Kako namestiti torrent igro z lastnimi rokami

Vprašanje, kako namestiti igro torrent, nastane pri vsakem uporabniku, ki se prvič srečuje s tem pripomočkom. Dejansko se to naredi na več načinov in po dveh ali treh poskusih bodo ljudje za vedno zapomnili algoritem delovanja. Potem bo proces še lažji, čeprav so lahko prisotne težave. Proizvajalci prepakirnic ustvarjajo postopke namestitve drugače, zato potrebujete malo znanja, preden začnete poslovati.

Zgodovina ustvarjanja programa

V tem trenutku je težko preceniti pomen razvoja programa, imenovanega Torrent. Leta 2004 se je Ludwig Streegue začel ukvarjati z njim kot preprost in funkcionalen produkcijski odjemalec. Na tej točki ni bilo vprašanje, kako namestiti torrent igro, ker je bil njen namen drugačen.


Leto kasneje je razvijalec še naprej deloval pod okriljem velikih podjetij. Namen tega orodja je bil distribuirati digitalne kopije prodanih iger. Zato ga je kupil BitTorrent Inc. Njeni strokovnjaki so ustvarili algoritem za prenos datotek. Takrat so prvi uporabniki razmišljali o tem, kako na računalnik namestiti igro torrent.

Funkcionalni program

Če želite vedeti, kako pravilno namestiti torrent igre, morate najprej raziskati uporabnost in osnove upravljanja. Najprej mora uporabnik zapomniti, da program uporablja samo posebne vrste datotek, v katerih je podana pot za prenos. Vedno obstaja oseba, ki je datoteko prvič vložila. Po prenosudrugi ljudje se pridružijo in stopnja črpanja raste v napredovanju. Brez tega mehanizma bi vprašanje, kako namestiti torrent igro na vaš računalnik, izgubilo pomen, saj je prenos trajal več dni.


Med drugimi uporabnimi značilnostmi je treba omeniti prisotnost omejevalnikov hitrosti. To vam omogoča nadzor nad tokovi in ​​ne dovolite, da program povleče celoten internet na sebe. Razporejanje, predpomnjenje podatkov, zagonski načini, podpora podatkovnemu protokolu so skrite funkcije, ki jih običajni uporabnik uporablja redko.

Prenos in namestitev iger: prvi način

Začetni pogoj za prenos datotek je razpoložljivost visokokakovostnega spletnega vira na spletu, kjer uporabniki distribuirajo distribucijo. Nato je odgovor na vprašanje, kako namestiti torrent igro, sam po sebi. Po kliku na gumb »Prenesi s pomočjo toka« se na plošči znotraj izbranega projekta prikaže datoteka. Če ga kliknete, se program samodejno odpre in prikaže se okno s predlogom za izbiro poti, datotekami za prenos in drugimi.
Po prenosu uporabnik vnese mapo, kjer je shranil, in spremlja vrsto datoteke. Enostavne igre so pogosto v navadnih arhivih. Ni jih treba razpakirati za montažo, ker je glavna stvar, da so vsi elementi na enem mestu. Naslednji namestitveni program se zažene. Zdaj morate skrbno prebrati informacije in slediti navodilom. Uporabnik nastavi pot, spremlja prenos dodatne programske opreme, bere avtorske pravice in izbereza ustvarjanje map in bližnjic. To je najlažji način, da prenesete odjemalca in ga namestite.

Drugi način

Začetni človeški ukrepi so enaki kot v prejšnjem odstavku, le tukaj je že potrebno posebno znanje o tem, kako namestiti igro torrent. Težava je v tem, da so datoteke shranjene na posebni sliki, ki jo je treba namestiti na navidezni disk. To ustvarja nekakšno licenco, projekt pa poteka tako kot tisti, kupljen v digitalni trgovini. Najpogosteje se DAEMON Tools in Alcohol uporabljajo za ustvarjanje slike. Po prenosu, morate odpreti eno od njih, izberite pogon, določite datoteke in kliknite na gumb "Mount". Nato lahko začnete igro in uživate v dolgo pričakovani novosti.

Težave pri delu

Postopek nakladanja in namestitve pogosto pripelje do vseh vrst presenečenj, ki jih je treba pripraviti. Večinoma neprijetne situacije se pojavijo, ko prvič poskusite ugotoviti, kako namestiti igro po prenosu iz torrenta s pomočjo slik. Opis ne opozarja, kdaj namestiti sliko - pred ali po sami namestitvi. Vedno poskušajte to storiti po prenosu datoteke. Če je potem napaka, potem je druga metoda pravilna.
Poleg tega so razvijalci digitalne zabave od leta 2014 začeli uporabljati zaščito nove generacije za svoje delo. To je zelo zapletlo postopek dekodiranja kode in poslabšalo optimizacijo igralnih projektov. Razprava o tem vprašanju poteka že drugo leto, vendar je ustvarjalci še niso videlialternativ. Kljub temu pa varovanje hekerjev ohranja le mesec ali dva. Nato se pojavi posilstvo in ljudje začnejo s svojimi hudourniki za prenos datotek. V zvezi z namestitvijo se ni nič spremenilo, ker vse skrbi, ki jih povzročajo skorje in tablete, vzamejo digitalne pirate. Njihovi algoritmi na vsakem sistemu delujejo drugače, vendar se jim lahko uporabnik vedno obrne za podporo. Odgovorili bodo na vsa vprašanja.

Sorodne publikacije