Headshots - je to kaj?

V računalniških igrah obstaja veliko število različnih izrazov, ki so bili rojeni zelo dolgo časa in jim je uspelo priti zelo močno. Zato mora vsak igralec poznati osnovne koncepte, da bi razumel, o čem govorijo drugi igralci. Eden najbolj priljubljenih izrazov je npr. To je izraz, ki se zdaj uporablja v številnih igrah, in skoraj vsakdo ve, kaj to pomeni. Ampak, če ste šele začeli igrati računalniške igre, je koristno vedeti, kaj so headshoti. To je izraz, ki vam bo pomagal razumeti nekatere situacije in mirno sodelovati z drugimi igralci.


Kaj je to?

Zato morate najprej vedeti, kaj ta izraz pomeni. Pravzaprav je vse preprosto. Posnetki v glavi so umor v glavo. To je angleški svinčnik, kjer je beseda sestavljena iz dveh manjših besed: glava je prevedena v rusko kot "glavo", medtem ko je strel v tem primeru "strel". Rezultat je "ustrelil v glavo", ki je v resnici. No, zdaj veste, kakšni so udarci v glavo. To je dober začetek, vendar se morate naučiti še nekaj pomembnih točk, ki vam bodo pomagale pri krmarjenju po svetu računalniških iger.

Področje uporabe

Seveda, verjetno ne boste slišali tega izraza, če igrate tekmovalni simulator ali iskanje. Zakaj? Dejstvo je, da lahko daleč od vseh žanrov posnamete vse, kar že govorimo o tem, da bi posneli pogled v glavo. Tu se pojavi vprašanje, v katerih igrah obstajajov glavi? Smiselno je domnevati, da se najpogosteje pojavlja v različnih strelcih, to je v tistih igrah, kjer lahko streljate tarče proti nasprotnikom. Seveda obstajajo izjeme, v nekaterih drugih igrah pa lahko naredite tudi glavo, vendar so takšni primeri bolj izjeme od pravil.


Značilnosti

Zdaj, ko veste, da so glavoboli strel v glavo, je vredno govoriti o tem, katere značilnosti so v tej funkciji. Dejstvo je, da v večini računalniških iger sedanjosti, v glavi, povzročajo največjo škodo, zato sovražnik po takem udarcu takoj umre. Seveda to ni vedno tako, ker se številne igre še vedno ne držijo koncepta realizma. Na primer, oklep ni porazdeljen lokalno, ampak po celotnem telesu, zato padanje v glavo ne sme ubiti.

Uporaba

Strel v glavi je zelo pomemben element skoraj vsakega strelca. Vsak igralec poskuša zadeti sovražnika v glavo, da bi ga hitreje rešil. Seveda to ni tako enostavno, zato ne pride vedno ven. Vendar je v nekaterih primerih to glavno pravilo. Na primer, obstajajo turnirji, v katerih naj bi igralci igralcev ubijali nasprotnike samo s posnetki. Kot lahko uganete, so najboljši igralci iger vključeni v takšne turnirje. Navsezadnje mora igralec mesece trenirati, da doseže odličen rezultat. Glava je najmanjši del telesa vašega nasprotnika, zato se morate zelo dobro usmeriti, da bi skoraj padli v glavo. In zGlede na to, da se vse to dogaja v gibanju, lahko le pohvalimo igralce, ki so sposobni narediti veliko glavobolov. Seveda ne gre za streljanje ostrostrelske puške, ker je veliko lažje priti skozi glavo skozi glavo. Tako ali drugače so posnetki glave zelo pomemben element praktično vsakega strelca, zato bi moral vsak igralec imeti idejo, kako je. Poleg tega morate natančno izuriti vašo natančnost, da boste lahko naredili posnetke glave čim pogosteje. To vam bo omogočilo doseči neverjetno zmogljivost na bojišču.

Sorodne publikacije