Trgovci Skyrime: Interakcija, Nasveti, Moda

Trgovci v Skyrimu so tisti, ki prodajajo najrazličnejše stvari in kdo lahko proda vse nepotrebne plen protagonista. Ponavadi se pojavljajo v vseh mestih in majhnih naseljih, včasih pa tudi po cestah. Vsi trgovci so specializirani za izdelke različnih kategorij. Rezerve zlata pri trgovcih s Skyrimom, prav tako kot njihov obseg, še zdaleč niso neomejene. Res je, da po nekaj časa razpon dopolni, tako da preden naredite drug nakup od istega prodajalca, je bolje počakati nekaj dni.

Farmacevti in draguljarji

Farmacevti, ki so tudi alkimisti, sodelujejo pri nakupu in prodaji različnih alkimičnih izdelkov. Ponavadi prodajajo dele živali, pripravljeno in nepripravljeno hrano, različne sestavine, nevarne snovi, eliksirje in recepte.


Draguljarji lahko zaprosijo za dragi kamni, nakit, rudo, palice in orodje.

Trgovci in kovači

Prva kategorija trgovcev Skyrim je specializirana za vse. Večina predmetov se uresniči z njimi. Tržniki imajo v trgovini poseben stolpec z naslovom »Razno« - vsebuje izdelke različnih vrst in kategorij. Smiths specializirani za nekatere stvari: na kože, oklep in oklep, puščice, rude /ingoti razbitin, različnih instrumentov in orožja vseh vrst.

Izvajalci Shinkari in urok

Trgovci, ki se nanašajo na gostilničarje, pogosto nimajo gostiln. VNjihov običajni izbor vedno vsebuje izdelke, kot so hrana, nepripravljena hrana in sestavine.


Izvajalci črkovanja prav tako pripadajo trgovcem Skyrim. Denar, ki ga ponavadi najdejo s prodajo čarobnih stvari, tako da so trgovci dobro seznanjeni z knjigami, različnimi uroki, kamni za prho, očaranimi oblačili in še več. Dobavitelji lahko dostopajo tudi do drevesnih artefaktov, starodavnih zvitkov, obsegov urokov in očarljivih štabov.

Lovci in kmetje

Poleg uradnih trgovcev nekatere vrste blaga sprejemajo tudi lovci in kmetje. Prvi se zanimajo za stvari, ki se ponavadi pridobivajo med lovom ali ribolovom, druga pa je tista, ki raste na poljih in v ležiščih. Lovci živijo v posebnih taboriščih in včasih najdemo na mestnih trgih. Kmetje se ukvarjajo s kmetijstvom blizu svojih domov in jih lahko najdete na kateri koli točki v Skyrimu.

Kupci ukradenih

Zadnja kategorija trgovcev Skyrim - ukradeni kupci. Delajo za cehovski tatovi in ​​se ukvarjajo samo s svojimi člani - drugače preprosto ne morejo iti ven. Običajno igralec dostopa do kupcev šele, ko opravi določene naloge. Sprva so njihovi računi le tisoč zlatnikov, toda izboljšanje cehov se ta količina postopoma povečuje (omejitev - 40.000 kovancev). Kupci so edini trgovci, ki jemljejo ukradeno blago. Poleg tega lahko prodajajo blago v popolnoma kateri koli kategoriji.

Dramor-trgovec

Skupaj z"Dragonborn" dodatek za Skyrimove igralce je lahko poklical posebnega trgovca neposredno iz Obliwiona. Njegov videz spominja na druge dremore, vendar še vedno bližje človeku.
Trgovec je mogoče poklicati le petnajst sekund, medtem ko se čas, potreben za obravnavo izdelka, ne upošteva. Klic je lahko neskončno, brez kakršnihkoli pričakovanj. Postopek nakupa in prodaje je popolnoma enak kot pri navadnih prodajalcih. Dremor-trgovec ima dve tisoč septim. Zanimajo ga stvari kakršnega koli tipa in razreda, razen tistih, ki so bili ukradeni. Prav tako je treba omeniti, da igralec ne more uporabiti svoje zgovornosti na Dremor (ena raven).

Kako prodati stvar?

Za začetek trgovanja je treba najti posebne ne-znake, ki so specializirani za to področje. Potrebujete reden dialog, nato izberite "Kaj je za prodajo?" Različico replike. (ali analogno tej kopiji).
Na zaslonu se mora prikazati novo okno z imenom trgovca in kategorijami stvari, s katerimi trguje. Na dnu okna lahko vidite ime svojega lika in njegov celoten inventar. Treba je omeniti, da se ne bo vsak prodajalec zanimal za to ali tisto temo. To težnjo lahko opazimo v inventarju, v katerem bodo nekatere stvari izpostavljene, nekatere pa ne. Če želite prodati kakršnokoli nepotrebno stvar trgovcu, je dovolj, da izberete in pritisnete tipko R. do točke, da kupite blago na enak način.

Koristni modovi za denar

Trgovci Skyrim praktičnovedno omejena ponudba zlata. Značilno je, da je ta problem rešen na več načinov: igralec lahko začne trgovati samo s kupci iz Thief Guild ali pa uporabi posebne spremembe, ki razširjajo možnosti trgovanja.
Eden od najbolj priljubljenih modov je "Rich Skyrim Traders." Ustvarjen je bil posebej za primere, ko so igralci, ki so zbrali veliko količino plena, morali iskati več prodajalcev, da bi prodali vse svoje dobro. Mod "Rich Merchants" poveča stroške vsakega trgovca na 20.000 zlatnikov. Ta znesek se prikaže na njih vsakič v nekaj dneh po posodobitvi lokacije.
Še en zanimiv mod v igro dodaja popolnoma novega trgovca z imenom Ma'jahar. Ma'jahar - Qadim, ki se nahaja na vratih Vaytrana in ponuja storitve igralcu. Z njim je vedno veliko zlata, ki ga srečno izmenja za vse stvari. Poleg tega lahko Cedijit zlahka nadomesti tatove Buyers Guilda, saj je tudi ukraden.

Sorodne publikacije