Phillipsov telefon z najmočnejšo baterijo: modeli, funkcije, pregledi. Philips Xenium X5500

Pri izbiri mobilnega telefona mnogi kupci uporabljajo določena merila. Ta seznam vključuje parametre, kot so tehnična oprema, stroški, identiteta blagovne znamke in seveda čas trajanja baterije. Veliko je odvisno od moči. Mobilni telefon je lahko resnično mobilen, če je lastnik prepričan, da bo trajal dolgo časa. V okviru tega članka bo izveden pregled izdelkov znane družbe Philips. Telefoni z zmogljivo baterijo (cene in specifikacije za njih so navedene spodaj v vrstici tega proizvajalca so predstavljene v širokem obsegu. Reader bo lahko videl tako s preprostimi kopijami gumbov kot s sodobnimi pametnimi telefoni.

Kaj določa trajanje baterije?

Ob sprostitvi novega telefona proizvajalec vedno določi parametre avtonomije. Potrebno je tudi imeti informacije o zmogljivosti baterije. Ali so ti podatki dovolj za popolno oceno zmogljivosti naprave? Treba je omeniti, da ni vedno. Razlog za to je, da razvijalci na določenih načinih označujejo trajanje baterije. Praviloma govorimo o indikatorjih v aktivnem pogovoru in v stanju pripravljenosti. V praksi je le redko tisti, ki preverja ujemanje teh številk. Razlog za to je, da se naprava uporablja v različnih načinih, kar pomeni, da lahko uporabnik izbere deskanje po internetu, poslušanje glasbe, igranje iger in še več. S takimiMobilni telefon bo pokazal precej drugačne rezultate.


Kaj je torej odvisno od trajanja baterije? Mnogi kupci menijo, da je pomembno merilo zmogljivost baterije. Ja, je sestavni del. Vendar pa nič manj pomembna in pravilna optimizacija delovnih procesov. Na podlagi tega bodo izbrani modeli telefonov Philips, ki v celoti izpolnjujejo te zahteve.

Zmogljivost baterije. Kako definirati?

Preden izberete določen mobilni telefon, morate poznati njegovo zmogljivost baterije. To lahko storite na dva načina. Prvi je odstraniti zadnji pokrov naprave in pogledati značilnosti same baterije. Vsak proizvajalec mora na napravi navesti zmogljivost.


Druga metoda ni nič manj preprosta. Če želite to narediti, se morate odločiti, za katere modele Phillips telefona vas zanima. Nato poiščite njihov pregled ali se obrnite na svetovalca neposredno v trgovini. Praviloma imajo v večini prodajnih mest značilnosti, ki so predstavljene neposredno na ceniku. Seveda, večje število mAh je močnejše. Vendar ne pozabite, da lahko nekateri predmeti porabijo veliko energije. Na primer, če izberete določen Phillipsov telefon z najmočnejšo baterijo, ki je približno 3000 mAh, je pomembno, da ste pozorni na značilnosti zaslona in procesorja. V večini primerov je njihova funkcionalnost tista, ki porabi glavni odstotek vira. Če ima stroj minimalni nabor možnosti, potem lahko deluje v načinuveč mesecev. Toda pametni telefoni z zaslonom na dotik s kapacitivnimi zasloni in širokimi funkcijami zahtevajo polnjenje po 15-30 dneh.

Razmerje vrednosti

Kako procesor in zaslon vplivata na življenjsko dobo baterije? Da bi lahko odgovorili na to vprašanje, lahko Phillipsov telefon z veliko baterijo. Deloval bo bolj učinkovito kot pripomoček, občutljiv na dotik. Zakaj? V večini gumbov je zaslon dovolj majhen. V skladu s tem porabi majhno življenjsko dobo baterije. Tudi takšne naprave niso zasnovane za opravljanje kapacitivnih nalog. Na podlagi tega bo baterija 2500 MAG imela enako življenjsko dobo kot 3500 mAh, ki se uporablja v pametnem telefonu z velikim zaslonom na dotik, zmogljivim procesorjem.
Poglejmo torej poseben primer, ki si Phillipsov telefon z najmočnejšo baterijo zasluži pozornost kupcev.

Philips Xenium X1560

Pregled naprav tega proizvajalca se bo začel z modelom gumbov. Razvijalci v napravi so uporabljali energijsko varčno tehnologijo, ki je telefonu omogočala, da je delala v stanju pripravljenosti več kot 3 mesece. Opremljen je z zmogljivostjo 2900 mAh baterije. Zaradi optimizacije procesov lahko ta naprava deluje v načinu pogovora do 40 ur. Lahko se uporablja tudi kot prenosna baterija. Proizvajalec se ni ustavil na doseženih inovativnih dosežkih.


Phillipsov telefon brez fotoaparata z zmogljivo baterijo je opremljen z 24-palčnim zaslonom, podpiradve SIM kartici, zunanja pomnilniška reža. Za dostop do interneta sta na voljo dva kanala: GPRS in WAP. Avdio datoteke se predvajajo v mp3 formatu melodij - polifoniji 64 ton. Posebno pozornost si zasluži možnost uporabe radia brez stereo slušalk. Zvok se predvaja prek zvočnika naprave.

Philips Xenium X5500

Leta 2014 je bil ta model prodan za približno 5000 rubljev. Za ta denar je kupec pridobil odlično napravo z zelo zmogljivo baterijo (2900 mAh). Glede na specifikacije, ki jih je navedel proizvajalec, telefon v stanju pripravljenosti deluje približno 3 mesece brez polnjenja. Če ga uporabljate vsak dan, se bo naprava seveda izpraznila veliko hitreje, vendar lahko lastniki računajo na najmanj 14 dni. Vse bo odvisno od stopnje obremenitve.
Glede na druge značilnosti ima naprava po mnenju večine kupcev precej neprijetno tipkovnico. Njegov primer je zelo težak. Dodeljene so predvsem za klice in pošiljanje sporočil SMS. Posebno visoke zahteve ne bi smele biti predstavljene v smislu multimedije. Naprava je opremljena z diktafonom, ki deluje z dvema SIM-karticama. Podpira samo omrežja druge generacije. Ima 5 milijona slikovnih pik kamero. Ni posebnih pripomb glede kakovosti slik, besedilo je dobro poznano. Philips Xenium X5500 se uporablja na 24-palčnem zaslonu. Čeprav so razvijalci uporabljali sodobno tehnologijo IPS, je ločljivost zaslona še vedno zelo majhna, kar je 320 x 240 slikovnih pik. Uporabniki opazijo, da zaslon na ulici svetleče svetlo, postane zamegljen. To je pojasnjenoz uporabo predebele plasti zraka.

Philips Xenium E570

E570 ni manj priljubljen. Za gumb telefon je opremljen z dovolj velikim zaslonom - za 28 palcev. Kapaciteta baterije je 3.100 MAG. Proizvajalec zagotavlja, da lahko v stanju pripravljenosti računate na 170 dni, med katerimi brez polnjenja deluje Philipsov telefon z najmočnejšo baterijo. Povratne informacije lastnikov potrjujejo te informacije. Uporabniki trdijo, da z povprečno obremenitvijo baterije ne morete polniti približno pol meseca. Prav tako nič manj pomembna je 2 milijona slikovnih pik kamero z video zajem, dvema SIM karticama, 64-tonsko polifonijo, dobre multimedijske funkcije.

Philips Xenium X700

Ta model je bil izdan leta 2009. Zasnova primera je "školjka". Opremljen z 980 mAh baterijo, izdelano z litij-ionsko tehnologijo. Model uporablja dva zaslona. Glavni ima diagonalo 24 palcev. Zgrajena na tehnologiji TFT z ločljivostjo 320 x 240 slikovnih pik. Zunanji zaslon je nekoliko manjši. Njegova diagonala je 2 palca. To je veliko slabše od značilnosti, saj je njegova ločljivost le 220 x 176 slikovnih pik. V času izdaje je ta "preklopni" Philips z zmogljivo baterijo zelo priljubljen. To je mogoče pojasniti z dejstvom, da ima naprava dolgo življenjsko dobo baterije približno 1 mesec (stanje pripravljenosti). Poleg tega so razvijalci namestili režo, ki lahko razširi pomnilniško napravo za shranjevanje. Bralniki pogonov USBmicroSD in microSDHC. Prav tako mnogi lastniki menijo, da je kamera 32-megapixel matrika. Opremljen je s samodejnim ostrenjem, zahvaljujoč kateremu so fotografije precej kakovostne. Komunikacijske zmogljivosti so omejene zaradi prisotnosti "Bluetooth" in microUSB vrat. Ta telefon ima predvajalnik, dve vgrajeni igri in Java MIDP 2. Kupite model Xenium X700 samo na sekundarnem trgu po ceni 500 rubljev.

Philips E181

V seriji Phillips je veliko zanimivih modelov. Telefoni z zmogljivo baterijo za dve SIM-kartici so v povpraševanju. Odlična možnost, po mnenju mnogih kupcev, je naprava E181. Naprava ima zmogljivost baterije 3100 mAh. Pogoji baterije so zelo impresivni. V stanju pripravljenosti telefon traja skoraj 5 mesecev. Takšne rezultate je težko najti v ravnilih drugih proizvajalcev. Poleg zmogljive baterije, je proizvajalec uporabil kamero, podporo za dve SIM kartici, zaslon 24 ?. GPRS je na voljo za dostop do interneta. Razširitev pomnilnika se izvaja zaradi uporabe izmenljivih pogonov. Zunaj telefon izgleda precej privlačno. Tipkovnica, ločena s štirimi črtami. Zaradi tega je zelo priročno uporabljati za klicanje ali besedilo.

Philips Xenium V526

Zdaj je čas, da razmislite o Phillips Touch telefonu z najmočnejšo baterijo. Model V526 zavzema položaje v povprečnem segmentu v vrednosti 11.000 rubljev. Opremljen je z baterijo 5000 mAh. Seveda lahko vsak lastnik tega telefona računa na precej dolgo življenjsko dobo baterije. InGlede na to, da proizvajalec popolnoma optimizira delovne procese, potem tudi z napravo Apple ni mogoče primerjati s tem modelom. Kar se tiče drugih tehničnih lastnosti, ustrezajo srednjemu razredu. Količina pomnilnika RAM je omejena na en gigabajt. Pametni telefon deluje na procesorju MediaTek MT6735. Opremljen s kamero z 12 milijoni slikovnih pik, 5-palčnim zaslonom, podporo za nove generacije omrežij. Za shranjevanje podatkov je na voljo 8 GB vgrajenega pomnilnika.

Philips Xenium V787

Še en odličen model z vgrajeno kapacitivno baterijo. Naprava deluje neodvisno od litij-ionske baterije z zmogljivostjo 5000 mAh. Proizvajalec je nameščen na 5-palčni zaslon, ki podpira ločljivost Full HD. Pametni telefon napaja čipov MT6753 podjetja MediaTek. Zmogljivost je opremljena z 2 GB vgrajenega RAM-a s 16 GB. Če je potrebno, lahko uporabnik namesti zunanjo napravo za shranjevanje. Naprava je v celoti skladna s trenutnimi standardi, saj so razvijalci zagotovili podporo za 4G omrežja. Funkcije kamere na najvišji ravni. 13-megapixel matrica vam omogoča, da se dobro posnetkov. Mnogi lastniki so opozorili na dejstvo, da je v tem modelu uporabljen glasen zvočnik. Cene za tak pripomoček se bo začel od 10.000 rubljev.

Philips Xenium V377

Pristen pametni telefon, ki ga je predstavil Philips. V377 je opremljen z 5000 mAh baterijo. Po mnenju večine uporabnikov, Phillips telefon z najmočnejšo baterijo ni slabša v drugih značilnostih, čeprav se njegova cena spreminja od 8000 do 9000 rubljev. "Polnjenje" strojne opreme,multimedijske funkcije in drugi kazalniki si zaslužijo le pohvalne ocene. Vsak lastnik tega modela z intenzivno obremenitvijo lahko računa na 3 dni delovanja gadgeta brez ponovnega polnjenja. Razvijalci so uporabljali 5-palčni zaslon, izdelan z inovativno tehnologijo. Zaslon prikaže informacije z ločljivostjo 1280 x 720 px. Za potrebe uporabnikov pod pogojem native spomin 8 GB. Zmogljivost pametnega telefona zagotavlja čipove na 4 jedrih podjetja MediaTek. Model MT6580 se izvaja po standardnih standardih 28 nm. Vsaka od štirih jeder lahko pospeši do 1300 MHz. Funkcionalnost dopolnjuje en gigabajt RAM-ov. Tudi ta model uporablja dober fotoaparat s 5 milijoni slikovnih pik. Razvijalci so napovedali povečanje ločljivosti do 8 MP. Pozornost številnih kupcev je pritegnila način varčevanja z energijo. Ta funkcija poveča življenjsko dobo telefona brez polnjenja do 48 dni. Z lahkoto se aktivira in omogoča uporabnikom, da vedno ostanejo v stiku.

Sorodne publikacije