HTC Beats Audio: Pregled, funkcije in povratne informacije lastnikov

Za uporabnike, ki imajo raje navadne pametne telefone, bolj priporočamo, da razmislite o zanimivi možnosti - HTC Sensation Beats Audio. Kaj je v tem pripomočku tako nenavadno? V članku bomo morali to obravnavati. Narejen je bil leta 2011. Tajvansko podjetje se je odločilo presenetiti svoje stranke z razvojem glasbila. Spoznajmo njegove značilnosti in značilnosti.

Splošne informacije in razlike

HTC Beats Audio je na splošno kopija vodilne naprave, v imenu katere se uporablja konzola Sensation. Vendar pa še vedno obstajajo nekatere razlike med njimi. Najprej se nanaša na zasnovo zadeve. V novi napravi je proizvajalec lahko uporabljal dokaj žive barve z nekaj agresivnimi opombami. Pomembno je omeniti, da so uporabniki imeli to rešitev po svoji želji. Lahko celo trdite, da se je videz pripomočka izkazal za zelo privlačnega, zlasti za mlajše občinstvo.


Poleg videza posebnosti HTC Beats Audio je edinstvena tehnologija, ki je omogočila izdelavo kakovostne glasbene naprave. Razvil ga je tajvansko podjetje v povezavi z ameriškim. Tehnologija Beats Audio bo odprla široko paleto možnosti za vse lastnike. Z njegovo pomočjo se bistveno izboljša kakovost predvajanja skladb.

Paket

Ko je HTC Beats Audio prišel v prodajo, se je veliko uporabnikov zanimal za niz komponent. V polju razenPametni telefon ima običajni kabel USB, uporabniški priročnik, polnilnik (adapter), garancijski list. Vendar, spomnite, da je ta pametni telefon glasbeni, je proizvajalec opremil svojo blagovno znamko stereo slušalke z ameriško proizvodnjo. Treba je omeniti, da se cena slušalk spreminja v višini 100 $, kar pomeni dobro kakovost. Za njih je škatla opremljena z ločenim pokrovom. Da bi ustvaril eno samo kompozicijo, proizvajalec uporablja isti barvni razpon za pametni telefon in slušalke. V nekaterih serijah je poleg omenjenega nabora dodatkov tudi pomnilniška kartica.

Dimenzije pametnega telefona in barvni razpon

HTC Sensation iz Beats Audio se razlikuje z barvnimi vložki. V nedavnih kopijah se uporabljajo svetlo rdeči elementi. Predstavljene so s tipičnimi vstavki blizu nadzorne plošče na dotik, zvočnika, sprednje strani fotoaparata in logotipa. Toda pokrov baterije je ostal monoton. Telefon lahko kupite v črni in beli barvi. Proizvajalec je izbral dva materiala za izdelavo ohišja. Gre za kovino in plastiko. Kaj lahko rečemo o velikostih? Razlikujejo se glede na spremembe. Na primer, naprava HTC Sensation XE Beat Audio z baterijo doseže skoraj 150 m (brez 2 gramov). Ima precej pomembne dimenzije. Uporabnik najbolj nezaslišan je debelina. V tem modelu je 113 mm. S sodobnimi standardi je seveda veliko. In višina in širina se lahko šteje za standard - 126 x 654 mm. Kot za drugo spremembo(Sensation XL), potem je bolj podoben zgoraj opisanemu. Razlika je vidna pri vseh parametrih. Masa je na primer 162 g, dolžina pa tudi več kot 10 mm. Primer je bil nekoliko tanjši (dobesedno nekaj milimetrov), vendar širši za 5 mm.

Specifikacije zaslona

Seveda, preden se odločite za nakup pametnega telefona, se morate seznaniti z njegovimi specifikacijami. Navsezadnje ta pripomoček ni le predvajalnik glasbe. Seveda mora opravljati še veliko drugih funkcij. Za začetek si poglejmo značilnosti zaslona. Proizvajalec je izvedel zaslon, izdelan s tehnologijo Super LCD. Glede na to, da sta na trgu na voljo dve spremembi, sta diagonalni. HTC Sensation XE Beats Audio je 43 cm. Toda v modelu XL malo več - 47 ?. Iz neznanega razloga so razvijalci na zaslonu z veliko diagonalo dosegli nižjo ločljivost - 800 x 480 px. Toda 43-palčni zaslon je dobil 960 x 540 px. Čeprav mora biti logika obratna. Oba zaslona prikazujeta kakovostno sliko. Svetlost je dovolj, jo lahko prilagodite. Nasičenost in barva na sprejemljivi ravni.

Produktivnost

Še naprej govoriti o značilnostih pripomočka morate upoštevati strojno platformo. Predstavljajo ga procesorji Qualcomm MSM8260 (XE) in MSM 8255 (XL). Prvi model čipov deluje na dveh računalniških jedrih. Njihova moč je omejena na frekvenco 1500 megahertz. Druga je eno jedro. Podatke pametnega telefona odlikujejo tudi grafični pospeševalniki. XE implementira Adreno 220 in XL-Adreno 205. Značilnostiplatforma strojne opreme dopolnjuje količino pomnilnika RAM. To je 768 MB. Izbira operacijskega sistema za nikogar ni postala presenečenje. Vsi modeli tega proizvajalca uporabljajo Android. Glavni sistem uporablja lupino HTC Sense 3.0. Številni uporabniki v svojih pregledih so opazili posodobljeno ploščo Gingerbread.

Avtonomija

HTC Beats Audio ima akumulatorsko baterijo, ki je skladna z litij-ionsko tehnologijo. Njegova zmogljivost je 1730 čarovnikov. Glede na čas trajanja baterije, kot zagotavlja proizvajalec, v načinu pogovora telefon deluje od 7 do 9 ur. Trajanje je odvisno od vrste mobilne komunikacije. Če pametni telefon postavite v stanje pripravljenosti, lahko računate na 300-500 ur dela brez ponovnega polnjenja.

Kamera

Čeprav ta model ni fotoaparat, pa je proizvajalec v njem nastavil matrico z 8 milijoni slikovnih pik. Posnetki so precej dobri, kar je navedeno v povratnih informacijah uporabnika. Fotografije prikazujejo dobro podrobnost celo majhnih predmetov. Slika je jasna. Za prenos barv ni pripomb. To je realistično. Možno je snemanje videa s hitrostjo 30 sličic na sekundo. Največja ločljivost je 1080 slikovnih pik.

Mnenje lastnikov

Če povzamemo, moramo povedati nekaj besed o vtisu, ki ga ima ta naprava na lastnike. Na splošno je funkcija glasbena usmerjenost. To je glavni razlog za izbiro, zato uporabniki v komentarjih pravijo. In zvok se resnično ni obupal. Vključeno v pametni telefonprilagojene slušalke ameriške družbe Monster. Imajo polno nadzorno ploščo za skladbe. Proizvajalec je namestil poseben modul DSP, ki vam omogoča spreminjanje nastavitev. Glede na ocene, je zaradi tega zvok natančen in maksimalno čist.

Sorodne publikacije