Kako najti in uporabljati Azure Star v Skyrim

Eden od najbolj dragocenih predmetov v igri Skyrim - Star Azura. V bistvu je ta čarobni predmet neskončni kamen duš, ki po uporabi ne izgine. Če želite postati lastnik artefakta, morate opraviti iskanje "Black Star". V tem gradivu bomo razpravljali o tem.

Začetek pustolovščine

Iskanju Azura Star Lookup na Skyrimu bo na voljo takoj, ko vaš junak doseže osmo stopnjo. Naloga se aktivira na različne načine. Dragonborn lahko sliši o azurnem svetišču iz gostiln ali se sreča z romarjem, ki govori o boginji. Poleg tega, če ne želite čakati, potem pojdite na kip sami. Potem se iskanje aktivira takoj, ko pridete do kraja.


Azurno svetišče je skrito na hribu, južno od Winterholderja. Kako do njega je lažje na cesti, ki poteka od vhoda v mesto. Takoj za rudnikom prašičev se na levo odcepi komaj opazna pot. Sledite ji, tako da boste prišli do kraja. Na poti boste srečali nekaj ledenih duhov in trolov, zato bodite previdni. V bližini kipa boginje boste našli duhovnico Araiana Ienit. Govori o čarovniku Mailline Waren, ki je oskrunil svetišče boginje in mora biti uničen. Po pogovoru se je začela naloga iskanja azurne zvezde v Skyrimu in prihaja čas za spoznavanje novih dogodivščin.

Nadaljevanje iskanja

Po pogovoru z duhovniko pojdite v zamrznjeno gostilno Winterfall v Winterhallu. Tam boste našli Nelsaro Altmeter. Čarovnik ne želi deliti z vamiInformacije o artefaktih, zato jih prepričajte ali prestrašite. Potem vas bo na zemljevidu označil lokacijo "globin Iliantha".


Pojdite tja, vendar ne pozabite na zalogi zaščitnih napitkov in artefaktov, saj boste v ječo našli veliko močnih nekromantov. Na koncu lokacije boste našli okostje čarovnika Mailline Varen in zlomljenega artefakta. Sedaj se morate odločiti, kdo bo dal Star Azuri Skyrimu. Od vaše izbire je odvisno, katere duše bodo napolnjene s predmetom. Če izberete Nelsaro, boste za nagrado prejeli črno zvezdo. Ta artefakt nabijejo duše pametnih bitij - čarovniki, vampirji, roparji. Če se boste odločili obnoviti predmet s pomočjo Aranije, boste prejeli običajno zvezdno Azuro Skyrim, ki je skozi umor nemrtve, živali napolnjen kot preprost kamen duš.

Končna bitka

Ko vzamete artefakt duhovnice ali čarovnika, vam bodo ponudili obrede čiščenja. Ta junak se bo premaknil v kamen. Tukaj se bo Dragonborn moral boriti z Meylinom Warenom. Ta nasprotnik je močan, poleg tega ga varujejo trije dremors-marquinas. Da boj ne bo lahko. Torej se prepričajte, da so zaščitna in zdravilna zelišča. Če želite, ne morete ubiti bodala, ampak samo za magika. Potem se vam ne bo treba boriti z močnimi nasprotniki. Toda v tem primeru boste izgubili redke sestavine - srca daedre. Po premagovanju norega čarovnika se boste vrnili v Skyrim in to iskanje bo končano.

KakoZa uporabo Azurne zvezde v Skyrimu

Za razliko od navadnih kamnov pod prho ta artefakt po očaranju ne izgine. To je preprosto opustošeno in ga je mogoče hitro napolniti. Zaradi tega igralcu v inventarju ne bo treba nositi "milijon" mila. Navsezadnje je dovolj samo en artefakt, ki lahko povzroči čar. Glavna stvar je, da napolnite čarobni predmet v času.
Kako zapolniti Azurjevo zvezdo v Skyrim? To lahko storite na več načinov:
  • Pred umorom namerite bitju urok "zajemite prho".
  • Uničite katero koli bitje s katerim koli orožjem, ki ga prehitijo čarovniške duše.
  • Upoštevajte, da je zvezda Azurjeve zvezde napolnjena, da bi morala ležati v inventarju. Poleg tega, če imate druge kamne, bodo majhne duše padle nanje. Poleg tega, če ste zajemanje nižja bitja - volkovi, blato rakovice, nato pa za ponovno nalaganje artefakta na raven "Great" bo zahtevalo več umorov. V tem načrtu ima Black Star veliko prednost. Duše višjih bitij po definiciji so "velike", zato je prenašanje take zvezde veliko lažje. Uporabite celoten artefakt na pentagramu, kot vsak drug kamen za prhanje. Poleg tega je oseba obtožena čarobnega orožja. Če želite to narediti, izberite začarani meč ali premaknite inventar, pritisnite tipko "T" in določite Azure Star kot vir naboja. Po tem, ko bo artefakt ponovno uporabljen, bo za ponovno uporabo potrebno novo ubijanje.

    Sorodne publikacije