QUAD DOWNLOAD DJI Phantom 4: Lastniški pregledi, navodila

Profesionalni fotografi in drage igrače so priporočeni v svojih ocenah s strani DJI Phantom 4 - visokokakovostnega quadcopterja, namenjenega tistim, ki niso navajeni varčevati. O tehničnih značilnostih nove linije quadcopter Phantom potrošniški pregledi so različni. V našem članku bomo odkrili vse funkcije te naprave.

Izvedba

Priložena:
 • Quad-Counter DJI 4 Phantom.
 • Li-Ion baterija.
 • Daljinski upravljalnik.
 • Rezervne lopate in vreča za njihovo shranjevanje in prevoz.
 • Polnilnik.
 • Navodilo za DJI Phantom 4.
 • USB kabel.
 • Kovček za prevoz quadrocopterja. • Valicax

  Vsi modeli quadcopterja Phantom so na voljo v belih škatlah, na sprednji strani pa je fotografija pripomočka in njegovega imena. Za prevoz quadrocopterja potrebujete poseben kovček, ki je, glede na povratne informacije lastnikov DJI Phantoma 4 in prejšnjih modelov ravnila, kupljen posebej. Za razliko od prejšnjih modelov je četrta različica kovčka za pošiljanje priložena kot komplet. Narejena je iz penaste plastike, zaradi katere je močna in lahka. Rokavice kovčka so zaklenjene na zapornem mehanizmu, kar jim preprečuje odpiranje in olajša transport quadrocopterja. V notranjosti je ločen odsek za dodatne baterije - uporabniki v svojih ocenah na DJI Phantom 4 Pro jim svetujejo, naj kupijo tiste, ki načrtujejo dolge lete in za katere je en naboj.ne bo dovolj. Akumulator se lahko prevaža na štirikolesniku, vendar le, če je popolnoma izpraznjen.


  Vključitev quad-prevajalnika in nadzorne plošče ima zaščito: aktiviranje zahteva nekaj pritiskov in zadržanje nekaj sekund. V pregledih o Quad Cyclone DJI Phantom 4 Pro uporabniki upoštevajo udobje te sheme: hitro se navadi na to.

  Značilnosti konstrukcije: lopate

  Prevozi se quad-cropper s snemljivimi lopatami, vendar jih je enostavno namestiti. V primerjavi z vsemi prejšnjimi modeli so bile v konstrukciji držala rezila bistvene spremembe. Vse kovinske dele nadomesti podobna plastika. Vsako rezilo ima posebne ključavnice, ki omogočajo pritrditev na motor: dovolj je vrtenje, dokler se ne zaskoči. Snemanje rezila je prav tako preprosto - pritisniti in zavrteti ga morate v smeri, ki jo označuje puščica. Povratne informacije uporabnika na DJI Phantom 4 Quad-Cycle ne vsebujejo nobenih pritožb glede zanesljivosti rezil, njihovih napak ali problemov pri načrtovanju. Spremenjena shema namestitve rezil je veliko lažja in lažja kot stara, ker da bi kvadrokopter prinesel v delovno stanje, lahko lastnik dobesedno v nekaj minutah.

  Pritrdilni elementi in obešalniki

  Razvijalci quadrocopterja so bistveno spremenili vzmetenje podvozja - njegovi elementi, tako kot sama kamera, so zdaj izdelani iz lahke zlitine. Kabel v novih modelih je opremljen z vstavki, ki preprečujejo njegovo lomljenje. Uporabniki v svojih ocenah na DJI Phantom 4 Professional opombo, na kateri je proizvajalec delalnapak prejšnjih modelov in je prilagoditev opravila zelo kakovostno.

  Zmogljivost pomnilnika

  Priključek microSD se nahaja na ohišju quadcopter, vendar pomnilniške kartice niso priložene. Lastniki pripomočka v pregledih na DJI Phantom 4 ugotavljajo, da je bolje kupiti 64 GB pomnilniške kartice na prvi pogled. Upoštevati je treba, da drone podpirajo le to največjo glasnost. Zaželeno je, da pri nakupu izberete kartice razreda 10 in več. Skupna teža quadcopterja z vgrajeno baterijo je 1380 gramov. Teža baterije - 462 gramov. Dimenzije naprave so ostale enake: brez propelerjev in diagonalno do 350 mm.

  Čas polnjenja in življenjska doba baterije

  Da bi izboljšali značilnosti letenja quadcopter, podjetje DJI preizkusi baterije iz ravnila v linijo modela. Četrta generacija sprememb tudi ni zaobšla. Izboljšala je baterijo, spremenila svojo velikost, težo in priključek. Kapaciteta Li-Pol baterije je zdaj 5350 mpg, čas letenja pa se je povečal na 28 minut, v prejšnjih modelih pa 23 minut. V praksi je čas letenja veliko manjši od tistega, ki so ga opazili uporabniki v svojih ocenah DJI Phantom 4 Pro Plus: razpon se giblje od 15 do 22 minut, medtem ko so določene 28 minut resnične le v idealnih pogojih letenja. Na zadnji strani je priključek za polnjenje baterije. Polnjenje baterije traja približno eno uro. Na koncu polnjenja baterija na ustrezni plošči prikaže ustrezen indikator. Opremljen s štiri-kablom, ki ga dobite s polnilnikom100 vatov Baterija ima tipko za vklop /izklop in štiri indikatorje. Baterijo aktivirajte ločeno od quad-osciloskopa. To vam omogoča nadzor stopnje napolnjenosti baterije. Baterijo je treba zakleniti, ko je nameščena v ohišju. Recenzije DJI Phantom 4 Advanced kažejo, da pogosto pri namestitvi baterije ni nobenih klikov, ki bi jih razvijalci načrtovali, da bi jih v naslednjih spremembah odpravili. Prepovedano je polnjenje daljinskega upravljalnika in dronske baterije hkrati. Plošča je popolnoma napolnjena 4 ure, medtem ko je polnjenje dovolj za 4-5 letov s popolnoma napolnjenimi baterijami.

  Nadzorna plošča: kako in kje

  Na hrbtni strani daljinskega upravljalnika je kovinski nosilec, za katerega je zelo priročen. V mokrih rokah se ne drsi zaradi gumiranih vložkov na straneh. Lastniki quadcopter DJI Phantom 4 v pregledih upoštevajte ergonomijo nadzorne plošče - to je zelo udobno sedenje v rokah tako odraslega kot otroka. Za upravljanje quad-krmilnika ni nujno, da povežete tablični računalnik ali pametni telefon - dovolj enega daljinskega upravljalnika. Zagon video posnetkov in ustvarjanje fotografij potekajo iz gumbov na ohišju. Na nadzorni plošči sta dve ročici. Levo je odgovorno za odstopanje kvadrokopterja navpično, to je za vzlet, pristanek in odstopanje vodoravno (obrnite okoli osi). Desna ročica vam omogoča nadzor premikanja drona vstran od leve proti desni in naprej in nazaj. Na desni strani je ključ za povratno vožnjo. Vidni kot kamere in njenegaPoložaj na vzmetenju se spremeni s pomočjo manipulacij s posebnim kolesom, ki se nahaja na levi strani daljinskega upravljalnika. Pomikanje fotoaparata okoli osi je nemogoče - za to morate odpreti vrtalnik, kar ni vedno priročno. To pravijo lastniki DJI Phantoma 4 v quad-kompresorjih. Kolo, ki se nahaja na desni strani nadzorne plošče, je odgovorno za razstavo.

  Načini krmiljenja Quad-krmilnika

  Na daljinskem upravljalniku lahko omogočite katerega koli od treh načinov krmiljenja DJI 4 Phantom. Poglejmo jih več.

  Standardni način P-Mode

  To je privzeti način, ki uporablja integriran vizualni sistem za določanje položaja in podatke GPS /GLONASS. Onemogočanje tega načina je mogoče le, če uporabnik natančno ve, kaj počne. Recenzije DJI Phantoma 4 kažejo, da morate prvič počakati nekaj časa, da se določi GPS-točka "Home". O tem se poroča na spodnji strani kvadkopterja.

  Način A-načina

  V tem načinu je uporaba vizualnega sistema in GPS izključena, med letom pa je voden samo barometer, ki stabilizira kvadrokopter. Prednosti A-Mode so visoka hitrost pristanka in plezanja. Funkcija vračanja v točko "Hiša" v tem načinu deluje pod pogojem signala GPS.

  Način S-Mode

  Ta način je brez omejitve hitrosti, ko je sistem za opozarjanje pred trkom deaktiviran, zato je treba skrbno nadzirati dron. V športnem načinu nadzorni sistem eskadrile deaktivira sistem za odkrivanjeovire in se poveča na največjo hitrost. Zaželeno je, da uporabite ta način samo za tiste, ki si postavijo roko v nadzor dron in se ne boji prekiniti. Hitrost dviganja v S-Mode je 6 metrov na sekundo, let - 72 kilometrov na uro, navzdol - 4 metre na sekundo. Čas letenja se hkrati močno zmanjša in lahko traja do 15 minut, odvisno od značilnosti upravljanja.

  Priključitev tabličnega računalnika ali pametnega telefona

  Na napravo s pametnim telefonom ali tabličnim quad quartzom mora biti nameščen poseben programski pripomoček. Trenutno je glavna programska oprema DJI Go. Po namestitvi programa se pametni telefon ali tablični računalnik prek kabla USB poveže z nadzorno ploščo in nato preklopi na slednjo. Fotoaparat bo na zaslonu telefona prikazal sliko nasvetov za upravljanje. Sliko pretočite v pametni telefon v HD-kakovosti v realnem času. Video kot 4K se zapiše na pomnilniško kartico v posebni reži na ohišju in tam shrani. V primeru izgube signala se posnetek nadaljuje na quad jedru, tako da si lahko ogledate posnete posnetke. Prenos fotografij v realnem času ni mogoč, za razliko od videa, katerega glavna funkcija je pozicioniranje dron v prostoru.

  Dodatni načini delovanja

  DJI Phantom 4 ima vgrajene sprednje senzorje, ki opravljajo funkcijo konvencionalnih parkirnih mest in opozarjajo na ovire pri gibanju. Prikažejo se sporočila o oviri in razdalji do njezaslon povezanega pametnega telefona ali tabličnega računalnika. Obrambni sistem bo ustavil quad-squadron, čeprav poskuša leteti posebej na objekt. Ta funkcija je še posebej uporabna za začetnike, ki se samo učijo upravljati dron in se bojijo prekiniti. Aplikacija DJI Go je dopolnjena z novimi možnostmi, ki jih obdelujejo namigi in nasveti. Ena od funkcij je TapFly - omogoča pošiljanje quadcopterja na kateri koli element, prikazan na zaslonu. Med letom lahko prestrežete nadzor, prekličete izbrano točko ali ponovno določite drugo. Vidni kot kamere je 60 oz, zaradi česar samodejni način Phantom leti le naprej. Če se želite vrniti, boste morali prestreči nadzor ali pa pritisniti posebni ključ za vrnitev domov.
  Funkcija AutoTrack omogoča, da uporabnik sledi zmaju po izbiri določenega predmeta na zaslonu. Med letom se uporabljajo prednje kamere, ki gradijo 3D model izbranega objekta in ga sledijo na njegovi podlagi. Lastniki quadcopterja niso opazili napak pri delovanju te funkcije. Funkcija ponuja tudi možnost krožišča za tiste, ki radi snemajo video. Aktivira se preprosto: dovolj je, da izberete predmet prehoda in držite krmilno ročico vstran, nato pa vaja izvede krožni pregled. V ročnem načinu je izvajanje takega akrobatskega preizkušanja dovolj težko, vendar avtomatiziran način omogoča popoln krog. Edina omejitev za to možnost, po mnenju lastnikov Phantom quadrocopterja, je potrebavarčevanje z nepremičninami: pri vsakem premiku je slika premazana. Še ena značilnost, ki se pogosto uporablja v prejšnjih modelih DJI, vendar je v Phantom 4 prejela nekaj sprememb, je bila postavitev poti. Na zemljevidu, vnaprej ali med letom, so izbrane določene točke, ki bodo letele skozi quadcopter, brez potrebe po neposrednem nadzoru in neposrednem nadzoru, kar je zelo priročno. Programska oprema vam omogoča, da spremljate celotno pot, individualne točke in druge informacije, ki so zelo koristne in priročne. Četrta serija Quadcopter DJI Phantom je doživela pomembne spremembe, ki so se zagotovo spremenile v nepogrešljive pripomočke.

  Sorodne publikacije