Gradnik 2: mutageni. Kako jih uporabljati in kaj je to?

Poleg standardnih eliksirjev dobička obstajajo mutageni v igri Witcher 2. Vsak igralec bi moral vedeti, kako uporabljati te snovi, ker bo pomagal močno izboljšati protagonista. Lahko jih dobite na najbolj nepričakovane načine, zato je vredno pogledati vsako truplo pošasti ali zapletanje v staro hišo.

Kaj so mutageni?

Uporabnik, ki je začel izvajati zgodbo, mora nujno vedeti, kaj pomenijo mutageni v projektu Witcher 2. Vsak uporabnik bi moral vedeti, kako jih uporabljati, toda pred tem morate razumeti lastnosti teh predmetov. Izgledajo kot navadne kemikalije, vendar imajo posebne sposobnosti, da izboljšajo svoje sposobnosti in osnovne značilnosti. Te snovi se razlikujejo od standardnih eliksirjev s stalnim učinkom izboljšanja parametrov. Če napitki povečajo junaka z imenom Geralt le za nekaj časa, potem mutagen zadostuje za enkratno uporabo in z naraščajočimi vrednostmi se bo ohranil v prihodnosti.\ t Prvo dejanje protagonista je, da pridemo do mesta meditacije in vstopimo v ta način. Samo to lahko izboljša značaj, kar velja tudi za mutagene. Če se snov nanaša na veščine (moč, spretnost, hitrost, vzdržljivost), potem morate preiti naokno, ki prikazuje mutagene snovi. Na voljo bo seznam razpoložljivih elementov za izboljšanje lastnosti. Če se je igralec odločil za izbiro, potem pritisnite preslednico in Geralt bo nekoliko močnejši.


Posebne veščine (prikazovanje puščic, viharnih bitk in drugih) v drevesu spretnosti so prikazane s posebno točko v obliki lukenj za vstavitev predmeta. Če igralec všeč spretnost in želi izboljšati, potem, seveda, je vredno vedeti, kako se to počne v igri Witcher 2. Kako uporabljati mutagene je enostavno razumeti, dovolj je premakniti kazalec na izbrano spretnost in pritisniti "izboljšanje", po katerem se bo pod opisom povečala alkimična snov.

Kje najti mutagene snovi

Še naprej poučujemo pomembne spretnosti v Witcherju 2: Killer Kills "- Kako uporabljati mutagene snovi. Predmet pridobivanja je še posebej pogosto stvar te smeri od edinstvenih sovražnikov.Torej iz tega razloga vedno poglejte okoli trupel, da ne boste zamudili ničesar pomembnega. Neumna možnost padca stvari je veliko višja, poleg tega pa je lahko legendarna. RPG igralci ne bodo imeli pogleda na težave z igrami, ker jim je všeč, da je že postala navada, za tiste, ki se ne želijo ukvarjati s takim delom, obstaja možnost za sebe ustvarite s pomočjoalkimija na igro "Witcher 2" mutagene. Kako jih uporabljati, se vprašanje ne pojavlja, ker je mehanizem v celoti opisan v prejšnjem odstavku. Da bi ustvarili takšno postavko, morate najprej najti recept. In potem - poiščite vse potrebne sestavine in jih združite v eno.

Razdelitev v kategorije

Vredno je vedeti enako kot vpliv, ki ga je pridobila mutagena "Čarovnice 2", kako uporabljati in njihove lastnosti. Vse to bo jasno razvidno iz opisa značilnosti. Glavna delitev je med parametri in veščinami. Prva kategorija vključuje mutagene kritičnih učinkov, zdravje, moč, magijo, ojačanje in obseg ukrepov. V tem primeru se bo povečala količina oklepa, poškodbe pošasti, obseg uporabljenih znakov, trajanje različnih učinkov in še veliko več. Druga kategorija vključuje posebne mutagene za izboljšanje specifičnih veščin. Od vsega ogromnega drevesa spretnosti je alkimičnim temam izpostavljenih le štirinajst parametrov. Med njimi so najpomembnejši "Berserker", "Immortal", "Whirlwind battle", "Metatez". To so bojna znanja, ki jih je treba izboljšati ob prvi priložnosti. Poleg tega so med seboj mutageni razdeljeni na šibke, navadne in močne, kot tudi na kakovost predmeta (čarobna, redka, legendarna).

Splošni nasveti za uporabo mutagenih snovi

Za popolno preučitev predlaganih mutagenov v pripomočku 2 (kako ga uporabiti za tisto, kar potrebujejo), morate kampanjo zgodbe prenesti z vsemi dodatnimi misijami več kot enkrat. Potem bo igralec razumel, kaj mu je znakŽelim ustvariti in v kakšne smeri ga izboljšati. Vedno si je vredno zapomniti, da če ste uporabili več mutagenov in potem spretnost v alkimični veji, da bi jih razširili, ne bo delovalo. Samo nove izboljšave prekrivanja bodo že imele povečan učinek. Uporaba predmetov v spretnosti mora biti previdna, ker bo lastnina ostala v Geraltu za vedno. In za najpomembnejše spretnosti, morate uporabiti samo močne mutagene, da dobite največ koristi v smislu izboljšav.

Sorodne publikacije