Ruski Car Driver - najboljši simulator VAZ 2108

Ruski voznik avtomobilov je skoraj takoj po izpustitvi osvojil srca tisoče domačih in tujih igralcev. To ni presenetljivo, saj je resnično kakovosten simulator VAZ 2108 - avto, ki se pravno šteje za legendo sovjetske in ruske avtomobilske industrije. Še posebej, ker so razvijalci poskušali slavo in naredili igro kot visoko kakovost, saj so dovolili proračun.

Ko boste prebrali ta članek, boste izvedeli, zakaj je ruski voznik avtomobila zaslužil naziv najboljšega simulatorja vožnje VAZ 2108. Tukaj je podroben opis igre, kot tudi značilnosti, ki jo naredijo resnično edinstvene.

Igranje

Kot smo že omenili, je ruski voznik avtomobilov ruski simulator VAZ. Igra vam daje priložnost, da ste v vlogi začetnika, ki se je odločil, da bo zmagal na vseh lokalnih tekmovanjih v svojem pravem avtomobilu. Ali mu bo mogoče, je odvisno samo od vas.


Seveda boste večino časa porabili za vožnjo avtomobila in sodelovanje na dirkah. V tem primeru lahko opazujete, kaj se dogaja tako iz kabine avtomobila kot s strani. Nekdo ima več opraviti s tem. Poleg tega boste morali občasno nastaviti vaš VAZ 2108 in komunicirati z različnimi liki, pogajati o novih dirkah.
Prav tako je treba omeniti široko paleto načinov, ki so na voljo v ukrajinskem vozniku avtomobilov. Zahvaljujoč simulatorju se lahko udeležite rallyja, brezplačne vožnje, prvenstva. In se celo naučite, kako pravilno parkirati avto.

Grafika

Treba je omeniti, da je slika vUkrajinski Car Driver je daleč od sodobnih standardov. Vendar pa ime slabega urnika v tem simulatorju VAZ jezika ne pride nazaj. Očitno je, da razvijalci prišel do srca z dušo in močno prenašajo barvo ruskega podeželja, na ozemlju, ki je šele dirka.


Nemogoče je, da ne omenjamo sistema škode, ki je prisotna v igri. Torej se bo telo vašega avtomobila po trku z drugimi avtomobili ali elementi pokrajine pojavilo. Skupaj s tem se tudi struktura in druge ovire, ki jih boste zlomili, prav tako sesedajo.

Značilnosti

Prvič, ruski voznik avtomobila se drži dejstva, da je to domača igra o domačih avtomobilih. Kje drugje lahko pobegneš od policije, Oazik, medtem ko se trudiš, da ne bi padel v kravo? In nikjer! Igra je postavljena kot sproščujoča dirka in, moram reči, popolnoma obvladati svojo nalogo. Ta simulator VAZ je odličen za uničenje ene ure po napornem delovnem dnevu, brez absolutne napetosti.

Platforma

Prvotni ruski voznik je bil izdan na mobilnih napravah. Hkrati je na voljo lastnikom telefona Android in lastnikom tablet ter lastnikom naprav iOS. Med temi različicami ni razlik, tako da lahko izberete tistega, s katerim se boste bolj udobno igrali.
V zvezi z osebnimi računalniki je tu ruski voznik avtomobilov mogoče kupiti prek digitalne prodajalne Steam. Nakup bo stalo samo 29 rubljev, tako da ne morete skrbeti za zapravljanje porabljenega denarja. To je cena za Rusijo, vendar v drugih regijah igra ni vrednadražje. No, končno, lahko igrate simulator na VAZ brezplačno. Da bi to naredili, je dovolj, da najdete Flash različico ruskega gonilnika kartic in jo zaženete neposredno v brskalniku.

Sorodne publikacije