Prebrskajte slušalke Sennheiser PX 100-II

Ta članek bo obravnaval slušalke modela Sennheiser PX 100-II. Do danes je zelo priljubljen. S tem, kar je povezano, si poglejmo malo kasneje. Treba je opozoriti na enkrat, da je model precej udoben, in se tudi ne razlikujejo v visokih stroških. Zato je idealen za tiste, ki ne želijo porabiti veliko denarja za resno tehniko, saj jo kupite samo za poslušanje domače glasbe.

Splošne informacije

V škatli, ki jo dobavi dobavitelj, lahko najdete slušalke Sennheiser PX 100-II, kot tudi torbico za prenos. Ta naprava se šteje med celotno paleto proizvajalcev najbolj znanih in poceni režijske naprave. Odlično je za poslušanje domače glasbe, vendar ni zaželeno uporabljati slušalk na ulici. Ta model je namenjen ljudem, ki želijo imeti priročno napravo s silikonskimi izolatorji. Slušalke dobro držijo ušesa in dajejo dober zvok.Specifikacije

Slušalke Sennheiser PX 100-II imajo odprto obliko. Kar se tiče frekvenčnega odziva, se giblje od 15 do 27 tisoč Hz. Tlak je 114 dB. Impedanca je 32 ohmov. Harmonično izkrivljanje ne presega 0,01%. Standardni vtič 35 mm, naravnost. Kabel je dolg nekaj več kot 1 meter.

Paket in komplet

V setu, ki je že opisan zgoraj, je treba še podrobneje povedati oembalaži Slušalke Sennheiser PX 100-II so z blisterjem enostavno priti. V njem so v prepognjenem stanju. V škatli ni nič več kot pokrov. Narejena je iz dokaj grobe tkanine, ki omogoča, da je trajna. Ima posebne zvyazochki. Da bi se slušalke ujemale z njimi, morajo biti sestavljene samo v zbrani obliki.Postopek videza in delovanja

Večina zasnove Sennheiser PX 100-II je narejena iz plastike, naglavnega traku in kovinskih tečajev. To je slednje, ki vam omogoča, da naredite slušalke. Če ocenjujete zasnovo naprave kot celote, lahko rečemo, da je zasnova skromna in da kakovost uporabljenih materialov ni slaba. Pri daljši uporabi slušalk bo postopek zlaganja in razgradnje v povprečju trajal nekaj sekund. Opozoriti je treba, da so vsi premiki gladki, jasni in izvedeni brez težav. Lufthani so odsotni. Po določenem času obstaja majhna verjetnost, da bodo ključna vozlišča počila. Vendar se to ne bo zgodilo kmalu. Skodelice niso preveč pritisnjene. Ampak to je dovolj, da naredimo tesno fiksacijo. Naslon za glavo je reguliran v širokem razponu, zato je primeren za vse potrošnike. Uhani so izdelani iz materiala, kot je penasta guma. Da bi zagotovili visoko kakovostno uporabo in najprimernejši za kupca, se je proizvajalec odločil, da bo Sennheiser PX 100-II Black s pomočjo tečajev pritrdil skodelico slušalk. Instrument ne tehta veliko, tudi zvočniki so rahlo povezani, zato ga nosite zelo udobno. Slušalke imajo odprto akustično obliko.V skladu s tem je lahko med pomanjkljivostmi tega modela označena izolacija hrupa.
Če želite razlikovati desno slušalko od leve, morate videti, katera stran kabla je tam. Oznake "desno" in "levo" se nanašata na plastiko, ki se nahaja na vrhu naglavnega traku. Prav tako je potrebno povedati nekaj besed o kablih. Nič ni neprivlačen. Za uporabo slušalk kot prenosne naprave bo dovolj dolga žica. Vtič je popolnoma ravno in njegove dimenzije so majhne. Zato ga je treba skrbno obravnavati.

Kakovost zvoka

Opozoriti je treba, da se slušalke Sennheiser PX 100-II (ocene na splošno pozitivne) ne razlikujejo v zvišani kakovosti zvoka. To se lahko v celoti utemelji s cenovno kategorijo. Srednje frekvence niso zelo jasne. Zato prinesite nekaj neugodja. Ni sibilantov. Zgornje frekvence tudi ne dosežejo optimalne ravni. Kar zadeva najnižje, je treba povedati, da so prisiljeni, tako da nekatere melodije zvenijo, najmanj rečeno, slabo. Pogosto manjkajoči basi. Čeprav imajo slušalke odprto akustično obliko, so prejele neuspešno stereo panoramo. Brez množičnega učinka, instrumenti zvok na povprečni ravni. Podrobnosti v tem modelu so slabe. Bas v mnogih težkih melodijah popolnoma prekriva frekvenčno območje, to pomeni, da sta povprečna in visoka nota praktično tiha. Lahko varno uživate v preprosti elektroniki, pop glasbi in rap glasbi.

Združljivost z drugimi napravami

Najbolj priljubljen telefon je Apple iPhone,govoriva malo o njem. S to napravo slušalke dobro delujejo. Za uživanje v predvajanju ni treba zvišati glasnosti na najvišjo vrednost. Seveda, primerjava slušalk Sennheiser PX 100-II Black z Appleovimi sorodniki ni vredna, toda na splošno bo za banalno poslušanje melodij zmogljivosti naprave dovolj.

Tekmovalci

V Rusiji ta naprava stane približno 1500 rub., Zato so njeni konkurenti številni znani modeli. Najbližji tekmec je Koss Porta Pro. Ti modeli veliko primerjajo z ergonomijo, saj je skoraj identična. Po zasnovi so nekoliko drugačni, vendar je to vprašanje sporno, ker ima vsak potrošnik svoj okus. Če gledamo subjektivno, ima opisani model bolj moderno obliko. Ko govorimo o zvokih, je Porta Pro jasen vodja. Imajo bolj nadzorovane nižje frekvence, čeprav so visoki enako prigušene. V Sennheiserjevem modelu je zvok nekoliko zmeden. Vendar pa zaradi uspešnejše zasnove in enostavnosti uporabe očitno zmaga.

Sorodne publikacije