Torchlight 2 razredi: Opis igre, razvoj znakov, nasveti in triki

Razredi za svetilke 2 so eden od glavnih vidikov sveta, saj je vsa naslednja pustolovščina odvisna od njihove izbire. Vsi uporabniki se morajo resno odločiti za to odločitev, saj lahko izbira tega znaka vpliva na zanimanje za ploskve in nadaljnjo zabavo. Ta članek bo na kratko opisal vsakega od obstoječih arhetipov. Govorimo o štirih glavnih in toliko herojih, ki so dodani s pomočjo globalnih sprememb.

Največja preprostost

Med razredi v Torchlight 2 Ember Mage je najlažje, a hkrati nenavadno. Ta arhetip se v celoti opira na svoje aktivne sposobnosti, ki povzročajo veliko škodo. Ima veliko napadov v arzenalu, ki deluje na tem območju, ampak zato, ker je množično iztrebljanje sovražnikov za Ember-Maga nepomembno. Menijo, da je ta lik najlažje obvladati, zlasti v začetnih fazah. Igralec mora samo stati daleč, uporabiti svoje elementarne napade. Medicinska sestra lahko določi način napada, da se osredotoči predvsem na njega.


Hidden Fury

Razredi svetilk 2 so različni v njihovi mehaniki. Na primer, Ember Mage bi moral stati daleč in prebiti izstrelke "Magma Pie" vseh ciljev. Berserker je v tem pogledu zelo drugačen, ker mora tesno priti do sovražnika. Zanaša se le na fizični tip napada in udari s kritično izgubo. Če na kratko opišete bistvo, mora uporabnik skočiti na prvi cilj,prerežite, premaknite še naprej in čim hitreje napolnite lestvico besa. Ko doseže najvišjo raven, se bo kritična škoda povečala in Berserker se preprosto ne bo ustavil. Tudi šefi bodo čutili njegovo moč na sebi. Pri črpanju je potrebno združiti moč in agilnost, da bi dosegli maksimalni učinek v boju. Za ta razred je značilna nizka raven zdravja, ki jo je treba upoštevati. Vračanje v debele sovražnike brez jasnega razumevanja njihovih dejanj je lahko nevarno. Osnovne spretnosti Berserkerja - udarci z različnimi učinki. On trpi zaradi pomanjkanja škode na območju, tako da vse spretnosti, ki vam omogočajo, da nadzor nad množico sovražnikov, ki bodo v teži zlata.


Veliko možnosti

Eden najbolj zanimivih razredov v Torchlight 2 je inženir. Ta značaj se odlikuje predvsem zaradi dejstva, da je treba njegove sposobnosti izbrati glede na vrsto orožja, ki ga je treba uporabiti. Na primer, v primeru napada z dvoročnim orožjem so potrebna posebna znanja, ki jih bodo okrepila. Koristno bo povečati hitrost napada skozi pasivno sposobnost težkega dviganja. To je le ena od mnogih možnosti. Nekatere sposobnosti omogočajo pozivanje k različnim mehanizmom. En robot obnavlja zdravje, pajki napadajo sovražnike. Inženir je lahko borec kratke in dolge razdalje naenkrat. Če pištolo položite v drugo režo, jo lahko uporabite. Pri izbiri tega razreda mora igralec prav tako paziti na posebno lestvico dobička. Razdeljen je na pet segmentov. Prvi je odgovorenpovečanje holističnega značaja, ostalo pa povečanje moči drugih sposobnosti. Inženir je tisti razred, ki ga je mogoče črpati v različnih smereh in poskusiti vse vrste sklopov.

Potrebno je paziti na taktiko

Torchlight 2 bo najboljši strelec za srečenca. Ta znak je za igralca zelo zapleten in zahteven. Popolnoma mora oceniti situacijo in se ne sme pustiti obkrožen. V boju se mora Strelec nenehno premikati, iskati načine za odhod in imeti veliko zalogo zelišč za zdravljenje. Ima majhno zdravstveno rezervo, kot v Berserkerju, vendar jo lahko obnovi z aktivnimi veščinami. Puščica nima te zmožnosti, plus vsi posnetki, ki se jedo preveč mane. Lahko poškoduje skoke, poveča razdaljo zaradi ostre razdalje in ima veliko zmožnosti, ki prizadenejo vse sovražnike na tem območju. Različne sklope Puščice so odvisne od tega, katero orožje bo igralec uporabljal. Masivni topovi, lok, puška, dve pištoli - spretnosti v teh smereh se bodo nekoliko razlikovali. Revolverji dajejo več hitrosti, iz premca lahko premagate dolge razdalje. Če želite v celoti izkoristiti Strelca, morate veliko vaditi in preizkusiti različne sklope znanj.

Prvi dodatni arhetip

Globalna sprememba, imenovana Sinergije za Torchlight 2, poleg zgoraj opisanih junakov dodaja še štiri nove modele razredov. Prvi je Čarovnik, katerega mehanika se zelo razlikuje od drugihznakov V tem razredu ni posebne specializacije. Dobro se obnaša z različnimi elementi, še posebej z ognjem in elektriko. V vejah veščin za izbiro spretnosti slovarske knjige so potrebna dva vira. Prvi se imenuje "Peklenski plamen", drugi pa "Snov praznine". Ti materiali nastajajo med bitkami. Prvi, na primer, se pojavi po uporabi spretnosti, povezanih z elementom ognja. Še ena značilnost je sposobnost klicati pomoč najrazličnejših bitij. Odlična možnost je ognjeni zmaj, ki požari vse sovražnike na vaši poti. Kronika se nanaša na tiste razrede, ki so postali lahka plen. On mora izbrati oddaljeni položaj, dobro sposobnosti, da ima velik polmer napada.

Rezervoar z veliko izgubo

Modeli za nove razrede za Torchlight 2 prav tako dodajo Palladin. Ta dvoročni lik se opira na božansko Providnost. Njegova prednost je, da lahko povzroči veliko škodo, obenem pa obnovi zdravje. Zaradi tega je mogoče Palladin šteti za rezervoar. Dejansko ima njegov učenec samo pomožno funkcijo. Med spretnostmi je treba opaziti krožno gibanje z razdeljenim oklepom, pasivne veščine in različne blagoslove. V Torchlight 2 vodnik razreda ne more biti popoln, ker vsak uporabnik želi izbrati zbirko po lastni presoji. Tukaj je mogoče graditi vse črpanje na ojačitvah arhetipa. Aktivne spretnosti bodo povečale moč v obrambnih in napadalnih smereh. Igralec bo ostalsamo približajte sovražnike in se borite z njimi s celimi skupinami. Druga možnost je, da dajete božansko moč orožja, lahko pa tudi vržete debufe na vsa bitja, da jih lažje ubijete.

Vojska pomočnikov

Med razredi v Torchlight 2 ima tudi Nekromant nekaj posebnih značilnosti. Je pravi mojster sveta mrtvih duš, in vse njegove sposobnosti so vodene s tem. Osnova tega razreda je poziv k ogromnemu številu raznolikih bitij. To vključuje ogromen kostni zmaj, okostnjake, zombije in še več. Takoj hitijo v napad na sovražnike in količino pritiska, ki je celo višje sile. Pri upravljanju z Necromancy je treba upoštevati dva vidika. Najprej pazite na število mane in ne pozabite, da jo povečate s povečanjem ravni. Drugič, jasno se morate spomniti vseh časov svojega znanja. Nekromant mora nujno imeti možnost, da ga v primeru nenadnega napada s hrbta rezervira, medtem ko se bo glavna vojska imenovanih bitij bojevala v ospredju. Če se spopadete s temi težavami, se med tečajem ne bi smelo pojaviti nobenih težav. Pasivne veščine v treh vejah je treba črpati samo na enoto. Druge točke za vlaganje v krepitev njihovih pomočnikov iz ostalega sveta.

Alternativni razred dolgega dosega

dodaja sinergijo modusov Rangerju 2. razreda, ki je najnovejši na seznamu obstoječih. Ta lik velja za alternativo Arrowu z isto specializacijo, vendar z drugimi veščinami. Bistvo junaka je, da ga potrebujene zaradi števila aktivnih veščin, kot v Ember-Magi, ampak zaradi krepitve ene spretnosti. Na primer, če vzamete sposobnost za "Spines", potem iz pištol velike razdalje ali samostrele, bo Ranger streljal valove posebnih lupin. Vse nadaljnje točke po črpanju ravni je treba poslati tiste veje, kjer bodo posnetki postali obrostanat "dodatne učinke, zlasti strele, kot tudi zastrupitve. V parametrih mora biti agilnost na stopnjo 50% kritične škode, in ostalo, da začne veljati. V bitki igralec samo brez udarca strelja na sovražnika, z uporabo nekakšnih kontrolnih ali pomožnih veščin.Če dobro obvladate vse gube na puščici, potem z Rangerjem ne bo težav

Izbira arhetipa

V Torchlightu sta dva nova razreda in stari enako dobri na svoj način, če lahko uporabita svoje prednosti. Nekateri znaki jim olajšajo izvajanje, drugi zahtevajo več pozornosti in manj napak. Vsakdo si zasluži obstoj in izbira ostane samo za uporabnike. Tukaj bi morali voditi svoje preference pri vodenju bitke. V ljubezni do duhovitosti in preprostosti bi morali izbrati čarovnika ali kronika. Za dolge razdalje se strelec približuje in blizu dobrega Berserkerja. Če je težko ugotoviti, potem lahko vzamete inženirja in gradite gradnjo že v času avanture. Igra vam omogoča, da to storite in to je tisto, kar privlači uporabnike. Vredno je reči, da navijači niso nikoli omejeni na enega junaka, ampak jih vedno ustvarijo nekaj.

Sorodne publikacije