Hyde na Zeusu, "Doto 2": namigi in nasveti

Zeus iz igre Dota 2 je lik, ki ima raje dolge razdalje in se osredotoča na napadajoče uroke (to je lepše). Njegova glavna značilnost je Intelekt. Z njegovo čarobnostjo je Zeus sposoben napadati vsakega junaka in mu povzročiti veliko škodo. Poleg tega ima ta lik edinstven ultimat, ki lahko ubije vsakega sovražnika, ne glede na njegovo lokacijo. V današnjem goideju na Zeusu v Doti 2 bomo odkrili tako pomembne podrobnosti, kot so sposobnosti in spretnosti lika, kot tudi nekaj nasvetov za njegovo gradnjo in taktiko boja. Če želite začeti, se seznanimo z glavnimi prednostmi in slabostmi tega junaka.

Prednosti Zeusa

Glavne prednosti značaja:
 • Ima zelo močno čarobno škodo, ki pokriva en cilj in celo skupino nasprotnikov. Zeus ima precej veliko skupno škodo v celotni Dota 2 (ena najvišjih med liki).
 • "Bog Thunder" in "Lightning Beat" lahko poudarita skrite nasprotnike.
 • Moč čarobne škode zaradi pasivne sposobnosti "Statičnega polja" je lahko enaka zalogi HP-jeve tarče.
 • Kljub temu, da Zeus ne more prebiti magične imunitete svojega nasprotnika s svojimi osnovnimi veščinami, njegova vloga ostaja pomembna v poznih fazah igre.
 • Ulmayette "Anger of the Lord of Thunder" lahko ubije vsakega sovražnika, ne glede na lokacijo na zemljevidu.
 • Ponovno polnjenje osnovnih spretnosti praviloma poteka zelo hitro (če je junak dovolj rezerve)količino manije).
 • Pharm je dokaj lahka in celo majhna zbirka artefaktov bo Zeusu omogočila, da bo sovražniku odvzela dobro škodo.
 • Učenje igranja za Zeusa je enostavno.
 • Slabosti

  Kar se tiče slabosti značaja, gida "Doti 2" na Zeusu lahko najde naslednje:


 • Junak ima zmanjšan obseg avtoatak. Poleg tega iste napade spremlja precej nerodna animacija, na katero se navadite dolgo časa.
 • Zeus nima nobenih nadzornih veščin. Vse, kar lahko uporabi je majhen tabor "Strelna strela".
 • Tudi lik nima zmožnosti za mobilnost, zato hitro zapusti bitko in mu ne bo uspelo.
 • Na začetku igre je lahko pomanjkljivost v mani.
 • Sposobnosti: osnovno in sekundarno znanje

  Nadaljujte naš vodnik do junakov Doti 2 in nadaljujte z veščinami, ki jih ima Zeus.
 • Lightning Beat. Sovražniku je potrebno veliko škode, še posebej na začetku igre. Cd - 6 sekund, da lahko hitro spam. Pokaže se na odlitke in teleporte, saj daje obtožbo majhen tabor. Skozi "Beat the Lightning" lahko sijate vse skrite junake, valove ali mine.
 • Ločni lok. Sekundarne spretnosti, s katerimi lahko nadlegovate svoje sovražnike na liniji in dokončate lezenje. Pri črpanju je veliko manije, zato vam svetujemo, da to storite v zadnjem obratu.
 • Sposobnosti: pasivno in ultimatno

 • Statično polje. Udari en glavni cilj in vse okolne sovražne junake. Odstotek učinkaodvisno od njihovega zdravja. "Statično polje" je precej pasivna sposobnost, ki poveča izgubo in doda lik v relevantnost v zadnji fazi igre.
 • Božja jeza je Grom. Glavni ultimat našega današnjega junaka. Zeus udari na vse vidne sovražnike in razkrije nevidno skrivališče. Moč božjega božjega besa pomaga Zeusu, da igra vlogo odlične dame. Junak lahko pomaga ekipi, ne glede na njeno lokacijo na zemljevidu.
 • Sposobnosti za izgradnjo veščin ali črpanje

  Skoraj vsi stari in novi Hydi v Doti 2 o Zeusu se združijo v enem samem scenariju prenosa. Za začetek, morate se založiti z dvema sposobnostma - "The Lightning Dug" in "Statičnim Poljem". Z njihovo pomočjo se bomo lahko spopadali z jezi na črti in se hkrati ukvarjali s sramotenjem sovražnikov. "Lightning Beat" je vreden maksimuma, saj je ta spretnost naš glavni vir škode.


  Po tem lahko naredite polnopravni "lučni strele". Črpanje našega pasivnega, "Statičnega polja", je bolje pustiti v finale igre. Kar se tiče ultimata, ga razvijamo, kot je na voljo. Dodatne nasvete za prenos Zeusa lahko prenesete iz vsebinskih vsebin in video kanalov, na primer v naslovih Bogov iz Doti 2, na kanalu Dota Watafak in drugih virih.

  Več o Zeusovih talentih

  V zgodnjih fazah igre je treba Zeusov oklep povečati za +6 enot - to mu bo pomagalo obvladati neprijetne fizične ljudi. Potem bo vse odvisno od taktike igre.Proti maščobnim nasprotnikom bi morali uporabiti dodatno 1% škodo zaradi pasivne sposobnosti, v drugih primerih pa je bolje, da povečate svojo hitrost gibanja na +40.
  Do stopnje 20, lahko uporabite talent 0,50 sekund za omamljanje iz "Lightning Strike" - tako bomo to spretnost spremenili v popolno stanje. Možnosti varnega vlivanja med bojem se lahko zagotovijo v razponu +200 (stopnja 25).

  Kdo se lahko upre Zeusu iz Doti 2? Hyde na Spiritusu, brezoblični Voydi, antimateriji in drugih herojih

  . Poleg tega je za njega velik problem tudi močan curry, in sicer njihova sposobnost za igranje in upočasnitev. Kdo bi se torej moral bati?
 • Antimag - ima sposobnost, da zažge nasprotnikovo mano, zakaj Zeus-kolesar doživlja veliko težav. Nekateri izmed nas bodo absorbirani na račun antimaterije "Magic Shield".
 • Nevihtne žganja - zaradi velike mobilnosti in močnih lastnosti dobijo veliko prednost. Zeus ni tisti, ki se lahko pohvali, žal ne more. Na splošno Zeusova nizka mobilnost vedno igra proti njemu.
 • Brezosebna praznina - aktivno uporablja "kronosfero" in "sprehod v urah". Prva spretnost je še posebej učinkovita zaradi nizke mobilnosti Zeusa in druga spretnost je namenjena zanikanju škode.
 • Vitez kaosa - njegovo veliko zdravje življenja mu omogoča, da preživi skoraj vsak napad. Poleg tega je sposoben ustvariti močne iluzije (Zeus jim ne more prenesti) iniz svojega nasprotnika vzamete veliko KM.
 • Dodaten nasvet za vodnika za "Doti 2": Assassin, Anti-Mage, Sylenser, žgana žganja in drugi močni nasprotniki Zeusa so resnično velika nevarnost. To še posebej velja za situacije, ko igralec ni imel časa, da bi se založil s predmeti. V tem primeru priporočamo, da si ogledate druge znake in zapustite Zeus za pozneje. Možno je, da bo tekmovalna ekipa zmagala veliko prej, kot bomo lahko sami naparili potrebne artefakte.

  Kdo se lahko upre Zeusu? Slardar, Head Hunter, King of the Monkeys in drugi

  Če smo v prejšnjem poglavju govorili o herojih, s katerimi smo bolje, potem bomo govorili o likih, ki se jim bo Zeus lahko uprl. Predstavimo torej majhen vodnik v Doti 2 o kralju (Manka King /kralj opice), Slardari, čarovniku in drugih junakov.
 • Manki King /Monkey King - je sposoben sprehoditi različne ovire in spremeniti svoj videz, ko postane drevo ali kamen. Zeus jo lahko z lahkoto zazna s pomočjo sposobnosti Lightning Beat.
 • ​​
 • Slardar - ponavadi lovi predmete za mobilnost, ne za preživetje, tako da igra za Zeusa, lahko naredimo veliko škode.
 • Čarovnik je lik z nizko ponudbo CP, zaradi česar nima časa za zdravljenje pravočasno. Njena "nedostopna" sposobnost ne vpliva na Zeusa.
 • Head Hunter je še en lik z majhno zalogo zdravja, zato ga je lažje ubiti. Pogosto uporablja svojo nevidnostše posebej, da bi pobegnil iz rezervoarja, a od Zeusa, s svojim "udarec strele", ne bi pobegnil.
 • Timberso - se ne bo mogel zaščititi pred Zeusom zaradi sposobnosti "Reactive Armour", ker se ne odziva na napade tega značaja.
 • Nasveti za igre

  Igranje za Zeusa, lahko pošljete tako Mozza, in na liniji, kjer bomo morali igrati vlogo Sapporoja za Kerryja. Hkrati, da se pokaže v vsej svoji lepoti, bo ta lik lahko le mosz. Za Zeusa je zelo pomembno imeti dostop do stabilne kmetije in hitre dostave. Poleg tega se bomo uspeli izogniti prasku, ko se povzpnemo na hrib, ki ga je zelo enostavno umakniti na varno mesto.

  Kar se tiče položaja na progi, boste morali nadaljevati agresivno bojno taktiko. Trudimo se, da nasprotnikom ne ponudimo priložnosti, da jih ob prvi priložnosti polijemo in jih uničimo, pri tem pa uporabimo v ta namen prvo in drugo kožo. Ne pozabimo na lastno varnost, zato sledimo sovražnikom na daljavo, še posebej v začetnih fazah igre. Na ravni 7 se lahko odločite za ekipno ekipo.
  Kaj naj zbere na Zeusu? Glavne stvari za junaka so: ArcaneBoots, BlinkDagger, AetherLens, Aghanimovo žezlo, OctarineCore, Veil neskladja, Rod Atosa, Scythe of Vyse. Ne pozabimo, da je brez zveze artefaktov Zevsov znak zelo šibek, zato je malo verjetno, da bo trajal dolgo v bitki.

  Sorodne publikacije