Kako dodati stran na Instagram: navodila po korakih, kako prenesti, nasvete

Stran v "Instagram" je posebna vrsta publikacij, ki izginejo v 24 urah po predstavitvi v traku. To obliko aktivno uporabljajo napredni uporabniki. In za tiste, ki samo iščejo, bo to pomagalo pri razumevanju tega članka.

Kakšna je razlika med stranjo in objavo

Kakšne so značilnosti strani?
 • Omejen čas. Namesto da bi nekaj poučevali na Instagramu, se mnogi preveč resno odločijo za primeren posnetek. Za napredne "emulatorje" - to je stvar celovitosti slike pri odpiranju profila. Večina fotografij se ne poučuje - preprosto zato, ker ljudje niso prepričani o njihovi privlačnosti, ustreznosti ali radovednosti. To je enostaven za zdravljenje strani in objavljanje fotografij, ob spoštovanju razpoloženja. Začasno je.
 • Drugi načini komunikacije. Z redno objavo jo oseba postavi na oceno drugih. Lepo je dobiti veliko radosti. Ampak včasih s pomočjo fotografije želim samo deliti nekaj svojega življenja in se ne razburiti zaradi pomanjkanja "src". Spletna stran je popolna rešitev, saj ne predvidevajo besed in komentarjev. Vendar oris vidi vsakogar, ki pregleduje zgodbo, in vsak gledalec lahko o njej osebno komentira avtorja neposredno. Komunikacija je bolj osebna.
 • Živo trak. Če si želite ogledati redne publikacije, se morate obrniti. Samo kliknite eno ikono zgodovine in uporabniku se bo samodejno prikazalo naslednjeShranjene vse naročnine. Tako lahko en vdih pogleda najsvetlejše trenutke zadnjega dneva življenja vseh zanimivih ljudi.
 • Kako dodati stran na Instagram

  Če želite dodati svojo zgodbo, morate narediti naslednje korake:


 • Odprite zgodovinsko polje. Za to morate klikniti na svoj avatar. To lahko storite na strani s profilom ali ob ogledu navadne vsebine objav. Na dnu avatarja je majhen pliusik, ki kliče, da doda svojo zgodbo.
 • Dodate lahko nekaj strani na Instagram. Toda za naslednjo bo treba najti ta pliš v zgornjem levem kotu obstoječe zgodovine.
 • Ustvarite nov material. Posnemite fotografijo s kratkim pritiskom na beli krog ali kratek videoposnetek - držite gumb. Vrsta fotoaparata od običajnega do sprednjega se spreminja z ikono puščice. Ikona z zadrgo je odgovorna za bliskavico.
 • Izberite končni material. Za dodajanje strani na Instagram iz galerije morate klikniti na polje na levi. Odprli se bodo vsi albumi s fotografije, ki jih boste morali izbrati.
 • S fotografijo ali videom. Mnogim ljudem so bili všeč filtri, ki jih ponuja Instagram za objave. Na strani so različni, a tudi dobri. Imenujejo se v čast znanih mest in se gledajo s pomikanjem (obračanje v desno.
 • .)
 • Objava. Ko vam vse ustreza, lahko izberete prejemnike s klikom na ustrezno ikono. Objavljati standardno zgodovino, dostopno vsemkliknite na ikono s plusom »Vaša zgodba«. Če želite shraniti za prihodnost, je na levi ikona.
 • Razvijalci dodajajo različne zanimive oblike strani. Na primer, "Focus". Ta vrsta strani je kot nalašč za portretne fotografije. Aplikacija zahteva, da se najde oseba. In če ga najdemo, se osredotoča nanj, pri čemer ostane ozadje nekoliko zamegljeno.


  Oglejte si druge načine, tako da se pomaknete desno ali levo na dnu zaslona. Najprej morate izbrati pogled zgodovine. Spodaj je predstavljen kratek odlomek o drugih vrstah strani, ki se nanašajo na leto 2018. \ t

  Besedilo

  Pred tem so "emulatorji" fotografirali zapiske, da bi objavili določeno sporočilo s sliko. Zdaj lahko preprosto izberete obliko zgodovine »Besedilo«.
  Z vrha na desni sta različni različici pisave: krepko, neon, pisalni stroj, moderno. Če je zvezda na vrhu levo, lahko besedilo označite. Enostavne premike prstov besede lahko enostavno premaknete, obrnete ali povečate. Na dnu leve je vzorec monofonih ozadij. Sami lahko naredite svoje s klikom na ikono kamere na desni.

  Live

  To je neposredna vključitev. Na ta način lahko delite dogajanje v realnem času s prizora. Kliknite »Začni v živo«.
  Poznane krožne puščice vam omogočajo, da preklopite kamero na sebe in klepetate z naročniki. In nasmeh z zvezdicami na desni odpira veliko hladnih filtrov. Nenehno se posodabljajo, ostaja samo, da vse naredimopreizkusite ga!
  Ko uporabnik vstopi v prenos v živo, njegovi naročniki prejmejo sporočilo. Lahko se povežejo in komentirajo, kaj se dogaja, ali postavljajo vprašanja. To je živa komunikacija v "Instagramu"! Ko je oddajanje končano, ga lahko shranite na stran.

  Boomerang

  Prej je ta način obstajal kot ločena aplikacija od razvijalcev Instagrama. V njej je bilo mogoče zanesti majhen del videa. Sedaj lahko dodate stran na Instagram takoj z bumerang efektom. S klikom na "znak neskončnosti" se bo začel snemati video posnetek z zanko.

  Različice videa

  Super ins. To je priložnost za ustvarjanje smešnih kratkih videov, ki združujejo povečavo objekta na zaslonu. To se doseže s pomočjo katerega koli učinka, ki se nahaja neposredno nad gumbom "Superminum". Ta video bo zagotovo dvignil vaše razpoloženje, morate poskusiti!
  Reverse Shooting. Funkcija vam omogoča, da ustvarite kratek video posnetek, ki se bo predvajal nazaj. Vse publikacije in orodja so na voljo tako za dopolnitev publikacije kot tudi za redne strani. Proste roke V tem načinu lahko posnamete običajni videoposnetek. Toda za razliko od drugih se bo zapis nadaljeval 15 sekund, tudi če je gumb sproščen.

  Funkcijska stran

  Pri ustvarjanju strani po obodu zaslona so različne ikone, ki omogočajo dodajanje zgodovine. S klikom na kvadrat "grimasa" lahko dodate:
 • Geodat. Dejanska lokacija je izbrana samodejno, vendar lahko izberete katero koli.
 • Spomini. Dodajte povezavo »Instagram«, da delite profil nekoga drugega.strani omogočajo tudi strani.
 • Heshtigi. Enako kot na mestih so le privlačno okrašena.
 • Hyfaki - animirane slike. Samodejno odpre najbolj priljubljene slike, vendar se morje možnosti prikaže vsak dan. Bolje je iskati ustrezno besedo tako, da ubije predmetno besedo v iskalni niz.
 • Ustvarjanje posnetka ali videa. Stran lahko kadar koli dodate na Instagram, virtualni klic pa vas bo spomnil, kdaj so se dogodki zgodili.
 • Raziskava, obseg čustev, vprašanje. Če želite ne samo dodati fotografijo na "Instagram", ampak tudi dobiti povratne informacije o največji.
 • Temperatura zraka.
 • Smeški.
 • Ikona fotoaparata v tem meniju vam bo omogočila, da dodate fotografijo na Instagram stran na drugo fotografijo. Z eno besedo, nič zapletenega.
 • ​​Včasih morate dodati informacije na Instagram. S klikom na ikono svinčnika lahko natisnete sliko ali besedilo s prsti na zaslonu. Če želite odpreti končane pisave, je ekstremna ikona na desni.

  Dobro upravljanje

  Instagram je vizualni raj (na primer ljudje, ki večino informacij dojemajo vizualno). Toda skoraj vsakdo ljubi glasbo in jo postopoma zapolni. Razširja sposobnost prenašanja ideje o založbi. Uporabniki lahko brskajo po vsebini z glasbo bolj zabavno. Enostaven način za dodajanje glasbe na Instagram stran za naprave iOS: Vklopite glasbo na predvajalniku pametnega telefona. Strni in odpri Instagram. Zdaj lahko ustvarite zgodbo v poljubni obliki in vaše najljubše pesmi se bodo še naprej predvajale. Pri ustvarjanju običajnega videoposnetkaali s prostoročno funkcijo, se glasba iz predvajalnika posname in shrani z videom. Ko prenesete končni video iz galerije, lahko zvok izbrišete s klikom na ikono mikrofona (naj se raztegne). Za spreminjanje posnetega zvoka na vašo najljubšo glasbo v takšnih videih so posebni programi (Tik Tok, InShot, Video Star).

  Triki, ki niso veliko znani

  Insta guruji bi morali vedeti, da:
 • Stran lahko pregledujete z računalnikom v celozaslonskem načinu. To zahteva posebne razširitve. Za brskalnik Google Chrome je to IGVideo.
 • Stran lahko po želji pritrdite v profil tudi po 24 urah. Če želite to narediti, morate klikniti na vtičnico v bloku "Dejansko", ki je nad običajnimi objavami v profilu.
 • Zmožnost dodajanja objave na Instagram na strani pomaga prikazati objavo več ljudi. Naročniki morda ne bodo spremljali posodobitev strani, vendar pa bodo vsebino videli tako, da bodo pogledali zgodbe enega za drugim. V ta namen je pod vsakim mestom ikona "papirnato letalo".
 • Da ne bi zamudili zgodovine določenega uporabnika, se morate prijaviti v njegov profil in v meniju interakcije (znak pika v zgornjem desnem kotu), da vključite sporočilo.
 • Ni treba izbrati oblike strani samo zato, da nihče ne bi pustil komentarjev. V običajnih objavah jih lahko onemogočite na zadnji stopnji urejanja pred objavljanjem (napredne možnosti spodaj).
 • Sorodne publikacije