Igra "Pig Peppa: Bolnišnica"

Karikature in igre o Pumpsu so zelo priljubljene pri otrocih. Glede na to so številni ustvarjalci flash projektov zabava za najmanjše. Imajo ne toliko igranja, vsa dejanja so čim bolj enostavna, prav tako pa vam omogočajo, da se spomnite imen ali videza predmetov. V isto kategorijo je vključena tudi igra "Swine Peppa: Hospital". Oglejmo si podrobneje.

Kje najti?

Če želite predvajati ta bliskovni pogon, vam ni treba prenesti in namestiti ločenega odjemalca. Poiščite igro po imenu v katerem koli iskalniku. Za začetek potrebujete podporo za Adobe Flash Player, ki je namenjena tej igri. Po prenosu morate na začetnem zaslonu klikniti gumb za predvajanje, da se pomaknete na igro. Po načrtih ustvarjalcev je prašič Peppa resno zamašen in bi moral nujno iti v bolnišnico. Medtem ko je reševalna enota junakinje posojena v urgentno sobo, mora zagotoviti prvo pomoč. To mora storiti igralec.


Kako iti?

Na začetku igre, "Swine Peppa: Hospital", se bo pojavil seznam postopkov, ki jih je treba izvesti. Lahko dobite namig o 9 akcijah z uporabo tablice, ki visi na steni pod naslovom Namigi. Igralni zaslon ima značaj in medicinske pripomočke. Za začetek, odstranite scumbag od osebe s kleščami in obrišite kri s prtičkom, nato prilepite obliž. Prav tako je treba odstraniti modrico pod očesom, potem pa se mlinček začne nasmejati. Zdaj morate izvesti dodatne postopke. Dajte znak prvilajšanje bolečin, nato pa ustrelite. Prav tako bo prišel priročen kapalko, kisikova maska ​​in naprava za spremljanje delovanja srca. Ker so postopki na seznamu na tabličnem računalniku označeni, bodo označeni z uspešnim zaključkom. Ko boste opravili vse naloge, bo potekala igra "Swine Peppa: Hospital". Nalogo lahko opravite v poljubnem vrstnem redu, kar ne vpliva na končni rezultat - kunja bo še vedno zadovoljna!

Sorodne publikacije