Cenarionska ekspedicija: opis frakcije in vodnik za izboljšanje ugleda

Ena od značilnosti igre World of Warcraft je prisotnost številnih frakcij in združenj, od katerih vsaka sledi svojim ciljem. V zameno lahko igralec vzpostavi odnose z nekaterimi od njih in prejme njihovo spoštovanje, vredno nagrado (oprtnice, orožje) in razpoznavne oznake (naslovi, grbovi itd.). Ena od teh frakcij je bila Kenarska ekspedicija.

Opis frakcije

Cenarionska ekspedicija je analogna zemljišča Greenpeace. Predstavniki Cola Cenarius se ukvarjajo s proučevanjem naravnih pojavov, opisom favne na novih ozemljih in njenim varstvom. Cenarion ekspedicija je bila v celoti predstavljena v vlogi "Burning Knight". Člani te frakcije so se naselili na ozemlju Zangarotopa, njihov glavni tabor je na zahodnem delu lokacije. Tam lahko začnete sodelovati z njihovimi voditelji.


Ekspedicija na Cenarion: ugled za opravljanje nalog

Eden od najpreprostejših (in inspirativnih) načinov za izboljšanje ugleda pri eni ali drugi frakciji je delo na njem (izvajanje naloge). Obstaja veliko nalog, za katere je mogoče shraniti določeno število enot ugleda. Naloge se nahajajo na celotnem ozemlju Azeroth in Subzerazh. Začenši z najbolj učinkovito in dostopno nalogo - Neidentificirani deli rastlin. Nalogo je mogoče dobiti v glavni trdnjavi na Cenarijski ekspediciji. Bistvo naloge je zbiranje rastlin, ki jih je mogoče izvleči iz vsakega bitja, ki čre na ozemlju Zangarputa. Skupajmorate zbrati 10 kosov. Za to nalogo bo igralec prejel 250 točk ugleda. Nosite travo kupcu, dokler se ne doseže "spoštovanje" članov kroga Cenariusa, ko postane naloga nedostopna in je treba preiti na druge načine za izboljšanje ugleda.


Podzemlje za izboljšanje ugleda

Najbolj dolgočasen in dolg proces v kateri koli MMORPG je tako imenovana "kmetija". Kljub temu, ko je dostop do nalog zaprt, in ugled je treba dvigniti, nič drugega ne ostane, kot neskončno "mob" in dolgčas. Ubijte bitja v ječe, ki so del konklava Curve Fang. Njihovo število vključuje: Spodnje glavice, Zapor in Parne Dungeons. Vsi, ki so ubili "mob", bodo igralcu dali 15 enot ugleda, in vsak šef - 250.

Druge metode

Z dodatkom "gonilnikov zmaja" je bilo v igro dodano novo orodje za izboljšanje ugleda. Za to bo igralec potreboval nekaj - Izkrivljeno s časom je znak, ki bo dobil ugled v izbrani frakciji, ne glede na to, katera bitja in šefi bodo ubiti. Mnogi igralci raje na ta način, saj nihče ne želi ostati v zastarelih WoW ječe. Cenarna ekspedicija ni bila izjema. In seveda lahko ugled kupite za pravi denar. Mreža ima sredstva za najem igralcev, ki so za skromno plačilo pripravljeni dvigniti svoj ugled na želeno raven v najkrajšem možnem času (običajno ne več kot en dan). V tem primeru je treba svoj račun zaupati tretji osebi, zato to ni potrebnoDa bi zaupali prvemu najboljšemu spletnemu mestu, je bolje iskati recenzije ali vprašati tiste, ki vedo na forumih in v klepetu igre.

Cenarionska odprava: nagrade

Seveda morajo biti vsa ta dela nagrajena. Ne glede na to, ali je igralec šel skozi vse kroge pekla, to je rezervoar Kryviy Ikla, sam ali pa je najel zunanjega sodelavca, bodo voditelji Cola Cenarius odprli priložnost za nakup njihovega blaga in nagradili tudi edinstven naslov. Zato bo ekspedicija Cenarion ponudila:
  • komplet zaščitnih oklepov - "svileni oklep" (zdaj ni pomemben).
  • Grb odprave Cenarion.
  • Vožnja z živalmi - Cenarionov vojaški Hipogrif.
  • Naslov - Defender (tsa) Cenarius.
  • Sorodne publikacije