Črna goba v Diablu 3. Zakaj jo potrebujete in kje jo najdete?

Nekateri igralci so se srečali s temo, imenovano "Black Mushroom" v Diablu 3. Zakaj je potrebna? Serija iger "Diablo" je znana vsem igralcem, ne samo zaradi edinstvene premišljene zaplete in dinamičnega igranja, temveč tudi odlično izpeljanega plena stvari. Prav tako je franšiza seznanjena s svojimi tajnimi ravnmi. V drugem delu je junak moral hoditi po lokaciji z izraznimi kravami. V tretjem delu so se razvijalci odločili, da ne bodo spremenili tradicije in igralcem omogočili, da se potopijo v svet ponijev! Da bi pogledali ponije, moramo narediti pastirsko osebje z več nitmi, od katerih bo ena črna goba.

Kje najti črno gobo v Diablo 3?

Kaj je ta tema? Zato gremo naprej, da najdemo gobe. V Diablo 3 Black Mushroom (nič z Roach Mushroom) je edinstven predmet v procesu sprostitve skrivnosti lokacije. Najdete ga tako, da opravite nalogo "Falling the Black King" ali prej v prejšnjem iskanju, toda z izbiro prve možnosti se lahko takoj znajdete v "katedrali: raven 1", kjer morate iskati iste gobe, ki se lahko pojavijo v kateri koli Na nekaterih mestih, natančneje, se morda ne pojavijo na posebnem mestu.


To iskanje bo odvzelo precejšen čas igranja, vse krivde stalne vožnje z ene lokacije na drugo. Najprej poiščite "Folio", ki ga morate dati Adrii. Nato prosi, da najde in prinese veliko črno gobo, ki raste v skupini manjših gob. Ko pripelješ tega velikanačarovnice, Andrew hvaležno pove, da Pepin potrebuje možgane demona za njegovo novo izkušnjo, in vas bo prosil, da dajte del eliksirja, ki ga je ustvaril Pepin. Potem morate ubiti naključnega demona, iz katerega izvirajo možgani, in jim dati Pepin, da pripravi spektralni eliksir, ki se nanaša na njegovo Adrijo. Čez nekaj časa bo rekla, da ni potrebna za eliksir. Spektralni eliksir bo povečal vaše sposobnosti za tri enote, kar pomeni, da je porabljen čas.


Diablo 3 znaki o črni gobici

Ogdan pove junaku, da svojih cenjenih obiskovalcev nikoli ni obravnaval v takšnih gobah, ker so ogabne. Dodal je tudi, da ne ve, kje jih najde, in da ne zadeva izkoriščanja Andrejevih gliv. Griefholds ne dvomi v redkost črne gobe v Diablu 3. Prav tako vam ne bo pomagal, saj ne pozna njegove lokacije, samo dodaja, da je goba ogromna in napihnjena. Na koncu pogovora si želite uspešnega lova. Vprašanje Cain o gobah nima smisla, v njegovih knjigah ni nobene besede o tem. On vas bo usmeril k Pepini, zagotovo ve več. Zdravilec Pepin se zaveda, da mu boste dali možgane za njegov novi eliksir. Po njegovem mnenju, če lahko reši vse skrivnosti, ki jih vsebuje alkimistični eliksir, bo to koristilo vsem prebivalcem, ki jih prizadenejo te pošasti. Zdravilec bo zelo hvaležen, če ubijete demona in od njega prejmete možgane. Gillian verjame, da je na Ohdanu nekaj takih gob na zalogi. Wirth trdi, da ga ne prodajabarvne gobe in namesto tega ponuja pogled na nekaj koristnega. Čarovnica Adriya vas bo prosila, da ji prinesete gobo, da ji lahko doda posebno pivo. Farnah se bo pritoževala, kaj je bolan, ko uporablja srednje gobe, pomešane z Ohdanom. Na koncu bo svetoval zmerno uporabo črnih gob kot hrane.

Povzetek

Črne gobe v Diablo 3 so res zelo koristne. Igralcu je dana možnost, da dobi nove priložnosti, saj je porabil majhno količino časa.

Sorodne publikacije