SUPRA DRS-iG68VST - Pregled modela, pregledi kupcev in strokovnjakov

Doslej so radarski detektorji prišli v modo. Prihaja do vedno več naprav z lokacijsko funkcijo. Tudi z dejstvom, da imajo višje stroške, so takšne naprave v veliko povpraševanje. Poleg tega ta funkcija ni povezana z videzom takšnega modula, saj je bil prej uporabljen. Na račun njega obstaja možnost, da čim bolj povečate želeni učinek in da je rezultat radarja. Kaj to pomeni? Zaradi prepoznavnosti lokacije je mogoče ugotoviti, v relativno kratkem času, kjer so stacionarne kamere, katerih shema je že dolgo znana. Poleg tega navadni detektorji nenehno proizvajajo zvok, "mislijo", da so v bližini avtomobila različne nevarnosti. To je posledica velikega števila magnetnih diskov, radijskih sprejemnikov in drugih radarjev, ki sprožijo sprožitev. Zato so morali vozniki odklopiti svojo napravo pred in se pomakniti do baze podatkov kamere in lokacije oddajnika.


Na trgu je veliko znanih radarskih detektorjev, vendar je eden izmed najbolj priljubljenih med konkurenti SUPRA DRS-iG68VST. Mnenja o njem so v večini primerov dobri (več o tem spodaj). Povprečna cena je 5500 rubljev. Ne moremo ga imenovati prenizko, toda za aktivne voznike se cena hitro povrne.

Videz

Ta proizvajalec dostavlja na trg velik izbor podobnih naprav. Vendar pa je pomembno, da se od njega loči dobro in cestaCelotna linija modela je DRS-iG68VST. Zaradi visokih stroškov mora naprava imeti odličen videz. V zvezi s tem naprava ni padla. Prvi vtis o radarju ne more biti povsem pozitiven - izgleda kot bar. Vendar pa, ko montažo, uporablja visoko kakovostne plastike, ki je sijajna površina. Zaradi tega se lahko zdi, da je naprava draga. Na vogalih je kromiran trak, ki daje trdnost.Dodatki

Kaj je vključeno? Razdeljen je na dve vrsti namestitve. Oba sta tradicionalna. Ena vključuje uporabo naivnež na vetrobransko steklo, drugi - lepljivo preprogo, ki je nameščen na torpedo. Po mnenju potrošnikov je včasih radar SUPRA DRS-iG68VST (pregled naprave, ki vam bo pomagal pri odločanju o nakupu) padel z obema vrstama nosilcev. V tem primeru, če bo naprava nenehno v avtu, je najbolje, da izberete pad, in če voznik potrebuje, da ga nosijo doma - popolnoma pokažejo sesalno pokal. Radar ima posebno sponko, ki vam omogoča, da ne sprostite celotne strukture iz stekla. Kaj je vključeno v SUPRA DRS-iG68VST? Navodila, polnilni kabel. Slednji ima pomembne dimenzije, zato vozniku ni treba razmišljati o lokaciji naprave. Polnjenje poteka iz vžigalnika. Potrošniki se tega ne pritožujejo. Zato je varno reči, da ni nobenih zahtevkov.

Značilnosti naprave

Ker ima model SUPRA DRS-iG68VST dokaj pristen videz, je naprava sestavljena ne ergonomsko in udobno. Zaradi tegaOhišje je sijajno, močno se odraža na vetrobranskem steklu. Na žalost je ta učinek prisoten pri vsaki razsvetljavi, tako da potrošnik ostane le z njim, da ga sprejme.
Naprava se od svojih konkurentov razlikuje po prikazu na zadnji strani, ki je obrnjena proti vozniku. Glavni zaslon je postavljen na sprednji strani modela. Najpogosteje so radarji ustvarjeni na tak način, da ga mora uporabnik obešati dovolj nizko in nenehno gledati na vrh ohišja, da v celoti izkoristi napravo. SUPRA DRS-iG68VST, katerega konfiguracija je preprosta, nima takih težav. Vendar pa so tam vsi isti gumbi za upravljanje, zato je prisotno nekaj nelagodja.

Podrobnosti delov

Zaslon naprave je dober. Je hrustljava in kontrastna, zato je zelo kakovostna. Modul za odkrivanje lokacije je kitajski, vendar deluje stabilno in brez izjeme. Naprava je narejena s takšno tehnologijo, da lahko radar natančno in hitro prepozna obstoječe kamere in ne samo.

Funkcije

Preden začnete uporabljati SUPRA DRS-iG68VST, morate razumeti načine delovanja. Privzeto in zato glavni je "Smart". Ne šteje se za ločen in neodvisen režim. Njegova naloga je, da samodejno izbere potrebno. Kaj vpliva na preklapljanje? Višja kot je hitrost avtomobila, boljša je radarska občutljivost. Po mnenju potrošnikov maksimalni način omogoča vedno zaznavanje zasede prometne policije na 100% osnovi. Proizvajalec obljublja tudi toPraktično ni nobenih napačnih pozitivnih rezultatov, čeprav obstajajo nekatere trditve glede tega odtenka. Obstaja več načinov delovanja.
 • Pot. Ko delate v tem načinu, radar SUPRA DRS-iG68VST deluje na najvišji ravni, oziroma je veliko lažnih alarmov.
 • Mesto 1. Samodejno izbrano. Ima fiksno hitrost, je nemogoče spremeniti.
 • Mesto 2. Izbrano samodejno. Opozarja samo na kamere, z veliko lažno pozitivnimi rezultati.
 • Mesto 3. Ročno izbrano. Po mnenju potrošnikov, je treba reči, da je ta način velja za najbolj priljubljen med prebivalci Moskve. Prepozna vse kamere, radarje in "puščice". Na splošno to ni celotna funkcionalna naprava, ampak v glavnem mestu ni več "nevarnosti", zato ni minus. Poleg tega lažnih alarmov praktično ni.
 • Zaključki

  Detektor SUPRA DRS-iG68VST je opremljen s sistemom GPS. To je potrebno, da bi izboljšali napravo in jo naredili sodobnejšo. Naprava, ki jo je opisal potrošnik, je všeč dejstvu, da ima veliko bazo kamer in senzor lokacije. Naprava se lahko prilagodi delovnim pogojem. Vnaprej opozori tudi vse obstoječe kamere.
  Strokovnjaki ugotavljajo le eno pomanjkljivost - veliko napačnih rezultatov. Vendar pa strokovnjaki navajajo, da je bolje paziti kot zgrešiti. Po mnenju strokovnjakov, lahko potrošnik prestrašiti off in nekatere nianse oblikovanja. Na primer, primer je malo bleščeč, nosilec je prešibek. Poleg tega se lahko cena zdi visoka.Moram pa povedati, da je naprava SUPRA DRS-iG68VST "Belka", katere pregledi so odlični, dobro obvladali svoje neposredne odgovornosti in hitro prepoznajo "azil" cestnih patrulj.

  Sorodne publikacije