Igra "Star Wars": antologija, mimo

Vesolje Vojne zvezd je bilo vedno presenetljivo po svoji velikosti in raznolikosti. Ni presenetljivo, da so se ustvarjalci odločili, da bodo meje še bolj razširili, tako da bodo ustvarili antologijo iger z "zvezdnimi vojnami". Imajo vse, kar je lahko zanimivo ne samo za navdušene fante franšize, temveč tudi za zunanje uporabnike: zanimive zgodbe, znane in povsem nove likove, zanimive lokacije in še več.

V času antologije Star Wars je bilo ustvarjenih veliko različnih iger: od posebne izdaje Angry Birds do obsežnih single-player in online projektov. Poleg tega razvijalci še naprej delajo na novih vsebinah in do danes, tako da ni nujno, da zamudite ljubitelje Star Wars.


Danes smo pripravili posebne vrhunske igre iz antologije Star Wars, ki bi jo morali nasloviti na vse zainteresirane igralce. Obstajajo projekti najrazličnejših zvrsti in najrazličnejše mehanike, vsi pa združujejo eno - Star Wars.

Star Wars: Battlefront

Igra ni bila zelo dobra za svoj čas, vendar je še vedno lahko zapustila sled v zgodovini. Treba je omeniti, da govorimo o prvem "Batlfronte", in ne o zadnjem delu, ki je bil izdan v trenutku v letu 2017. Medtem ko je delal na novi trilogiji, Lucas Art ni posvečal velike pozornosti visoki kakovosti iger, ki izhajajo iz njenih kril. Izdaja je pokazala, da od "Battlefront" ne bi smeli čakati na nekaj zanimivega v tehničnem smislu. Poleg tega se je izkazalo, da je tudi zgodbaprecej suha in ne zanimiva - mnogi so bili razburjeni zaradi pomanjkanja resnično zanimivih misij, kot tudi slabo premišljene umetne inteligence.


Kljub temu so "Star Wars: BattleFront" v tem letu lahko dobili status najbolj prodajane igre za to franšizo. Poskus imitacije "Battlefield 1943" je delal, čeprav ne popolnoma popolno - ljudje so bili veseli igranja na spletu, kjer so bile znane lokacije in veliko število razburljivih in epskih bitk. Igralci so lahko sprejeli katerokoli od štirih obstoječih strank: lahko bi se pridružili imperiju ali upornikom, republiki ali separatistom.

"The Old Republic"

Naslednja igra z "Star Wars" iz našega seznama je bila objavljena v popularni žanr MMORPG. V času izdaje je lahko dobila ljubezen in priznanje večine občinstva. Po uspešnem zagonu so sledile številne nagrade, veliko število naročnikov in drugi dosežki. Vendar pa je kmalu, kot v primeru najbolj uspešnih projektov, "Stara republika" začela dohajati napake. Ne moremo reči, da je ta igra zaslužila padec zanimanja in aktivnosti občinstva. "Stara republika" je bila in je še vedno zelo lepa in globoka MMORPG, ki je lahko pritegnila številne nove oboževalce v skupnost Star Wars. Igra je uspela ohraniti zdravo ravnovesje med preprostimi dirkami na mobih in zanimivimi dogodivščinami. Vsak razred ima svojo ploskovno linijo, z vsemi spremljajočimi valji pa je v celoti izražena. Ni dvoma, da je bil glavni adut "stare republike" prav vdobro premišljen scenarij in pozornost do znakov.

Lego Star Wars

Prešli smo na tri igre Star Wars iz našega seznama. Leto 2005 je postalo nov začetek serije "Lego", ki je spremenila značilno smer k popularnemu kinu. Recikliranje franšiz, kot so Harry Potter, Pirati s Karibov, Indiana Jones Adventures, itd., So lahko našli svojo nišo in postali zelo priljubljeni v igralniški industriji. Ne stranka in vesolje Vojne zvezd. Del antologije "Lego Star Wars" je izšel pred premiero filma "Maščevanje Sithov", ki je postal dejanski pripoved nove trilogije. Našel je prostor za skupno akcijsko igro in arkadno platformo. Igra se je lahko pohvalila ne le z dobro grafiko, temveč tudi z zasvojenostjo, primerno za občinstvo vseh starosti.

Star Wars: Angry Birds

Še ena antologija, ki je tokrat izvirna serija priljubljene Angry Birds. Tokrat so bile zle ptice predstavljene z blastri in lahkimi meči, skozi katere napadajo cesarsko prašičjo. Zgodovina se začne na planetu Tatooine in se nato preseli v pravo zvezdo smrti. Poleg tega je bila v igro dodana še dodatna lokacija, ki je izšla z dodatkom Jedi Way. Angry Birds Star Wars je dodal veliko zanimivih čipov in svežih idej. Igra je posodabljala fiziko, posvečala pozornost glasbeni komponenti in seveda ni pozabila na neuničljivo mehaniko igre. Na splošno je "Star Wars: Angry Birds" lep crossover med dvema priljubljenima univerzama, ki lahko zajamejo od prvih minut.

"Neobremenjena moč"

Prolog naslednje tekme iz antologije "Vojne zvezd" je nekoč zbiral veliko pohval od navdušenega občinstva. Pokazali so igralci Darth Vader, ki so hodili skozi zelene koridorje in lovili na stotine nasprotnikov hkrati, pri čemer so hkrati uporabljali samo eno silo. Vso to akcijo so spremljale impresivne prizore in dostojni delež patosa. Po tej igri je predstavil še en lik-študent Veider-Starkiller.
Gaming proces "Nebrzdane sile" v žanru poenostavljenega slasherja. Sposoben je dati uporabniku občutek nepremagljivosti, ne da bi zmanjšal izid zadovoljstva. Igra, tako kot vsaka druga slasherja, je polna presenetljivih prizorov: svoje sovražnike lahko vržete iz oken, jih prisilite, da se dvignejo v odprtem prostoru in ga uporabite v polni moči.

"Akademija za Jedije"

Ta kraj iste igre je bil povedan v igri predhodnik. Akademija za jedije je postala mesto, s katerim je bila povezana zgodba o slabem kultu in močnem artefaktu. Na žalost se je zgodba nove igre izkazala za precej "luknjasto", da bi povzročila veliko nesporazumov med prehodom.
Če zanemarimo to pomanjkljivost, potem na splošno "Akademija za Jedije" nadaljuje tradicijo vznemirljivih iger v vesolju Vojne zvezd. Igranje je hitro in vznemirljivo, poleg tega pa se zaradi dodatnih možnosti za seks, raso, oblačila in lahek meč izvede dodatna "vezava" na lik.

Republika Commando

Igra je uspelaizstopajo v ozadju drugih tekmovalcev zaradi nebanalnega žanra - taktični strelec prve osebe. Igralca je vedno spremljalo več soigralcev, ki opravljajo različna naročila in nudijo veliko pomoči med bitkami. Kljub duhu casualizma se je izkazalo, da je Republika Commando precej živahna, da bi ujela za dolge ure prehoda. To nikakor ni idealna igra v antologiji, vendar bo zagotovo všeč vsem oboževalcem zvezdne vojne.

Vitezi stare republike

Prispevek te igre k razvoju žanra RPG je preprosto neprecenljiv. Brez tega ne bi bilo tako velikih in priljubljenih projektov, kot je Mass Effect ali ista "Stara republika". Valjarji so odkrili neverjetno svobodo delovanja, od katerih je vsaka privedla do določenih posledic. Imajo priložnost, da raziščejo vesolje, da se vključijo v izvajanje prvotnih misij in postanejo del razvoja odličnega scenarija.
Temne in lahke strani sil so lahko same sebi vsilile kateregakoli junaka, toda končno pot je lahko izbral sam igralec - zgrajen je bil na podlagi zapletenih rešitev, ki se pojavljajo med igro. Ljubitelji prvotne sage prav tako niso ostali nedejavni. Za njih so bili pripravljeni številni nepričakovani dogodki, ki razkrivajo podrobnosti ploskve, dogodke za napad klonov. Igre antologije "Star Wars", končno, so lahko zavzeli vredno mesto v kanonu.

Battlefront II

Danes zapišemo naš seznam z zadnjim delom Battlefronta II, katerega izdaja je potekala novembra 2017. Do danes je to najnovejša igra iz serije Star Wars.ki je hkrati nadaljevanje svojega predhodnika. To je vse isto strelec za več igralcev, vendar z več pomembnimi spremembami. Prvič, v drugem "Batlfronte" je bil dolgo pričakovan en igralec, ki predstavlja popolnoma novo junakino po imenu Eden Versio. Pod njenim vodstvom je elitna cesarska enota napadalnega letala, znana kot "Inferno". Po uničenju druge Zvezde smrti Versija se Verschio odpravlja na vznemirljiva potovanja, ki pokrivajo zgodbo med šestim in sedmim delom sage. Igralci se bodo lahko srečali z Yodo, Darthom Molom, Kylojem Renomom in celo s samim Lukejem Skywalkerjem.
Seveda, "Batlfront" ni delal brez multiplayer načina. Zajema vse spore med silami Jedijev in cesarstva.

Sorodne publikacije