Kako se prijaviti v zagon sistema Windows: metode in navodila

Kot bi želeli, se uporabniki sistema Windows nenehno soočajo s problemom, kot je obešanje osebnega računalnika ali prenosnika. Seveda obstajajo številni razlogi za to, toda, kot pravijo, je hudič v malenkosti. Govorimo o teh majhnih stvareh, o katerih se bo razpravljalo, saj le malo ljudi ve, kakšen je zagon sistema Windows, zakaj je potreben in kako vpliva na delovanje strojne opreme računalnika. Razpravljali bomo o tem, kako se prijaviti v zagon sistema Windows in kaj storiti za povečanje učinkovitosti računalnika.


Kaj je zagon

Najprej je vredno razpravljati o konceptu "samodejnega nalaganja". Seveda, ki so jih ustvarili razvijalci, ni bilo naključno, ampak za povečanje uporabniškega udobja. Njena glavna naloga je samodejno zaganjanje določenih programov in pripomočkov na računalniku ob zagonu sistema Windows. To olajša delo in omogoči dostop do potrebne programske opreme. Vendar pa ima tudi negativne lastnosti, na primer, če je seznam za zagon prevelik, potem računalnik, prvič, teče zelo dolgo, in drugič, začne se zamrzniti čez in brez njega, in tretjič, to je preprosto nadležno
Na srečo je samodejno varnostno kopiranje sistema Windows 7 mogoče urejati in iz njega lahko preprosto odstranite neželene programe. Prav tako je vredno razpravljati o tem, kako pridejo tja. Dejstvo je, da se večina tega seznama zamaši zaradi nepazljivosti. Pri nameščanju programske opreme se strinjate, da jo boste zapisaliZagon, ko ne odstranite kljukice iz ustrezne postavke. Zato bodite previdni.


Kako se prijaviti v zagon sistema Windows 7

Najprej se dotaknemo bolj priljubljenega operacijskega sistema, to je Windows 7. Če pogledamo naprej, želim povedati, da je manipulacija, ki se izvaja v njem, skoraj enaka tiste, ki so v poznejših različicah in v prejšnjih, kot je XP, so vse enake. Zato lahko preprosto ponavljate dejanja na vseh operacijskih sistemih. Torej, zagon operacijskega sistema Windows 7 se nikjer ne skriva in lažje ga najdete. V tem primeru boste videli najkrajšo pot, na drugih virih pa lahko vidite še eno možnost, vendar vsi vodijo do enega rezultata.
 • Za začetek morate poklicati pripomoček "Run". To lahko storite v meniju Start. Toda zakaj potegniti čas? Samo pritisnite Win + R in odpre se.
 • V škatli je ena škatla za vnos, kjer vnesemo ukaz "Msconfig". Nato pogumno pritisnite "OK".
 • Zdaj morate videti okno z imenom "Konfiguracija sistema". Verjetno ste že opazili kartico "Samodejno varnostno kopiranje". Kliknite nanjo.
 • Seznam programov, ki se samodejno prenesejo ob zagonu operacijskega sistema Windows 7. Preden lahko razveljavite to dejanje, počistite kljukico pred programom, ki ga ne potrebujete.
 • Nato kliknite "OK" in ponovno zaženite računalnik.
 • Torej smo ugotovili, kako pogledati zagon v operacijskem sistemu Windows 7. Zdaj morate govoriti o tem, kako to narediti v operacijskem sistemu Windows XP.

  Več načinov za prijavoZagon

  Najlažji in najhitrejši način za prijavo je bil naveden zgoraj. Zdaj bomo analizirali dodatne možnosti za prijavo v zagon sistema Windows. Če želite prilagoditi, kliknite meni »Start« in pojdite v razdelek »Vsi programi«. Če se pomaknete navzdol, boste našli mapo z imenom »Samodejno varnostno kopiranje«. Ko ga odprete, boste opazili, da obstajajo bližnjice do programov. Zato, da bi zaustavili zagon katerega koli programa, ko vklopite računalnik, preprosto izbrišite bližnjico do mape. In če želite, nasprotno, dodajte program, kopirajte oznako nazaj. Tukaj je še en način za začetek zagona sistema Windows, vendar to še ni vse. Pomembno je tudi vedeti, da morate po vseh potrebnih manipulacijah znova zagnati računalnik, da bodo spremembe začele veljati.
  Pojdimo na naslednjo možnost. To bo zanimivo za tiste, ki si ne želijo prizadevati za iskanje potrebnih map. Najprej, kot v zadnjem času, kliknite na meni Start, vendar se namesto, da se prijavite v Vsi programi, kliknete na iskalno vrstico na dnu okna. V njej vnesite naslednji stavek: "shell: startup". Ko pritisnete Enter, se na zaslonu prikaže mapa za samodejno varnostno kopiranje: zmanjšajte, premaknite, zrušite in zaprite. Če želite odstraniti zagonski program, tako kot zadnjič, odstranite bližnjico od tam in jo kopirajte, da jo dodate. Mimogrede, če imate vprašanje, kot je odhod v zagon XP, potem se vam mudi, da vas prosim, da so vse zgoraj navedene metode primerne zaoperacijskih sistemov Windows.

  Splošni zagon

  Govorimo zdaj o tem, kako se prijaviti v sistem Windows, da zaženemo vse uporabnike računalnika. To storite tako, da pridete v ustrezno mapo. Da bi se izognili ročnemu tipkanju, ki traja veliko časa, kopirajte to vrstico - "C: ProgramDataMicrosoftWindowsStart MenuProgramsStartup" in pritisnite Enter. Vnesete ga lahko v Raziskovalcu, v naslovni vrstici ali v meniju Start v iskanju.
  Odpre se že poznana mapa. Vsi korektivni ukrepi se izvajajo na enak način kot pri prejšnjih dveh metodah, samo ta nastavitev bo vplivala na vse uporabnike.

  Zaključek

  No, načeloma in vsi, zdaj veste vse načine, kako pogledati zagon na vseh operacijskih sistemih Windows. To znanje vam bo omogočilo, da odstranite in dodate potrebne programe. In ne pozabite, da ni priporočljivo, da bi se zagon zelo zamašil, saj se bo vaš računalnik upočasnil in njegov prenos bo trajal zelo dolgo. To znanje uporabite pravilno in ne kopirajte veliko bližnjic v mapo.

  Sorodne publikacije