Kako odstraniti prijavo ob prijavi v stik: nasveti in triki

Shranjevanje podatkov za vstop na različna spletna mesta je izjemno varčno. Ni treba omenjati uporabniškega imena ali gesla. Samo z nekaj kliki z miško - in brskalnik bo imel vse potrebne podatke. Hitro, enostavno, enostavno! Samodejno izpolnjevanje in shranjevanje podatkov, vnesenih v brskalnik, uporabnikom omogoča, da pospešijo svoje delo na svojem računalniku. Samo v praksi morate včasih obiskati spletna mesta z drugih računalnikov. V tem primeru ne želite pustiti podatkov za avtorizacijo na straneh. Zato se je danes treba naučiti, kako odstraniti prijavo ob prijavi v "Kontakt". O tem procesu se morajo vsi zavedati? Kateri nasveti in triki vam bodo pomagali uresničiti svoj načrt?

Brez podatkov

Kot kaže praksa, je vedno lažje ne reševati problema, ampak ga ustvariti. Zato je pomembno vedeti o tehnikah, ki vam bodo pomagale, da ne boste pustili sledi dela s temi ali drugimi stranmi.


Kako odstraniti prijavo, ko ste prijavljeni v "Kontakt"? Vam ni treba razmišljati o tem, si samo ne more shraniti podatke, vnesene na računalnik nekoga drugega. Da bi to naredili, je dovolj, da začetno pooblastilo označite "Alien Computer". Z uporabo te funkcije boste zaščitili uporabniške podatke pred shranjevanjem v brskalniku. Pri nekaterih aplikacijah se pri avtorizaciji osebe zahteva, da shranijo vnesene podatke za uporabljeno stran. Dovolj je, da zavrnete podoben postopek (kliknite na gumb "Ne" ali "Ne shranite").


Da neMoral sem razmišljati o tem, kako odstraniti prijavo, ko se prijavljam v "Kontakt" v "Yandex.Browser" ali kateri koli drug program, lahko uporabite še en trik. Dovolj je, da delate v načinu "Inkognito" na računalniku nekoga drugega. V tem primeru se vnos podatkov, vnesenih v brskalnik, ne izvede. To velja za vse brskalnike.

Odstranitev prijave

Dejansko večina nalog, ki se sprva zdijo težko izvajati, ni tako težka. Če uporabnik razmišlja o tem, kako odstraniti prijavo ob prijavi v stik, lahko uporabite nekaj trikov. Prvi nasvet je izbrisati piškotek in predpomnilnik brskalnika. Obstaja več načinov. Ustrezno metodo izberejo uporabniki neodvisno. Uporabite lahko na primer standardne nastavitve brskalnika. Obvezno:
 • Pojdite v brskalnik, kjer so shranjeni uporabniški podatki.
 • Odprite nastavitve programa.
 • Poiščite zgodovino podatkov in datotek.
 • Odprite seznam z "piškotki".
 • Poiščite na seznamu vk.com, označite ustrezno črto in kliknite na križ v zgornjem desnem kotu. Ali pa izberite »Izbriši«.
 • Večina ljudi preprosto očisti piškotke in predpomnilnik na splošno. To storite tako, da obiščete zgodovino brskalnika, nato kliknete gumb »Počisti zgodovino« in vnaprej označite gotovino piškotkov. Nekateri ljudje raje počistijo računalnike iz podatkov, shranjenih v brskalniku s pomočjo Ccleaner. To je dokaj običajen program, ki lahko pomaga tistim, ki jih zanima, kako odstraniti prijavo ob prijavi v Kontakt.


  Samodokonćne oblike

  Radikalna metodaRešitev naloge je onemogočiti ali urediti funkcijo, imenovano "AutoFill Forms". To je v vsakem brskalniku in shrani ali samodejno prikaže določene podatke za preverjanje pristnosti.
  Kako odstraniti prijavo, ko se prijavite v Contact v Google Chrome? Če se želite znebiti funkcije AutoFill, potrebujete:
 • Zaženite Google Chrome.
 • Kliknite na 3 pike v zgornjem desnem kotu okna, poleg naslovne vrstice.
 • Izberite "Nastavitve" - ​​"Napredne nastavitve".
 • V »Gesla in obrazci," klik obrne na "Customize" o "Vklop" samozapolnitvene "in" Ponudi shranjevanje gesel. "
 • Neustrezno podatke, povezane s spletne strani" ES " .
 • To je samodejno ugasne, če želite, si lahko samo dati gor take rastline, odstranjevanje označite točko. prav tako na voljo za delo z vsemi brskalniki. Zdaj razumem, kako odstraniti prijavo na vhodu v "stik".

  Sorodne publikacije