Pregled Sony Xperia Z4 tablet

Vsako leto se izdelki Sony izboljšujejo. Sčasoma bodo na voljo večnamenski in uporabniku prijazni pripomočki, ki so popolnoma brez napak. Vendar pa zdaj moramo govoriti o priljubljeni in na prvi pogled najbolj impresivni tableti Sony Xperia Z4. Ali je to, kakšna je njegova cena in značilnosti, o tem se pozanimajte v članku.

Kaj prihaja?

Naprava vstopa na trg za prodajo v določenem sklopu. Kaj potrošnik predlaga proizvajalcu? Poleg same tablice lahko najdete dokumentacijo v polju. Zakaj je? Dokumentacija vam bo omogočila pravilno delovanje Sony Xperia Z4. Če obstajajo kakršni koli nerazumljivi procesi na samem začetku, jo je treba obravnavati. Najdete lahko tudi garancijsko kartico, napajalnik in kabel USB.


Oblikovanje in izdelava naprave

Naprava je dobila majhno težo - 390 r. Ohišje je izdelano iz plastike. Od nekaterih konkurentov in nasprotnikov se razlikuje od grobe površine. Še posebej prstni odtisi ne ostanejo nikjer, razen na zaslonu. Zbirka je visoke kakovosti, do nje ni nobenih vprašanj ali zahtev. Nekatera pristanišča niso dobila trmastih stvari, zato bi veliko potrošnikov želeli sprejeti to odločitev. Tableta je zaščitena pred vodo, prahom, enostavno preživela potopitev na globino 1,5 metra. Vendar tega dejstva ni treba preverjati - pustite v tem primeru primer. Prodaja v dveh raztopinah - črna in bela.


Zunaj izgleda Xperia Z4dostojno in privlačno. Nima prevelikih okvirjev, gumbov in koncev je dobil blagovno znamko. V pregledih je enostavno razumeti, da nekateri zahtevki prihajajo od tam, kjer obstajajo mehanski ključi za vklop /izklop naprave in prilagajanje glasnosti. Za kamero je enostavno videti, NFC. Bliskavica nima naprave.

Zaslon tabličnega računalnika

Kot že omenjeno, ima Xperia Z4 Tablet 10-palčni zaslon. Odlikovali so ga dejstvo, da vse barve kažejo miren in hkrati svetel učinek. Ta naprava je presegla pripomočke korejskega proizvajalca "Samsung". Vendar pa je tako pomembno razliko med barvnimi kontrasti mogoče opaziti zaradi dejstva, da je v opisani tableti nameščena različica "Lolipop" znanega operacijskega sistema "Android". Včasih je težko videti težave s slabo osvetlitvijo v komercialnih napravah, zato morate pri izbiri in po nakupu posebno pozornost posvetiti prikazu.
Po želji lahko spremenite nastavitev temperature, včasih rešuje težave. Senzor za svetlobo občasno pokaže nestabilno delo, zato morate biti pripravljeni na to. Zgodi se, da je na precej temnem mestu osvetlitev ozadja zelo nizka, kar preprečuje uporabo naprave. Tableta Xperia Z4 ima dobre kote gledanja. Za nenehno gledanje filmov, ki jih uporabljajo, so idealni, še posebej, če upoštevate velikost naprave. Ampak morate razumeti, da je zaslon dovolj velik, zato potrebuje pokrov in slušalke (stolpec).

Spremembe in produktivnost

Na domačem trguProizvajalec ponuja dve možnosti: Wi-Fi in Wi-Fi + 4G mobilno povezljivost. Glede pomnilnika je žal na voljo le ena različica: Sony Xperia Z432GB. Na zahtevo lahko do 128 GB poveča prostor zaradi prisotnosti zunanjega pogona.


Kaj bi še lahko povedali o tableti? Prejel je 3 GB RAM-a. Omogoča vam, da delate tudi z najbolj zahtevnimi programi ali iger. Povratne informacije potrošnikov so jasne - ni težav. Z brezžičnim "omrežjem" lahko tablični računalnik priključite na konzole in ga uporabite kot zaslon. To nujno zahteva krmilno palčko, ko je senzor izklopljen.

Kamere

Xperia Z4 Tablet ima dve kameri: prednji in zadnji. Glavni je z ločljivostjo 8 MP, spredaj - 5 MP. Toda tudi ob upoštevanju visoke ločljivosti je izdelava dobrega posnetka težka. Kamera, odkrito povedano, je strašna, kakovost je izredno nizka. Še posebej, če želite nekaj fotografirati v temni sobi, naloga postane nemogoča. Osvetlitev se lahko pojavi prekrivne. Ostrina pogosto manjka ali je previsoka. Obstaja veliko nastavitev, vendar nimajo nobenih koristi. Da bi posneli bolj ali manj dobro sliko, morate pritisniti na sprožilec in jo zadržati nekaj sekund, kot je bilo to že pri starih telefonih.

Napajanje in akumulatorska baterija

Tableta Xperia Z4 ima zmogljivost baterije 6.000 mga, kar je na splošno dobra lastnost. Toda obstaja nekaj zanimivih stvaritrenutke Razmislite o njih. Pripomoček je zaščiten pred vodo in prahom, vendar reža za mikro USB ni pokrit s pisalom. To pomeni, da je lastnik posebne tehnologije, ki ne daje možnosti za prodiranje v tekočine in druge tuje snovi. Poleg tega ima tablica vgrajeno funkcijo hitrega polnjenja. Kaj to daje? V eni uri lahko baterija "napaja" od nič do 70%. To bo še posebej koristno v primerih, ko je oseba v naglici in je baterija nizka. Vendar pa obstajajo nekatere slabosti. Baterija s povprečno obremenitvijo se prazni skoraj šest ur. In tudi v "življenju" polnjenje poteka veliko dlje.
Za delo z opisano tehnologijo (najhitrejši način za obnovitev življenjske dobe baterije) je treba v kompletu kupiti poseben napajalnik, enako kot dobavljeni adapter. To vam bo omogočilo uporabo tablete z največjim udobjem. Kupite ga lahko za 2 tisoč rubljev na blagovni znamki. Naprava deluje približno 17 do 18 ur, če videoposnetek neprekinjeno gledate. To je precej visoka številka. Na splošno, če se tabletka med obdobjem delovanja ne naloži veliko, lahko vzdrži brez ponovnega polnjenja približno 2 dni. Potrošnikom svetujemo, da ne uporabljajo Google brskalnika in da spremljajo, kako aplikacije delujejo v ozadju.

Sorodne publikacije