Clash Royale Najboljši krov za areno 6

Igra Clash Royale je ena izmed najbolj priljubljenih strategij v realnem času za mobilne naprave. Igra je precej mlada, vendar je zelo priljubljena v številnih državah po svetu. Bistvo igre je sodelovati v bitkah in zaslužiti trofeje, odpreti nove arene za boj. Če želite to narediti, morate uporabiti določene kombinacije enot. Imenujejo se dnevniki. Najbolj zanimiv del igre se začne s trenutkom, ko igralec odpre šesto areno. Vsak igralec poskuša zbrati najboljši krov za 6. areno.


Najcenejši dnevniki

Prva različica dnevnika je le 3 eliksirja. Ni zelo močna, toda z njeno pomočjo pri uporabi pravilne taktike je enostavno preiti šesto areno na Clash Royale. Zato je morala vojska sestavljati hlod, iztok, samostrel, puško, okostnjake, mušketirje, Valkirijo in jahača na merjascu.
Za zaščito se uporablja žleb. Zelo učinkovito je proti velikemu številu vojakov. Kot moteči manevri se uporabijo samostrele in topovi, na katere bo sovražna vojska takoj napadla, krov pa jih bo vse uničil. V načinu napada morate uporabiti kombinacijo "valkyrie + rider to boar". Nekoliko boljša paluba za 6. areno v "Cleo's Royal" je sledeča: vitez, tesla, okostnjaki, malta, izcedek, goblini, barbari in horde pastorjev. Mortira je visoko v dosegu. Zaradi tega začnejo mnogi sovražniki takoj napadati. Za zaščito pa lahko uporabite klovne, barbare, gobline in okostja.


Dnevniki povprečne cene

Za 6 prizorišč je dober krov brez legendarnega zbiranja nerealen. In to ni smiselno, še posebej zato, ker tudi za igralce, ki ne vložijo denarja v igro, da bi dobili vsaj eno legendarno kartico, ni velik problem. Na šestem nivoju arene je stavba Sparki. To je električna napeljava. Njegova prednost je velika moč in pomanjkljivost - počasna potovanja in brez obrambe pred zračnim napadom. Najboljši krov za 6. areno v Clash Royale za 34 eliksirjev omogoča uporabo vrabcev, čarovnikov, pištol, graditeljev eliksirja, izpustov, grobnice okostnjakov, valkyrie in goblinov. Goblini, čarovnik in valkirija so potrebni za zaščito vrabcev. Tudi dva načina enote uničita vse podrejene nasprotnike. Za zaščito glavne mestne hiše je treba uporabiti pištolo in grobnico okostij. Še en dober krov lahko sestavite v 36 eliksirjih. Sestavljen je iz golema, okostja, mušketirjev, čarovnic, minijancev, ognjene krogle in zbiralca eliksirja. Čarovnica in mušketir sta zelo v pomoč pri zaščiti. Za napad se uporabljajo skeleti in golem.
Še en dober krov se lahko sestavi za 35 eliksirjev. Cannon, mortire, čarovnik, barbari, goblini, okostnjaki, sestavljalec eliksirja - vse to je na voljo igralcu. Dodan je tudi majhen zmaj. Vsi elementi hloda, poleg graditelja eliksirja, so namenjeni zaščiti malt.

Dnevniki cen od 36 do 39 eliksirjev

Dokaj dober dnevnik je mogoče ustvariti s porabo 36 eliksirjev. Tam bodo okostja, ognjena krogla,malta, sestavljalec eliksirja, vitez, tesla in sluga. Graditelj eliksirja deluje tako kot odvračanje pozornosti in kot vir virov. To vam omogoča, da spremenite zemljevide, ne da bi prekinili napad z bliskovnimi in požarnimi baloni. Tesla se uporablja za zaščito malt.
Malo dražji, in sicer 38 eliksirjev, je še en dober krov. V njem lahko igralec uporablja služabnike, jahača na merjasca, gobline, sestavljalca eliksirja, puščice in strele. To je dober primer krova brez epskih kart. Zelo hitro ga lahko poberemo. Kadar se uporabljajo napadalci, da bi sovražnik preživel na njih svoje puščice, ostanejo brez obrambe pred kolesarjem na merjascu.
Pri 39 lahko izberete najboljši krov za 6 aren v tem cenovnem razredu. Uporablja gobline, lokostrelstvo, čarovnika, jahačko prašiča, velik skelet in peklenski stolp. Potrebno je kombinirati jahača z okostjem in čarovnika. Istočasno bodo škratji s sulicami in lokostrelstvom zaščitili to trojico. Podstavek bo ostal pod zaščito (tam je peklenski stolp). Če nasprotnik uporablja ledenega čarovnika, ga lahko obvladujete s strelo.

Dragi dnevniki

Obstajata dve različici najboljših krovov za 6 prizorišč, ki jih je mogoče sestaviti v manj kot 44 eliksirjih. Prvi krov je sestavljen iz goblinov, ognjene krogle, valkije, malega zmaja, golema, minionov in zbiratelja eliksirja. V drugem krovu, namesto v Valkiriji, je majhen zmaj in ognjena krogla arheri, čarovnik in strup.
V obeh hlodih so goblini in podporniki imenovani za zaščito golema. Valkyrie in maloZmaj se v prvem trupu bori z velikimi silami sovražnika. In v drugem krovu se čarovnik in archeri uporabljata v primerih, ko kartic ni mogoče enostavno prenesti.

Drage - ne vedno dobre

Najdražji krov se lahko imenuje najboljši za igro. To je dobro za tiste igralce, ki resnično radi tvegajo. Na palubi so mušketirji, gradbeniki eliksirja, puščice, loki, okostnjaki, služabniki in kamniti golimi. Njegova cena je 45 eliksirjev, odsotnost urokov proti velikim sovražnikovim vojskam (ki ne štejejo puščic) je glavni minus dnevnika. Odzivne napade lahko izvede tudi množica. Vedno imajo veliko zalogo eliksirja. Najboljša kombinacija je Golem + mušketir. Zaščiteni so z okostji in podporniki.

Top paluba

Najboljši krov za 6. areno v Clash Royaleu je vreden 44 eliksirjev. Jama zagotavlja uporabo minometov, čarovnikov, topov, peklenskih stolpov, puščic, podpornikov, raket in barbarjev.
Mortira je poceni, vendar pa sama po sebi ni smiselna. V tem primeru, če želi igralec povzročiti ogromno škodo na mestni hiši sovražnika, je potrebno zagotoviti dobro zaščitno malto. Za to uporabite top in peklenski stolp. Skupaj so sposobni razkriti številne grožnje. Po tem morate barbare spustiti v rezervoarje, puščice pa na minione. Raketa se uporablja v zadnjem trenutku kot sovražnik.

Sorodne publikacije