Kako zbrati krov v ognjišču: opis, pravila in nasvete

Ognjišče je igra, ki je bila zelo priljubljena v določenem časovnem obdobju. Zdaj je situacija nekoliko drugačna. Vendar pa je vsako leto vedno več novincev, ki želijo razumeti to igro. Ampak pred tem, morate razumeti, kako zbrati krov v Hearthstone.

O igri

Če ne razumete v celoti, kakšna je ta igra, potem, preden izberete krov v Hearthstoneu, morate vedeti, kaj predstavlja. Projekt je bil izdan leta 2014 in se je pojavil na vseh platformah prvih 12 mesecev, vključno z mobilnimi telefoni in tablicami. Ognjišče pripada žanru zbirateljskih iger s kartami. Pogojno je začel s podobnimi projekti. Nekaj ​​let kasneje, slavni "Screw", ki je dolžan zgodovino o čarovnice. In v zadnjem času Valve sprosti "Artifact", ki temelji na MOBA-igri Dota 2. Zato, zdaj tak žanr se ne zdi nekdo izreden. Toda v času izdaje Hearthstonea je bila igra takoj na vrhuncu priljubljenosti.


Prav tako je prejela številne pozitivne kritike kritikov in igralcev. Še posebej jim je bilo všeč ohranjanje znane igre Warcraft. Prevajanje v ruski jezik se je prav tako izkazalo za uspešnega in številni stavki so se prekinjali z memi v skupnosti za kibernetski promet. Na uradnem športnem prizorišču je bil pomemben tudi ognjišče. Veliko turnirjev še vedno zbira najboljše igralce. Denarna nagrada pogosto doseže več sto tisoč dolarjev.

Bistvo igre

Če želite ugotoviti, kako zbrati krov v Hearthstoneu, se boste morali naučiti o procesu igre.Ker je to zbiralna igra s kartami, mora igralec zbrati dnevnike in se odpraviti na bojno polje. Igra temelji na sistemu prenosa korak za korakom. Med zabavo igralci vržejo karte na polje, ki lahko poškoduje, vrgne, zamrzne itd.


Pomembno je tudi razpoložljivost več načinov igre. Na primer, navadne igre so veliko, v katerih je najlažji način za usposabljanje in testiranje krova. Konkurenčne igre se izvajajo na bonitetnem sistemu. Najnižja stopnja je 25 in po prekinitvi prvega izenačenega igralca pade v oceno Legend, kjer lahko tekmuje za prvenstvo v regijah med drugimi igralci. Mesečni dosežki igralca se ponastavijo.

Zberi dnevnike

Kako zbrati krov v ognjišču? Za začetek morate razumeti, kaj zbirati. Konec koncev je potrebno razumeti strategijo. V ta namen bo treba preučiti možne različice ofenzive. Nato se mora igralec ukvarjati z manijsko krivuljo, ki prav tako igra pomembno vlogo. Razredi in nevtralne kartice so lahko na krovu. Spomnimo se posebnih kartic, ki lahko igrajo odločilno vlogo na koncu zabave.

Primeri na spletu

Torej je vredno reči takoj, da ima mreža veliko primerov dnevnikov, ki so že pripravljeni za igro. Mnogi od njih pripadajo kiberportom, ki so se pravkar odločili deliti svoje načine za zmago. Seveda je najlažji način, da nekoga kopirate in ga uporabite.
Toda v tem primeru je lahko veliko težav. Na primer, sestavljeni dnevniki v ognjišču imajo pogosto veliko legendarnih kart, ki so redkeizpustite Morda preprosto niso v vaši zbirki. Poleg tega so številni legendarni zemljevidi ključni za strategijo posameznega dnevnika, zato isti cilj, ki ga tako pogosto govorimo, morda ne bo deloval brez njih.
Kopija krova je lahko za vas neugodna, saj ima vsaka svojo strategijo in se mora tudi naučiti igrati. Nekateri so lahko zelo enostavni za uporabo, samo vrgite karte na igrišče ali, nasprotno, branite se z vso močjo. Toda strokovni dnevniki so pogosto zgrajeni na podlagi sposobnosti, da postopoma načrtujejo poteze, kot tudi kapljico sreče.

Samoregulacija

Kakšno vrsto hloda je bolje zbrati v Hearthstoneu? Bolje je, če je to samo vaša zbirka. Na ta način boste lahko:
 • zapomnili vse karte in se naučili, kako jih pravilno uporabljati v pravem trenutku;
 • da uživate v dejstvu, da ste sami zmagali;
 • hitro dobijo visoko oceno, namesto da bi porabili cel mesec najti manjkajoči zemljevid;
 • Razmislite o svoji strategiji in razdelite svoje prednosti in sposobnosti.
 • Običajno delo z lastnim deckom vam pomaga hitro ugotoviti igro in ne storite ničesar z že izumljenimi algoritmi. Lahko se hitro naučite razumeti nasprotnika, se odzovete na njegove napade in strateško zgradite obrambo.

  Vaša strategija

  Kako zbrati krov v Hearthstone? Zelo pomembno je, da takoj razmislite o strategiji vaše igre. Če želite to narediti, morate ugotoviti, kakšen slog igranja je lahko. Na primer, lahko izberete nadzorni krov, ki vam pomaga, da nasprotnike obdržite na različne načine.
  Če je to agro-deck, morate razumeti, kako boste izvajali hitre napade. Nekoč so bile igre zelo priljubljene, pri čemer je bilo potrebno nasprotnika premagati v obraz, pri tem pa se sploh ne dotakniti mize. Tako je bilo mogoče premagati v 3-4 obrata. Kombi paluba lahko pripravi zanimivo igro. Ampak kvalificirani igralci običajno delajo na tem. Pomembno je, da dobro premislite vse najmanjše podrobnosti. Bistvo je kombinirati karte na mizi in v roki tako, da bi bilo mogoče izvesti najugodnejše in uspešne napade. Pri izbiri slog igre je prav tako vredno omeniti, da boste verjetno našli zelo kul legendarne kartice, ki jih želite uporabiti. Ampak, če govorite o tem, kako pravilno zbrati krov v Hearthstone novice, potem je ulov: če je kartica zelo močna in močna, to ne pomeni, da bo ustrezala vaši strategiji.

  Krivulja manija

  Vsaka kartica ima določeno količino manije. Na prvi potezi lahko igralec uporabi kartico, stane 0 ali 1 kristal, drugi - 2 kristala, tretji - 3, itd. in še eno na 2. Da bi se izognili težavam, je treba vnaprej razmišljati o strategiji manakosti. Ko zberete krov, morate pogledati krivuljo mane. Biti mora uravnotežen. Pomembno je, da se spomnite, da potrebujete zemljevide za prvih nekaj potez, vendar ne morete pozabiti na močna bitja, ki lahko dobijo odskok.

  Če zberete agro-palubo, bo krivulja manije padla. MorašBiti veliko bitja na prvih 5 poteh, tako da lahko premagate svojega nasprotnika s korakom 7-8. Seveda ni algoritma za pripravo krova po krivulji. Tukaj je pomembno zapomniti si eno pravilo: vedno moraš biti konkurenčen. To je zelo slabo, če nimate nič proti nasprotniku v eni od poteze, in dobite v obraz.

  Stalno število kart

  Kako zbrati krov v novice Hearthstone? Če nimate izkušenj s pravilno porazdelitvijo kart, in do konca zabave boste ostali brez bitja, morate misliti, da so bile kartice vedno v vaših rokah. Obstaja, na primer, Gul'Dan, ki lahko zbira karte, dobi pa tudi dve telesni poškodbi. Vendar mora biti tudi sposoben igrati na njem. Zato je bolje zbrati karte s krova, ki vam omogočajo, da prijavite bitja v roki. Ta taktika je še posebej pomembna za agro-logove.

  Interakcije z zemljevidi

  Na splošno lahko vaša zbirka vsebuje veliko kul in zmogljivih zemljevidov. Teoretično se lahko vse postavi v krov, a ali bodo medsebojno vplivali? To je zapleteno vprašanje. Vredno je razmisliti o določenih situacijah. Toda bolje, če bodo vaše kartice nenehno kombinirane. Na primer, na mizo lahko postavite bitja s kazalniki 1: 1, v roki pa boste imeli urok, ki bo povečal njihove parametre na 2. Tako bo tabela napolnjena z močnejšimi bitji.
  Tudi veliko je odvisno od določenih bitij. Na primer, krov elementalov je bil priljubljen že pred nekaj leti. Prav tako je zbrala uroke, ki so delovali na ta bitja, toliko pa je bilo odvisno od kombinacije.

  Imenovanje vsakegakartice

  Kako zbrati dober krov v novice Hearthstone? Pomembno je, da se spomnite, da mora vsaka kartica na palubi imeti svojo nalogo. Na primer, enega, ki ga dodate, da bi izboljšali bitja na mizi. Druga naj bi zdrsnila, tretja masa pa je čiščenje mize. Zelo pomembno je, da ne pustite, da vaš krov ima samo močne karte. Bolje je, če je eden od njih rezervoar, drugi je blokator, tretji je naprej, itd. in preproste in razredne zemljevide. Za začetek, seveda, morate definirati razred. Zato je v igri veliko junakov, ki jih lahko uporabite. Toda praviloma v določenem namenu postanejo aktivni le nekateri izmed njih. Prav tako je treba upoštevati, da ima vsak junak svojo moč: nekdo zavede sebe ali bitje, nekdo postavi pomočnika na mizo, ki boli sovražnikov obraz itd. kartic Vsak razred ima 25 posebnih kartic. Ampak tukaj moramo razumeti, da metanje vsega v krov ni najboljša možnost. Prvič, to je posledica dejstva, da niso vse karte razredov tako dobre, da bi jih lahko dodali na krov. Drugič, niso vse primerne za določeno strategijo. Zato ne smete izrecno metati bitja v krov samo zato, ker jih imate. Najbolje je, da odrežete vse najbolj nesrečne možnosti. V hladnih krovih od cyber-wrestlerjev je 5 do 10 razrednih kartic. Ne pozabite na nevtralna bitja in uroke. Mnogi od njih so lahko odličnipripravite svojo strategijo.

  Cilj

  Kako zbrati dober krov v Hearthstone? Zelo pomembno je, da sledimo najnovejšim inovacijam. Razvijalci vodijo dogodke ali preprosto dodajo igri. Zato se lahko cilj pogosto spreminja.
  Poleg dejstva, da lahko sami zberete novonastali krov, boste vedno pripravljeni na to, kar vam je nasprotnik pripravil. Veliko kovinskih hlodov se zbira po določenem načelu. Vedno imajo okostje, brez katerih se ne bo boril za določeno strategijo. Lahko poskusite zamenjati druge kartice s tistimi, ki jih imate v zbirki.

  Universal deck

  Zelo dobro je, če lahko ustvarite krov, ki se lahko bori proti kateremu koli razredu. Sprva ne bo lahko. Morda boste morali biti pozorni na pakete ali ustvariti določene karte s pomočjo prahu. Seveda absolutno vsi razredi ne bodo mogli nadzorovati enega samega krova, toda glavni cilj je premagati ga.

  Metoda preskušanja in napake

  Že od prvega nastopa ni bilo nikoli mogoče ustvariti idealnega krova. In zaradi dejstva, da se cilj nenehno spreminja, noben krov ne more dolgo živeti. Zato je pomembno, da stalno preverjate svoj krov in v prvem primeru spremenite nekaj v njem. Za to boste morali analizirati, zakaj ste izgubili ali zmagali. Morda niste imeli določene kartice ali pa ste, nasprotno, opazili v telesu nepomembna bitja. Mimogrede, igra "Arena" je zelo uporabna izkušnja. Da bi lahko sodelovali, morate plačati 100 kovancev. Hkrati boste lahko dostopali do naključnih številk, iz katerih želite ustvariti krov. Igra potrebuje do 12zmagami ali 3 porazi. Glede na vaš uspeh boste prejeli določeno nagrado.

  Sorodne publikacije