Kdo dati "Azura Star" v "Skyrim" - opis iskanja in nasvete

Danes ugotavljamo, kdo naj da Azurjevo zvezdo v Skyrimu. To vprašanje se pojavlja v mnogih igralcih. Dejstvo je, da je igra The Elder Scrolls V odprti virtualni svet. Veliko je odvisno od delovanja glavnega junaka. Želim torej vedeti, kako proces igre vpliva na opravljanje določenih nalog. Pravzaprav se "Azura Star" lahko dodeli enemu od več Nips. Poglejmo vse možne variante razvoja dogodkov.

Opis naloge

Kdo naj podeli zvezdo Azura v Skyrimu? Dejstvo je, da na to vprašanje ni jasnega odgovora. Vse je odvisno od osebnih želja igralca. Treba je opozoriti na dejstvo, da je omenjeno mogoče najti in pridobiti med nalogo "Črna zvezda". Kot nagrado bo igralec dobil edinstveno kamnito prho. Kaj točno je to Neposredno je odvisno od tega, kdo se je Dovakin odločil predati "zvezdo".


Za izvedbo tega iskanja lahko dobite:
 • Black Star;
 • Azurina zvezda.
 • "Črna" in da

  Zdaj pa govorimo o tem, kaj predstavlja vsak kamen duš. Črna zvezda je edinstven predmet. Lahko ga dobite kot nagrado za opravljanje predhodno določene naloge. "Črna" in ekvivalent črnih kamnitih duš. Uporabite ga lahko večkrat. Omogoča vam ujeti črna srca.

  "Normalna" zvezda

  Kdo naj da "Azurno zvezdo" v "Skyrim"? Odgovor na to vprašanje bo odvisen od individualnih preferenc igralca. Spoznajmo kasnejše možnostirazvoj dogodkov.
  Za izpolnitev te naloge lahko Dovakin prejme običajno "Azura Star". To je artefakt daerov. V Skyrimu se uporablja za lovljenje belih prh. Lahko se aktivira večkrat.


  Ni več nobene razlike od njegovega "črnega" brata. Zato končno odločitev o prejemu nagrade za dodelitev Black Star sprejme vsaka oseba sama.

  Izvedba zadolžitve

  Ko gre za tiste, ki nosijo Azurino zvezdo, uporabniki pogosto iščejo nalogo Black Star. Za njim bo Dovakin podaril enega ali drugega daedrich artefakta za lovljenje duš. Lahko si zadate:
 • poslušanje zgodbe o kipih Azure;
 • samostojno odkrivanje kipa;
 • se pogovarjajo s temnim elfom.
 • Po opravljeni nalogi je taka naloga:
 • Približajte se kipu in se pogovorite z duhovnikom.
 • Pojdi v "Frosty Fire" v Winterhallu in se pogovori z Nellasarjem.
 • Prepričajte ali zastrašite sogovornika, da bo Dovakinu povedal "zvezdo".
 • Pojdite pod zemljo "Globine Ilinalte". Tukaj se mora igralec boriti z nekromani.
 • Vzemite razbito zvezdo iz Varene skeleta.
 • Takrat je čas, da razmislimo o tem, komu bi dali Azurino zvezdo v Skyrim. Kateri so možni načini za dokončanje naloge?

  Arania Ienit

  Prva možnost je obisk duhovnike Yenith. Lahko se podeli tistim, ki so jih prejeli, in po končani bitki bo Dovakin predstavljen z "navadno zvezdo". Kot smo že povedali, je pomembna temauporablja se za lovljenje belih prh. Toda to je le eden od več urnikov.

  Čarovnik v gostilni

  Komu naj bi bila "Azurska zvezda"? Ta predmet se lahko pripelje na prej zastrašenega Nelsarasa, čarovnika, ki čaka Dovakina v Winterhallu. Pokazal je na lokacijo zlomljene zvezde. Če izberete to možnost, bo igralec po opravljenem iskanju Black Star dala edinstveno kamnito prho z ustreznim imenom. "Črni Azur" se skoraj ne razlikuje od običajnega brata. Razlika je v videzu predmeta. Poleg tega se črna zvezda uporablja za ulov najvišjih črnih prh.

  Izid

  Iz vsega zgoraj navedenega izhaja, da ni bistvene razlike pri tem, kdo pripisuje zlomljeno zvezdo. Konec koncev bo Dovakin še vedno dal edinstven daedric artefakt za lovljenje duš. Zdaj je jasno, kdo da Azure Star v Skyrim. Končno odločitev sprejme vsak igralec sam. Zdaj je jasno, kako bodo ustrezne akcije vplivale na končno nagrado za iskanje.

  Sorodne publikacije