Kaj lahko storim v Minecraftu brez moda: navodila

Kaj lahko storim v Minecraftu brez moda? Mnogi igralci so tako navajeni na različne dodatke, ki olajšajo igro, saj menijo, da brez njih ni ničesar.

Vendar pa igra brez moda ni samo težja, ampak tudi bolj zanimiva. Predstavila bo edinstveno vzdušje preživetja. Prenočišča v "škatle", izleti v jame, rudarstvo mineralov - za to in ustvarili "Mainkraft".

Kaj storiti prvi

Vse, kar je mogoče narediti v Minecraftu brez moda, je v "Maincrack Wiki." Toda večina mehanizmov in struktur zahteva ločene enote in veliko potrpljenja. Pred začetkom gradnje je bolje zbrati vse potrebne vire. Če želite to narediti, ustvarite tabor. Ne skrbite in pokažite spretnosti arhitekta, običajno "škatla" z vrati in svetlobo bo dovolj. Vstavite nekaj skrinjic. Namenjeni so:


 • Zemlji.
 • Kamen.
 • Les.
 • Drugi potrebni gradbeni materiali.
 • Hrana.
 • Ločene enote in orožje.
 • Pridobivanje virov

  Pred prvo nočjo morate najti tri ovce za posteljo, žerjavice za rakete, hrano. Po tem se morate pripraviti na kampanjo. Drugi dan raziščite teren. Poiščite globoko jamo in jo označite. Postavite zadostno količino hrane, bakel, orožja. Če so krave blizu vas, lahko naredite usnjeni oklep. Ampak ne skrbite za iskanje redkih blokov. Po noči gremo v jamo. Glavna stvar, ki jo je treba vzeti s seboj, je les in hrana, ker niso v jamah.Širite skozi horde mobov, dajte prednost železu, zlatu, diamantom, rdečemu prahu. Različne barve se ne bodo strinjale v zgodnji fazi gradnje.


  V enem dogodku v jami boste dobili vse potrebne bloke. Raztopite železo in zlato. Naredite močno orožje in orodje. Z njihovo pomočjo je enostavno pridobiti potrebne vire. Visoke ključavnice, kamini, kmetije, knjige, police - to je vse, kar je mogoče storiti v "Minecraft" brez moda, ne da bi se spuščali v podzemlje. Če želite priti v pekel, morate zgraditi portal. Ta naloga ni lahka.

  Kako narediti portale v "Minecraftu" brez moda

  Portal "Minecraft" prenaša igralca v novo dimenzijo - spodnji svet. Vstopanje in izhod iz tam je možno le z njimi. Portal je zgrajen iz najmočnejših blokov - obsidiana. Redko jih najdemo v običajnem svetu. Najdete jih v bližini slapov lave. Če želite ustvariti sam obsidian, potrebujete vedro. On dobi klop, ki se nato razlije v bloke vode. Razdelitev obsidiana z navadnimi izbirami traja približno pet minut. Toda potem bo blok preprosto uničen. Da ga sestavite, potrebujete diamantno lupino. Po ekstrakciji obsidiana lahko začnete graditi portal. V ta namen dodajte bloke tako, da je znotraj prostora 2 bloka v širino in 4 bloke v višino.
  Če želite aktivirati portal, ga morate sprožiti. Najboljše je bilo kvačkano. Po aktivaciji je v notranjosti vijolična luminiscenca. Po treh sekundah bivanja boste premeščeni v spodnji svet.

  Kako narediti Minecraft mestobrez modsov

  Gradnja mesta zahteva veliko časa in sredstev. Po potovanju v nižji svet boste imeli priložnost ustvariti začarane predmete. Z njihovo pomočjo je lažje priti do blokov. Pred mestom morate izbrati ravno platformo. Tako je v "navadnem" biomu. Obstaja več vrst mest. Srednjeveški gradovi so zgrajeni iz obdelanega kamna.
  Nadvoz mesta je lahko visok zid. Vas je zgrajena iz lesenih koč. Zgradite ga lahko na podlagi poravnave mirnih množic za večji realizem. "Pametno mesto" zahteva veliko mehanizmov in zato veliko redstone. Izkopava se v jamah. Ne pozabite, vse, kar je mogoče storiti v "Minecraft" brez modsov, zahteva napor in, kar je najpomembneje, ustvarjalnost.

  Sorodne publikacije