Sway - Kaj je Microsoftov program?

Microsoft - ena največjih multinacionalnih podjetij, specializiranih za proizvodnjo programske opreme za različne vrste elektronike - ni vredna mesta. In nova rešitev, ki poenostavlja življenje uporabnikov pri ustvarjanju predstavitev, je bila aplikacija Sway. Kaj je ta program in za kaj je potreben, poskusimo zdaj ugotoviti.

Absolutno nova rešitev

Sway - popolnoma nova rešitev, ki je zasnovana tako, da olajša in pospeši proces ustvarjanja vizualnih predstavitev - predstavitev. Do izdaje nove programske opreme na trgu je bil na voljo le en večnamenski in optimiziran izdelek - PowerPoint. Glavna značilnost nove aplikacije je vsestranskost.


Vendar pa je aplikacija Sway zasnovana tako, da ne ustvarja samo predstavitev, temveč tudi spletne strani. Microsoft je pred tem poskušal zagnati izdelek za ustvarjanje internetnih portalov - FrontPage. Toda iz neznanih razlogov ni pridobila široke priljubljenosti med uporabniki računalnikov. Dostopnost je ključna značilnost programa Sway. "Kakšen je program, za katerega želite prenesti namestitveni paket?" - kot da sprašuje programerje podjetja za njihovo ustvarjanje, ker je za delo z njim potreben le dostop do interneta. S spletno storitvijo se lahko povežete iz katere koli naprave, vendar raje »klasiko« namestite v računalnik.

Glavne koristi

Na digitalnem trgu obstaja veliko programov, ki se lahko uporabijo za ustvarjanje predstavitev. Toda v zvezi s tem, Microsoftnaredil pravi preboj in zagotovil ogromno fronto za Sway. Kaj je ta program? Zakaj z njim ne morejo tekmovati drugi programi? Prednosti prednosti izdelka:


 • Vsestranskost ustvarjanja predstavitev (pisave, animacije, zvoki) se zbira na enem mestu.
 • Javna razpoložljivost - vsakdo lahko dela na ustvarjanju projekta, ne da bi imel račun v Microsoftu.
 • Celovitost - vse komponente prihodnosti in dokončana predstavitev so shranjene v storitvah „oblaka“, kot je uspelo zmanjšati tveganje izgube, poškodbe ali kraje podatkov na nič.
 • Integracija - aplikacija aktivno sodeluje s socialnimi omrežji; Predstavitev lahko objavite tako, da pošljete povezavo do ene.
 • Trg še ni imel programov, ki bi lahko predvidevali ukrepe uporabnikov, ki so bili izvedeni v programu Sway. Kaj je program, ki neodvisno izbere predloge, prilagodi postavitev besedila glede na dani algoritem? Zdaj veš odgovor.

  Kako začeti uporabljati?

  Ker je bila aplikacija razvita in izdana po izdaji sistema Windows 10 v standardni zbirki pisarniških aplikacij, ni vključena. Če želite začeti uporabljati pripomoček, je dovolj, da nadgradite svoj paket Office365. Program lahko prenesete tudi v trgovino, vendar morate za to registrirati v sistemu.
  Drugi način za začetek ustvarjanja predstavitev je, da neposredno obiščete spletno storitev. Za začetek potrebujete Microsoftov račun in se prijavite na Sway.com. Po nekaj preprostihSway vam bo na voljo za manipulacijo. Kaj je ta program? Ali jo potrebuje? Ne boste več postavljali takšnih vprašanj.

  Preprosto preprosto

  Za ustvarjanje lastnih projektov potrebujete internetno povezavo. Pridobivanje in dodajanje interaktivnih podatkov - slik, video posnetkov, zvokov - lahko iz svetovnega spleta. To storite tako, da podate samo povezave do datotek.
  Velik izbor predlog, različni posebni učinki bodo poenostavili predstavitev dela, in takoj ko aplikacija razume vaš algoritem, lahko postopek pospešite naenkrat, le občasno popravite načrt. Kadarkoli se lahko vrnete k urejanju diapozitiva tako, da projekt preprosto preskočite kot knjigo. Avtomatizirajte postopek ustvarjanja predstavitve s funkcijo Sway. Kaj je Windows 10? Da, to dela vse za vas!

  Sorodne publikacije