Kako dopolniti Payeer brez provizije? Pregled, ocene

Payeer postopoma, a zelo samozavestno si pridobi mesto med svetovno znanimi elektronskimi plačilnimi sistemi, kot so WebMoney, PayPal, Qiwi, Yandex.Money in drugi. Payeer nudi uporabniku številne prednosti in široko paleto storitev, usmerjenih v sodobne potrebe in potrebe. Tisti, ki so se že srečali s plačilnim sistemom Payeer, vedo, da obstaja več kot 100 različnih možnosti za dopolnitev digitalnega računa. Toda za postopek, kako napolniti Payeer denarnico brez provizije, pregled variant ni tako obsežen in jih je mogoče prešteti na prste ene roke. Kljub temu pa še vedno obstajajo in vsi tisti, ki želijo, lahko izkoristijo te ugodnosti.


Kaj je Payeer?

Kaj je virtualni sistem Payeer? Uradna stran podjetja pravi, da je svetovni plačilni sistem, uspešno in aktivno uporablja že v 16 državah sveta, vključno z Rusijo, Ukrajino in Belorusijo. Ime podjetja je pravilno izgovarja "Payer", vendar naši rojaki najpogosteje uporabljajo besedo "Power", čeprav bistvo ne spremeni.Payer Podjetje ponuja plačila v priročno in razumljivo vmesnik, za dopolnitev in dvig sredstev iz sistema, zaslužiti na privabljanje novih \ t uporabite digitalni račun v podjetju. In hkrati plačati minimalne pristojbine v obliki provizije. V nadaljevanju bomo razpravljali o tem, kako dopolniti račun Payeer brez provizije in o nekaterih drugih razlikovalnih značilnostih sistema.

Prednosti sistema

Ena od glavnih prednosti, kot tudi glavna razlika od drugih podjetij za virtualni denar, je, da je Payeer mogoče uporabiti popolnoma anonimno. Za delo v sistemu je dovolj, da navedete samo e-poštni naslov. Plačnik ne posreduje podatkov nobeni vladni agenciji.


Payeer ponuja veliko možnosti za umik iz svojih digitalnih denarnic, ki zagotavljajo visoko hitrost in minimalne tehnične zamude. Enako velja za mednarodne prenose. Z Payeerjem lahko hitro in z minimalnimi stroški izvedete mednarodna plačila.
Oseba, ki ji je bil poslan prenos, morda ni registrirana v sistemu. Ni nujno, glavna stvar je poznati trenutni e-poštni naslov in številko mobilnega telefona. Prejemniku bo poslano pismo ali SMS z obvestilom o prejemu denarnega nakazila in navodili o njegovem prejemu, delo z vmesnikom, ki ga je razvilo podjetje Payeer, pa je preprosto in priročno. Meni je sestavljen jedrnato, jasno, v sodobnem dizajnu. Pri delu z njim ne bi smelo biti dodatnih vprašanj, vse nianse uporabe so razumljive na intuitivni ravni, poleg možnosti mednarodnega prenosa denarja pa sistem Payeer svojim uporabnikom ponuja široko paleto storitev in storitev, ki jih je mogoče plačati neposredno iz elektronske denarnice, kot tudi za menjavo valut in Izkoristite storitve borze: Sistem zasebnega bančništva kljub dejstvu, da ne zahteva potrditve identitete, zagotavlja varnost in varnost.njihovih uporabnikov. Glavne metode zaščite so uporaba potrditvenih sporočil SMS, e-pošte in sistema Master ključ.
Ne stori veliko truda, da bi dopolnil Payerov denar, saj sistem ponuja več kot 150 različnih načinov za dopolnitev. Obstaja tudi ta možnost, kot je prišteti Payeer.com brez provizije. Da bi to naredili, morate ustvariti posebno bančno kartico, ki je priljubljena danes, lahko izmenjate kripto izmenjave prek sistema Payeer. V sistemu lahko virtualna sredstva hitro in preprosto pretvorite v prave.

Slabosti

V primerjavi s koristmi uporabe sistema se zdi, da so njegove napake popolnoma nepomembne. Poleg tega jih je malo, predvsem pa so visoke provizije, ki so bile vzpostavljene v sistemu za umik skladov in menjavo valut. Toda nihče ne sili uporabnika, da uporablja točno te metode za umik in zamenjavo sredstev, možno je uporabljati storitve zunanjih virov in s tem bistveno zmanjšati plačano provizijo. Prav tako, kot obstajajo načini za dopolnitev Payeer brez provizije, obstajajo možnosti za dvig gotovine z minimalnimi izgubami, druga pomanjkljivost sistema (pomanjkljivost je težko imenovati) je, da brez registracije ne obstaja način, da bi se seznanili s trenutno aktivnimi provizijami za storitve.
Elektronski sistem je razglašen za globalnega in svetovnega, vendar na žalost ni jasno, kako v mnogih državah po svetu polniti blagajno Payeerja brez provizije, razen 16 na uradni spletni strani. Vendar pa tudi, kako to storiti s komisijo, tudi nijasno je.

Bančna kartica

Ne obstajajo posebne nianse, kako dopolniti brez plačilne provizije, ker je brezplačna in 100-odstotna delovna pot za dopolnitev vaše elektronske denarnice z običajno plastično bančno kartico. vsaj v prvih treh letih uporabe) kartico, ki bo vezana na digitalni račun v sistemu. Takšno kartico bo mogoče polniti na katerem koli samopostrežnem terminalu brez kakršnih koli provizij.
Takšno kartico lahko naročite v Payeerjevem osebnem računu v meniju "Moji zemljevidi". Po izpolnitvi obrazca in izbiri načina dostave je potrebno le počakati na kurir ali obvestilo o prispetju kartice na pošti, če pa se ob registraciji in naročilu plastične kartice samodejno zapre vprašanje o ponovnem polnjenju Payeer denarnice brez provizije, potem je cena dostave te kartice ključna. Ker bo plačan. Če naročite dostavo z navadno rusko pošto, bo njen strošek približno 9 dolarjev (približno 500 rubljev), čas prihoda kartice pa se lahko odloži do 3 tedne. DHL ekspresna dostava bo trajala le 3 dni, vendar bo stala kar 35 dolarjev (skoraj 2 tisoč rubljev).
Strošek pošiljanja je malce neroden, vendar ga morate plačati le enkrat, po treh letih pa morate kartico uporabljati popolnoma brezplačno in ne razmišljati o dodatnih stroških pri obnavljanju računa.

OKPAY

Pomoč pri polnjenju Payeer brez provizije je lahko tudi mednarodni sistem OKPAY. Dela več kot 200in upravlja 21 svetovnih valut. Strošek storitve prenosa sredstev z računa OKPAY na Payeer elektronsko denarnico je enak 0. Prenosi iz drugih elektronskih plačilnih sistemov lahko stanejo od 1 do 8% celotnega zneska.

Obnavljanje z mobilnega telefona

Kako dopolniti Payeer brez provizije? Pregled metod se ne konča z enim samim zemljevidom. Na računu s telefonsko številko je možno tudi polnjenje denarnice brez obresti. Payeer sistem s takimi sredstvi ne zahteva dodatnih plačil, vendar je potrebno to operacijo opraviti previdno. Ker lahko ponudniki mobilnih storitev sami zaračunavajo storitve, ki jih ponujajo. In, kot kažejo prakse in pričevanja strank, znesek te provizije ne sme samo doseči, temveč preseči tudi 5% zneska dopolnitve.

Minimalna provizija

Če se želite seznaniti s povratnimi informacijami o tem, kako napolniti Payeer brez provizije, je to vedno mogoče kadarkoli na internetu, če pa je treba plačilo opraviti hitro in ni posebne kartice MasterCard, bo najboljši način za polnjenje z bančnega računa. . V tem primeru provizija ne bo presegla 2%. Digitalni račun je mogoče izpolniti tako v podružnicah bank kot s pomočjo spletnih storitev. Najbolj priljubljeni so Alfa-banka, Sberbank, Ruski standard itd. Druga pomembna razlika od drugih elektronskih plačilnih sistemov je sposobnost za delo z SWIFT-plačili. V Payeer prenosu SWIFT je mogoče knjižiti neposredno na račun, nato pa na enak način in preusmeriti na drugo osebo v kateri koli državi na svetu.

Drugi načini za dopolnitev

Načini, kot soPlačevanje brez provizije je izčrpano, vendar še vedno obstaja veliko možnosti za izvedbo operacije z majhno provizijo. Na splošno je za ruskega rezidenta sistem maksimalno prilagojen, vnos in dvig denarja uporabnikom ne povzroča posebnih težav, elektronsko denarnico pa lahko dopolnite z uporabo Qiwi, Yandex.Money, Paxum ali katerekoli plastične kartice, izdane na platformi MasterCard ali Visa.
V salonskih komunikacijah, kot sta Euroset ali Svyaznoy, se lahko denar obnovi. Ali pa uporabite katerikoli plačilni terminal za samopostrežne storitve: Standardni spletni izmenjevalci WebMoney, Western Union, LiqPay in drugi ponujajo tudi možnost, da vplačate sredstva na digitalni račun Payeer.

Kako dopolniti račun v Ukrajini?

Payeerjev sistem je danes zelo razširjen na ozemlju nekdanje Sovjetske zveze. Prebivalci Ukrajine ga aktivno uporabljajo, vendar so načini za dopolnitev njihove elektronske denarnice za njih precej omejeni, najlažji način za pridobitev denarja na Payeerjevem digitalnem računu pa je uporaba kakršne koli plastične plačilne kartice ene od ukrajinskih bank na platformi MasterCard ali Visa. Postopek dopolnitve se opravi na osebnem računu sistema tako, da izpolni obrazec z rekviziti in naknadno potrditvijo plačila. Ta možnost bi bila zelo priročna, če ne za velik znesek provizije. In to je kar 4% .Qiwi terminali niso nenavadni na ozemlju Ukrajine, z njihovo pomočjo lahko hitro in enostavno napolnite Payeer gotovino.Za dopolnitev denarnice, kot tudi priljubljena v Ukrajini spletno bančništvo "Privat 24" podpira funkcijo obnavljanja Payeer-denarnice.

Možnost dopolnjevanja Payeerja v Belorusiji

Belorusija nima sistema elektronskega plačevanja, za rezidente te države pa Payeer ponuja uporabo svojih storitev. Na žalost, iščejo način za dopolnitev Payeer brez provizije ni vredno, preprosto ne obstaja.V Belorusiji, je mogoče dopolniti digitalni račun neposredno iz kartic MasterCard in Visa, vendar stroški komisije je precejšen, približno 4%. ali neposredno iz bančnega računa, bo stala do 2,5%. Ta varianta velja za eno najbolj dobičkonosnih za danes.
Delo v državi in ​​partnerskih pisarnah Payeerja, ki sprejemajo gotovino in ne presegajo provizije, prek spletnih izmenjevalcev in elektronskih plačilnih sistemov je mogoče tudi v Belorusiji dopolniti račun. Toda dajatev za dopolnitev iz mobilnega je tudi nekoliko precenjena in znaša 5%.

Obnova zalog v Kazahstanu

Kako dopolniti denarnico plačnika brez uporabnikov v Kazahstanu? Odgovor je enak kot za prebivalce Ukrajine in Belorusije - nikakor. Komisija bo morala plačati, čeprav majhno. Sistem Qiwi je razširjen v Kazahstanu. Skoraj vsak prebivalec ima račun v Qiwiju, terminalsko omrežje pa je tako obsežno, da je prisotno v vseh krajih. Provizija za tako dopolnitev bo do 2%, Kazahstanske banke sprejemajo tudi plačila v korist Payeerja. S pomočjo sistemovDenarni transferji, kot je "Leader", lahko hitro napolnijo bilanco. In seveda, na ozemlju te države delujejo tudi spletni izmenjevalci in številni mednarodni plačilni sistemi.

Zanesljivost

Metode zanesljivosti v Payeerjevem sistemu so standardne, uporabljajo pa jih praktično vsa mesta. To je vhod na vaš osebni račun s pomočjo prijave in gesla. Dodatno zaščito v obliki SMS ali Master ključa lahko konfigurirate na samem sistemu, vendar ne pozabite, da bo pošiljanje SMS-gesel plačano, tako kot vsa spletna mesta, Payeer vztrajno vztraja, da sta prijava in geslo shranjena v e-pošti ali shranjena. v brskalniku Če skrbno preučite videz glavne strani spletnega mesta, potem ni mogoče najti običajnega gumba "Ste pozabili geslo?". Namesto tega je v polju za geslo prikazana slika majhne ključavnice. Če kliknete nanj, se bo samodejno prikazal obrazec za obnovitev dostopa. V ta namen boste morali vnesti prijavo in skrivno besedo, določeno med registracijo.
Za preverjanje zanesljivosti spletnega mesta, preden lahko napolnite Payerov denarnico brez provizije in začnete drugo finančno transakcijo, se lahko seznanite z osnovnimi metodami preverjanja spletnih mest na internetu. In seveda, povratne informacije od uporabnikov vam bodo vedno pomagale pri spoznavanju resnice o mestu in njegovih različnih pastih, če obstajajo.

Sorodne publikacije