Pomnilnik Kingston RAM. Pregled modelov HyperX Predator DDR4 in HyperX Fury DDR3

RAM je namenjen pospešeni obdelavi podatkov, večja količina pomnilnika in frekvence pa je hitrejša in lažja za izvajanje različnih operacij. Pomembno in format pomnilnika, na primer, bo DDR3 obdeloval podatke veliko hitreje kot DDR2, saj je v tretji seriji veliko večji od najvišjega praga frekvence. Obstajajo potencialni RAM-i za overclocking. Na primer, vrstica ima začetno frekvenco 1333 MHz, vendar z možnostjo overclockinga lahko dvigne delovno frekvenco na 1600 MHz. Potrebna je velika količina RAM-a, predvsem za zahtevne igre, saj ima svet iger veliko število spremenljivk, ki jih je treba nenehno obdelovati. Kingston je bil nadgrajen v format DDR4, ki je še vedno vodilni format za RAM.

HyperX Predator DDR4

Ta RAM je namenjen uporabnikom, zahtevajo pristop pri izbiri komponent. Poleg tega je takšna vrstica poceni, zato se mora kakovost ujemati. Kingstonov spomin v tej seriji lahko podpira tako dvo-kanalne kot tudi štirismerne operacije. Ena RAM plast ima lahko 2-16 GB pomnilnika, skupni znesek pa je lahko do 64 gigabajtov. Ura frekvenca tega modela lahko doseže 3333 MHz. Pri zagonu sistema lahko spomin Kingstona na ta model začne delovati pri frekvenci 2133 megahertzov.


Kompleksna zbirka tega RAM-a je videti v dostojni in elegantni oblikiRdeče-črna škatla vam omogoča, da vidite bar skozi prozorno lupino. Tudi, ko odprete škatlo, lahko najdete garancijsko kartico in navodila za namestitev. Kot prijeten bonus proizvajalec ponuja majhno nalepko z logotipom. Te module lahko kupite samo v parih ali kvartetih. Združljivost pomnilnika Kingston HyperX Predator DDR4 je možna samo z matično ploščo, ki ima ustrezen priključek.

Ocene za HyperX Predator DDR4

Ocene o tem izdelku, večinoma pozitivne, ta pridobitev je kakovostna rešitev v korist izkušenih igralcev. Mnogi opažajo brezhibno zmogljivost v najzahtevnejših igrah. Negativne ocene, ki jih je malo, vsebujejo samo informacije o visokih cenah.


Pregled Kingston HyperX Fury DDR3

Ta RAM je zlata sredina med prvim HyperX-om in vodilnim modelom serije - Savage. Na videz lahko rečemo, da so reže Kingston RAM izvedene v agresivni rdeči barvi, imajo dobro hlajenje in odlično zaščito pred zunanjimi poškodbami in motnjami. Radiatorji ne izgledajo le kot elegantna oblikovalska rešitev, ampak so urejeni tako, da povečajo količino toplote. Vse funkcije so vidne že ob nakupu - prikazane so na nalepki, ki je prilepljena na embalažo. Deske so na voljo v velikostih od 4 do 16 gigabajtov, RAM pa lahko deluje v enojnem načinu in v dvokanalnem toku. Največji skupni pomnilnik ne sme presegati 32gigabajtov
Čipi so razstavljeni na slotih Kingston RAM, ki jih proizvaja Phoenix, kar je poseben garant kakovosti. Še en velik plus tega RAM-a je nizka poraba energije pri nizkih napetostih enega in pol volta. Začne ta pas z frekvencami 1766 megahertzov. Dodatne nastavitve niso potrebne za overclocking - proizvajalci so poskušali samodejno podpreti največjo razpoložljivo frekvenco. Kingstonov spomin je odlična rešitev za posodabljanje te komponente, saj so mnoge matične plošče že pretvorili v format DDR4. Večje frekvence zagotavljajo visoko zmogljivost in hitro obdelavo informacij, ki bodo privlačne za ljubitelje računalniških iger.
Proizvajalec ponuja uporabnikom ta model RAM-a v štirih različicah: belo, modro, rdeče in črno. Med značilnostmi ni razlik, za eleganten računalnik pa lahko ta parameter igra manjšo vlogo. V paketu poleg plošče proizvajalec postavi tudi garancijsko kartico, navodila za namestitev in nalepko z logotipom RAM-a.

Mnenja o proizvodih

Kakovost pomnilnika Kingston's RAM je večinoma pozitivna. Pridobitev tega modela uporabniki označujejo kot idealno rešitev za igralce, ki ne želijo popolnoma posodobiti komponent, ampak želijo le povečati produktivnost in hitrost obdelave podatkov. Prav tako mnogi pohvalijo odlično kombinacijo cenovno dostopne in visoke kakovosti. Nekaj ​​slabosti je in vsi so pogosto materekartice niso združljive s tem pomnilnikom RAM.

Sorodne publikacije