Črna kamnita tuš kabina - ID in opis artikla

Svet iger "Skyrim" je neverjeten s svojimi zmožnostmi. Tukaj lahko najdemo veliko uporabnih navadnih in čarobnih idej. Na primer, črna tuš kabina. ID tega predmeta in njegov opis bo predstavljen spodaj. Poznavanje čarobnega predmeta je izredno pomembno, še posebej za tiste, ki želijo narediti čarovnijo in namesti čarovnijo na orožje in oklep.

Opis

Black Stone of Souls je čarobni element, ki omogoča igralcu, da brez težav ujame črna srca. Uporabljajo se za polnjenje začaranih tem.
Svetle duše s pomočjo ustreznega igralnega objekta se lahko ujamejo, vendar le pod pogojem, da v popisu Dovakina ni ustreznih (navadnih) "kamnov".

Vrste artiklov

Pri tem je vredno opozoriti na dejstvo, da je v "Skyrim" črni kamniti prhi, ki bo uporabna pri uporabi igralne konzole za postavitev predmeta v vrečko znakov, drugačna. V The Elder Scrolls V lahko uporabniki izpolnjujejo različne vrste relevantnih iTema.


To je lahko:
 • črne kamnite duše (navadne);
 • "Črna zvezda" (enotna).
 • Prva vrsta teme je najpogostejša. Lahko ga kupite pri trgovcih, najdete pa ga lahko tudi med študijem podzemnih in pomožnih prostorov. "Black Star" je edinstven kamen duše, ki ima isto ime. V svetu iger ni več "nominacije".

  Identifikatorji

  Identifikacija črne kamnite prhe bo koristna, če se igralec želi dati sam sebi. Za to operacijouporabiti igralno konzolo.
  Oznaka navadne črne kamnite prhe - 0002E500 in "Black Star" - 00063B29. Če jih morate izpolniti, morate uporabiti identifikator - 0002E504. Pomembno: prvih treh ničel v sobah ni mogoče nastaviti. Igralna konzola bo delovala brez njih. Da bi si dali kamen duš (črno), potrebujete:
 • Odprite igralno konzolo med igranjem v "Skyrim".
 • Pokličite ukaz player.additem.
 • Kliknite na gumb "Enter" na tipkovnici.
 • Sorodne publikacije