Rise of the Tomb Raider: Preizkusi in prenašanje

Rise of Tomb Raider - nova pustolovska igra Larryja Crofta. Tokrat bo slavni pustolovec pustolovščine pripeljal v zasneženo sibirsko puščavo. Tukaj Tomb Raider čaka na razkrivanje številnih skrivnosti in skrivnosti v procesu prehoda Rise of the Tomb Raider. Preizkusi so majhne misije, ki se bodo pojavile na vsaki lokaciji igre. O tem, kako dokončati te naloge, nam povejte malo pregleda.

Rise v Tomb Raider: pri preskusih

Prva naloga bo na voljo v začetku igre v Siriji. Poslanstvo, imenovano "Getting Up The Up" je uničiti vse kadila, ki jih lahko najdemo na tem področju. Poleg tega boste na tem področju našli več relikvij in dokumentov.


Sibirski puščavi

Te uganke vas čakajo v tem majhnem lokacija igre Rise of the Tomb Raider. Poskus, da bi našli tri relikvije in šest dokumentov, je dovolj preprost - splaknite okrožje in zagotovo boste našli vse te artefakte. Poleg tega morate v sibirski divjini opraviti še en preskus, imenovan "Hack and run". Če želite opraviti to nalogo, poiščite tri sovražne vojake in po tem, ko ste ubili nasprotnike, poiščite njihova trupla.

Sovjetska baza

Prvi preizkus tega območja "V temi" je zelo enostaven - obiskati katero od petih jam. V tem primeru ni treba preiskati, se prijaviti. Naslednja naloga je "Data Damage" nekoliko bolj zapletena. Če jo želite prenesti, boste morali na dnu baze najti deset računalnikov v rdeči barvi in ​​jih uničitivsakega od njih.


Na tem področju obstaja še več misij, ki jih je treba opraviti v procesu prehoda Rise of Tomb Raider. Poskusi pod imeni "Svoboda misli" in "Zajemi zastavo" bodo zahtevali, da uničite plakate in zastave, ki se nahajajo znotraj baze.

Geotermalna dolina

Na tej lokaciji igre Rise of the Tomb Raider je testni zemljevid precej obsežen. Poleg tega boste za opravljanje teh nalog morali ukrepati. V misiji "Ptica v kletki" morate ujeti enega od sprožilcev, ki je obilen v taboru, in ga vrgel v ekipo. Naloga se bo štela, ko boste ujeli 5 ptic.
Naslednja misija, "High Jump", otežuje večino igralcev, saj preprosti skoki iz predstave niso tu. Za dokončanje misije morate najti štiri skoke in skočiti naravnost v vodo. Preden skočite, skočite na rob skoka in pritisnite tipko, ki vam jo bo ponudila igra. Samo v tem primeru bo test zaključen. Če želite iti skozi naslednjo nalogo "In the Eagle", morate najti in uničiti sedem golov z lokom. Hkrati je potrebno poskusiti, da se puščica čim bolj približa rdečemu krogu tarče. V testu "Narisani na sonce" morate najti in izrezati iz zajcev trupel zajcev. Zadnja naloga, ki jo je treba opraviti v geotermalni dolini, je "vrganje buč". V tem testu boste morali poiskati pet sodov in jih vrgati v njih.

Akropola

Preskus na tej lokaciji, imenovan "Obliquekomunikacija ", precej zapletena in dolga. Za njegov prehod je potrebno najti šest obrokov, od katerih je vsak skrit v improviziranih šotorih ali pod nadstreški. Ko iščete, ne zamudite nobene stavbe in potem boste lahko našli vse te predmete.

Znanstvena postaja

Na tem področju je bila opravljena ena preizkušnja, imenovana "sežigana zemlja". Če želite iti skozi to, morate najti in razstreliti štiri rezervoarje za gorivo. Vsak od njih bo lahko najti, saj so vsi na tovornjakih in vidni s prostim očesom.

Pot nesmrtnikov

Za preizkušanje na tej lokaciji, ki se imenuje "Sovražnik mojega sovražnika", morate sprožiti šest signalnih kabin. Vsi se nahajajo tik nad vašim značajem. Svetilniki se lahko vnamejo samo s plovili z eksplozivnim prahom, na katerih je potrebno streljati iz katerega koli orožja.

Izgubljeno mesto

V tej zadnji igri igre Rise of the Tomb Raider vas čaka veliko dogodivščin. Poskus "Flag Off", "Za koga klicati zvonec", "Empress, dojenček, pali" in "Hooligan" bo prinesel veliko užitka, vendar pa bodo dobro pregledali celotno področje. V prvem preskusu je treba najti osem plakatov in jih zažgati. V drugem - uničite pet zvoncev, ki se nahajajo na začetku mesta. Če želite opraviti tretjo nalogo, poiščite in osvetlite signalne bakle. V zadnji nalogi morate prekiniti osem kipov, ki jih najdete v Kitežu. Na koncu pregledamo vzpon igre Tomb Raider in vam želimo veliko iskanja.

Sorodne publikacije