Quest "Wrath Conspiracy" v Skyrimu: mimo

Quest "Zygha Izhoyev" v Skyrimu se bo začel skoraj takoj po prihodu protagonista v mesto Markart. Varne sprehode na lokalnem trgu bodo Dovakina vrgli v to detektivsko pustolovščino, ki vključuje tajne organizacije in najete morilce. Zainteresirana? Potem preberite ta članek do konca in spoznali boste vse o prenosu te naloge.

Nepričakovani napad

Tako je bil Dovakin v Martkarteju. Čez nekaj časa po prihodu v mesto boste priča umoru neke vrste Margrete, ki mirno potuje po trgu. Ob istem času, potencialni morilec kriči nekaj o Izhoyev in svobode, in na splošno, obnaša zelo čudno. Nujno morate posredovati in rešiti žensko. Po tem bo eden od mimoidočih junaku predložil obvestilo s predlogom sestanka, ki je predviden v lokalnem templju Talosa. Iz tega se začne naloga "Osvajanja Izhoya" v Skyrimu.


Pojdi v tempelj in se pogovarjaj z Eltrisom. Junaku bo povedal, da to ni prvi napad iz Izoja, nato pa povabi Dovakina, da razišče. No, no, moraš se strinjati s tem.

Zbiranje informacij

Za začetek morate vedeti za Margrethe, ki je bila napadena. Pojdite v Silver Blood Tavern, kjer dekle živi, ​​in preiščite njeno sobo, pred tem vzemite ključ lastnika objekta. Nekoliko se ujamete v različne stvari in na koncu boste našli Maggrettin dnevnik.
Iz zapisov bo postalo jasno, da dekle dela na cesarstvu. Prišla je v Marcart izz namenom, da odkupi rudnik Sidna v glineni srebrni krvi. No, ničesar! Zdaj se motiv poskusa postopoma odpravlja. Zdi se, da napadalec ni samo psihič, zato je čas, da se o njem naučimo čim več informacij.


"Anonimni"

Pred tem je Eltris povedal, da se je morilec imenoval Vejlin. Živel je v revnem domu, znanem kot "Anonimni", kjer bi morali iti iz misije "Zygha Izgot" v "Skyrime". Ko je na mestu, vzemi Garvevjev ključ iz Vaillinove sobe in ga poišči. Boste našli sumljivo obvestilo, ki kaže, da greste na trg, vendar sporočilo žal ne pojasni ničesar, le da je napisalo nekaj "N". Na poti iz "anarhista" se bo junak srečal z Drustonom, ki želi naučiti Dovakina, da se ne bo povzpel v svoj posel. Prosto sprejmite izziv in potem, ko zmagate, zaslišite razbojnika. Druston priznava, da ga je poslal Nepus Nosaty. Poleg tega je to skrivnostno "H", napisal pismo Vejlinu.

Zaslišanje Nosyja

Presenetljivo se je Nepusa mirno strinjal z Dovakinom. On vam brez obotavljanja pove, da je za vsem temnimi stvarmi, ki se dogajajo v mestu, Tonar. Ujel je vodjo Izgoy Madanakh in zato vodi tiste, ki so v organizaciji.
Po končani zgodbi bo Nosaty poskusil ubiti junaka. Ponovite z njim, vendar bodite pripravljeni na dejstvo, da se boste morali boriti tudi z vsemi prebivalci hiše. Bitka je zapletena, toda vi se, seveda, izogibate zmagovalcu.

Srečanje s Thoranom

Naloga "Uroja Izjoja" v LjubljaniSkyrim prihaja do konca. Moraš iti v "zakladnico" in dati Tonari vse priznanje. Vendar pa slednji ne bo želel odgovarjati na vprašanja in bo usmeril Dovakina na vrata. V tistem trenutku, ko je junak pripravljen iti z nič, bo iz bližnje sobe prišlo do hrupa. Zbežite tja od vseh nog in videli boste, kako Izhoyuovi vohuni ubijajo Tonarino ženo. Ne oklevajte, se ukvarjajo s scammers. Potem se pogovorite s Thoran, ki bo sedaj potrdil vse, kar vam je Nepus prej povedal.
Torej, zgodba se je razjasnila. Pojdi v Eltris, ki še vedno čaka na Dovakina v Talosovem templju, da ga obvesti o informacijah, ki jih je prejel. Ampak tukaj je neuspeh - Eltris je mrtev in krajevna straža vas obtožuje umora. Ta odlomek "Potres v Izhoyu" v "Skyrim" se konča in lahko nadaljujete z naslednjo nalogo iz iste verige.

Opombe

Pri zaključevanju iskanja je treba upoštevati nekaj pomembnih stvari:
  • Weylin lahko ubije Margrethe, vendar nima veliko vpliva na nič.
  • Po želji lahko uporabite konzolo in hitro dokončate nalogo "Zygy Izhoyev" v Skyrimu. Koda izgleda takole - "setstage MS01100".
  • Tudi če premagate vse straže v templju Talosa, se še vedno ne boste mogli izogniti odgovornosti. Stražarji reda bodo lovili za Dovakinom in vsakič ga poskušali postaviti v zapor.
  • Poleg tega lahko hitro opravite nalogo tako, da ukradete dnevnike Nepusa in Tonare. V tem primeru bodo praktično vsi znaki, ki sodelujejo v iskanju, ostaliživ

    Sorodne publikacije