stotine "poštenih pregledov" na pripomočkih. Potencialni kupci jih preučijo in se izkažejo za nezadovoljni z nakupom. Če želite biti prepričani, kateri izdelek boste dobili, morate pregledati preglede. Smart Watch GT08 spada v kategorijo, kjer lahko povratne informacije o lastniku dajejo jasno sliko izdelka.

Pregled

To je še ena "pametna ura", ki je postala priljubljena zaradi podobnosti s kultnim Apple Watchom. Na splošno ponaredki ne dobijo vedno negativne barve. Nekateri postanejo vizualno drugačna zamenjava za drag izdelek z blagovno znamko.
Enako se je zgodilo z Smart Watch GT0. Ocene tega modela so bile poštene. Ne moremo reči, da je to gadget, ki ne uspe. Zakaj? Poglejmo še naprej.

Možnosti

Dejansko iskanje nekaterih informacij o teh urah ni enostavno. Proizvajalec, kot je razvidno iz naslova, ni videti v pripomočku. Obstaja prodajalec. Seveda je iz Kitajske. Zato bi morali najprej preveriti vse naslednje parametre.

Kot je prodajalec povedal kupcu, pripomoček podpira brezžično komunikacijo. To vključuje GSM, Bluetooth 3.0 in NFC. Kar se tiče zadnje funkcije, so lastniki zapustili negativno povratno informacijo o Smart Watch GT08, ker je ni bilo. Očitno je to prodajalec prodajalca, ki se je odločil privabiti kupce. Potem je v parametrih registriran večjezični vmesnik. Tu so omenjeni angleški, kitajski, ruski, nemški in drugi jeziki. Pravzaprav se je izkazalo, da je to spet prevara in se lahko uporabisamo angleški ali kitajski vmesnik. Seveda, to moti Smart Watch GT08 pametne kupce watch. Povratne informacije so pustile ostro negativno. Nadalje, preučevanje parametrov, na srečo ni bilo mogoče odkriti netočnosti. Imamo zaslon z ločljivostjo 240x240 s TFT matriko. Sistem deluje na podlagi kitajskega čipa MTK6260A. Pomnilnik znotraj je malo - 128 + 64 MB, vendar ga je mogoče razširiti z microSD.
Baterija v notranjosti je 350 mag. To povprečje traja 2-3 dni. Predstavljen model v črni barvi. Obstaja veliko število funkcij, o katerih bomo govorili kasneje. Strošek v času izdaje tega pripomočka je bil 67 $, vendar lahko kupite ceneje s popusti, zalogami ali kuponi. Če primerjamo Apple Watch, potem je cena 6-krat manjša od "Apple Hours".

Dodatki

Ure lahko naročite samo na Kitajskem. Seveda, poskusite srečo in poglejte model regionalnih spletnih trgovin, ki ga lahko. Vendar je majhna verjetnost, da ne bo tam prodana po visoki ceni ali z nekaterimi napakami. Zato je bolje, da takoj pojdite na "AliExpress" in naročite tam. Pregledi paketov Smart Watch GT0 so bili pozitivni. To je posledica dejstva, da je bilo kljub neopazni škatli v njej veliko presenečenj. Torej, zunaj paketa je svetlo rjave barve. Če ga pogledamo, je težko ugotoviti, kaj je notri. Toda z majhno grafično ikono postane jasno, da obstaja naprava. Odprite škatlo in uživate v ideji pakiranja. Sestavljen je iz dveh delov v obliki prizme. Rešitev je zanimiva in spominja na škatle zdraga zapestna ura. Sam pripomoček "sedi" na mehkem substratu. Možnost je tudi nepričakovana in prijetna.
Na dnu paketa so na voljo pametne ure Smart Watch GT08. Ocene, ki so jih pričakovali. Tukaj ni nič nenavadnega. Kupec ima MicroUSB kabel za polnjenje in povezovanje pripomočka z računalnikom. Na zaslonu je baterija, film z navodili. Zadnja komponenta ima vprašanje. Kot kaže praksa, nihče praktično ne uporablja filma.

Oblikovanje

Videz modela je morda najmočnejša stran. Pritožb ni. Proizvajalec je res dobil kopijo "jabolka" za manj denarja. Naprava izgleda kot izvirnik na roki. Tudi če pogledate okrog, se lahko zdi, da je Apple. Nobenega ameriškega podjetja nimajo logotipa, v ostalih pa je veliko podobnega. Kakovost iz plastike, brez napak. Nikjer nisi videl škripanja ali bliskavice. Zaslon je prekrit s tem steklom, okvir pa je izdelan iz aluminija.
Zaslon, kot je že bilo omenjeno, ima velikost 240x240 in je prekrit s TFT matriko. Izkušeni uporabniki vedo, da je to najcenejša možnost, vendar ne tako slaba, še posebej na zaslonu z majhno ločljivostjo. Zaslon na dotik je vklopljen, nad njim pa gleda sprednji Smart Watch GT08. O njej bomo slišali malo kasneje. Model je izdelan v črni barvi, okoli ohišja pa je srebrni okvir. Na desni strani je klasično kolo. Pravzaprav je to edini gumb za uro. Vrtenje je tukaj "neporočeno", zato ni nobene funkcionalne obremenitve.

Leva stran je zasedenasimulirani gumb. Pravzaprav je to priključek za vrata MicroUSB. Spodaj je zvočnik in nad luknjo za mikrofon. Vtič je tesen, vendar to ne pomeni, da se naprava lahko uporablja v tušu ali bazenu. Nimajo zaščite pred vlago, pomembno je, da se tega spomnite. Zadnji pokrov iz umetne mase se enostavno odpre. Vidite baterijo, pod njo, da namestite SIM kartico in pomnilniško kartico. Obstaja tudi napis na tehnologiji 3D SOUND, ki omogoča zvok, delo kot telefon, predvajalnik ali snemalnik zvoka. Pravzaprav vas spominja na nekakšno malo vohunsko igračo. Zakaj tako, naj ugotovimo.

Prikaz

Kot smo že omenili, je pred nami pravo steklo. To pomeni, da morate biti bolj previdni, saj je zaščita v takšni proračunski napravi malo verjetna. Matrika je TFT. To pomeni, da uporabnik ne vidi nasičenih jasnih barv. Toda pri tako majhni ločljivosti vse slabosti zaslona ne bodo opazne.
Uporabniku so na voljo tri vrste klicanja. Zdaj je vredno reči, ne morete ga namestiti ali prenesti. Prvi spominja na modne ure z veliko informacijami. Drugi je zelo jedrnat in zadržan. Tretji klic pa simulira staro uro z rimskimi številkami.

Foto /Video

Značilnosti Pregledi Smart Watch GT08 niso zbrani najbolj pozitivni. To je posledica dejstva, da večina ni izpolnila pričakovanj ali se izkazala za nekoristno. Na primer, kamera je nad zaslonom. Lahko sprejme fotografije ločljivosti 640x480. Še sramotno je učiti na socialnih omrežjih. Ura lahko snema video z ločenozmožnost 320x240. To je precej dvomljiva možnost. Edina dobra stvar, ki se lahko "rodi" iz te strojne opreme je uporaba programske opreme. Obstajajo možnosti za prevajanje slik iz kamere pametnega telefona v uro fotoaparata. Seveda, in komaj bo kdo potreboval. Več spominja na zlo. Toda, ko je taka priložnost na voljo, je nemogoče povedati.

Sporočilo

Pregledi Bluetooth Smart Watch GT08 so bili tudi za klice močno negativni. Na splošno je zanimivo dejstvo, da je možno klicati in sprejemati klice prek te naprave. Seveda, za to morate namestiti sedem kartico ali uporabljati brezžično povezavo. Toda izvajanje te možnosti se je izkazalo za nepopolno. Če želite poklicati številko, jo lahko izberete iz imenika v meniju »sedem«. Obstaja možnost prek Bluetootha, da se "zaklene" iz imenika pametnega telefona. Toda glede na majhnost zaslona je to neprijetno.
Pogovor skozi uro na splošno povzroča veliko vprašanj. Zdi se čudno, če uporabljate glasno povezavo, saj se bodo lahko vsi udeleženci v vašem dialogu udeležili. Ampak, če je za zasebno komunikacijo, je postavitev ure na uho še manj primerna. Takšna realizacija je lahko za najstnike in celo za dijake. Vsaj bi se lahko pretvarjali, da so vohuni. Klic lahko nastavite: nastavite vibracije ali zvonjenje. Toda za prilagoditev samega pogovora bo treba biti takoj. To je še en neuspeh razvijalca, ki je očitno hotel šaliti lastnike Smart Watch Tiroki GT08. Mnenja o tem računu včasih povzročajo smeh. Dejstvo je, da slediS sinhronizacijo ure s pametnim telefonom boste dobili obvestilo o klicu. Vzemite svoj telefon, pritisnite "Odgovori" in ga položite na uho. Toda glas sogovornika ne prihaja iz zvočnikov pametnega telefona, ampak iz "pametnih ur". In dobro je, če postavite GT08 na isto roko, kot ste vzeli telefon. Tako boste vsaj takoj lahko uganili, od kod je prišel glas sogovornika. V nasprotnem primeru lahko tudi zgrešite zvočnike pokvarjenega telefona. Ta komunikacija prek pripomočka se ne konča. Tukaj lahko uporabite "sms-kami". Lahko jih pošiljate in sprejemate preko ure. Če želite to ponoviti, morate uporabiti "sedem" ali "bluetooth". Niz besedila se izvede s tipkovnico QWERTY ali T9. Prva različica je seveda strašno nerodna, saj je na takem zaslonu skoraj nemogoče priti na gumbe. Prav tako je vredno razumeti, da ko ni ruskega vmesnika, ni vredno čakati na niz ruskih črk. Na voljo s cirilico.

Možnosti

Med drugimi možnostmi je predvajanje glasbe. Zato je enostaven nadzor nad standardnim predvajalnikom telefona. Ta možnost je najbolj udobna. Lahko pa poskušate pretakati glasbo iz telefona v uro. Rešitve za najbolj obupane, ker v vgrajeni dinamiki ni nič dobrega.
Obstaja notranji koledar. Uporaben je samo za to, kar je preprosto. Njihovo upravljanje je neprijetno, čeprav je taka možnost na voljo. Za to je lažje ustvariti kratke opomnike ali uporabiti pametni telefon. Funkcija budilke je približno enaka. Kliče in vibrira. Toda tu je vprašanje, ali nev njih spite Večina uporabnikov uporablja budilko le kot opomnik za opravila med dnevom. Vgrajen je pedometer z nekaj napakami. Mimogrede, iz nekega razloga ne dela hkrati s funkcijo opominjanja sedenja. " Kalkulator je priročen in deluje pravilno.

Vprašanje

Med drugimi možnostmi je veliko vprašanje "Radio" in "Satellite". Radijski sprejemnik mora povezati slušalke, ki jih lahko povežete, kot vidite na videz, nikjer. "Satelit" ne more samostojno delovati. Prikazuje nerazumljive napise.

Programska oprema

Najbolj negativne so zbrane urne ure za pametne ure Tiroki GT08. Obstaja nekaj programske opreme, ki vsaj nekako reši situacijo z nekaterimi funkcijami. Vendar ne delujejo vedno pravilno in se spopadajo z nalogami. Na primer, BT Obvestila se zdi, da je glavna programska oprema za ta model, ki je odgovoren za posredovanje klicev, sporočil in še več. V resnici pa z operacijskim sistemom ne deluje vedno ustrezno. Obstajajo odmori in napake. Toda na splošno lahko zahvaljujoč temu programu konfigurirate sprejemanje socialnih sporočil, kar je najbolj pomembno za večino uporabnikov.

Sklepi

Pomembno je razumeti, da gre za "pametno uro" v proračunskem segmentu. Njihova glavna prednost je videz. Izgledajo zelo kakovostno, drago in elegantno. Obstajajo težave s funkcionalno komponento. Toda, če se spomnite njihove vrednosti, lahko nekatere "slabosti" zaprejo oči. Seveda, bolje je kupiti "igračo" za najstnika. V šoli se bo lahko pohvalil in užival v svojih psevdo-spyware možnostih.

Sorodne publikacije