Gradnik 3: Kje so konzerve in kako jih dati?

Widget 3 je igra, ki je postala resnično priljubljena v mnogih državah, vključno z Rusijo. Za oceno celotne vsebine projekta boste potrebovali več kot sto ur igranja. Če je to preveč in niste pripravljeni porabiti toliko časa za računalniško igro, potem imate možnost namestiti shranjevanje tretjih oseb za igro Witcher 3. Kje so konzerve in katere spremembe - preberite v članku.

Kakšna je ohranitev igre o Geraltu?

Ker prehod samo zgodbe traja več kot 70 ur, mnogi igralci niso pripravljeni posvetiti toliko časa računalniku ali igralni konzoli. Kdor ne zanima za zgodovino, ampak samo za igranje, potrebuje datoteke drugih ljudi, da jih shranijo in uživajo na vseh lokacijah in predmetih na visoki ravni iz igre "Witcher 3 Wild Hunt". Kje je ohranjanje - glavno vprašanje, ki ustavi nevedne igralce. Odgovor na to boste našli v tem gradivu.


Ohranjanje bo koristno tudi tistim, ki imajo težave. Na primer, ne more ubiti določenega šefa ali dokončati kompleksnega iskanja. Podobne trenutke v igri so malo, in izbira kompleksnosti vam omogoča, da igrajo čarovnice za povsem različne ljudi, vendar bo namestitev prihrankov bistveno prihranite moč na neskončne poskuse, da prenese. Poleg tega so v igri ključne točke, po katerih ni mogoče opraviti nobenih dodatnih nalog. Več nalog parcel ima različne možnosti za izbiro glavnegajunak, kar bo vodilo do različnih posledic. Seveda, za vrednotenje vseh, boste morali prenesti "Witcher 3" vsakič. Kje so konzerve in kaj je treba storiti z njimi? Poglejmo natančneje.


Kje najti safari?

Ker je "Wild Hunt" tretji del serije velikih iger, se številni oboževalci dobro zavedajo, kje je mapa z vsemi shranjenimi in konfiguracijskimi datotekami. Za tiste, ki so se prvič seznanili z igro "Witcher 3", kjer je ohranjanje skrivnost. Vse shranjene datoteke so shranjene na trdem disku v mapi Moji dokumenti. Lahko ga odprete z menijem Start ali z odhodom v Uporabniško imeDemokracija. V tej mapi morate kopirati ohranitev tretjih oseb. Vprašate se: kje jih prenesete? Odgovor je preprost: vse datoteke lahko najdete na internetu v prostem dostopu do različnih igralnih portalov. Če se želite zaščititi pred virusi in zlonamernimi datotekami, prenesite samo iz dokazanih virov. Na primer, portal Playground in njegovo stalno spremljata vse materiale, ki jih naložijo uporabniki. Običajno so vse datoteke shranjene v enem arhivu. Če ga želite razpakirati, boste morali namestiti WinRAR ali kateri koli drug podoben programski program za arhiviranje. Ko razpakirate arhiv, morate shraniti shranjene datoteke v zgoraj navedeno mapo. Vsaka posamezna datoteka je odgovorna za eno režo v meniju za čarovnika 3. Kje je ohranjanje, veste, zdaj je čas, da prenesete igro in uživate v procesu.

Kaj sledi?

Za tozaženite datoteko exe in počakajte na prenos datoteke The Witcher 3. Zdaj izberite točko menija "Download Game" in kliknite želeno režo. Vsak od njih ima datum shranjevanja, čas, lokacijo in posnetek zaslona. Ta navodila so primerna samo za uporabnike osebnih računalnikov. Na konzolah te operacije ni mogoče skenirati. Zdaj veste, kje je Widget 3 shranjen.

Sorodne publikacije