Problem z igro Blade in Soul - Napaka 1000 načinov za reševanje

Blade in duša vam pove, da je nekoč obstajala velika država, vendar je napadel Manhwan, ki je vladal Demonski deželi. Tisti, ki so preživeli, so prosili Nebesa za pomoč, nato pa so bili izbrani štirje junaki - varuhi. Eden od študentov je šel na stran Menhwane in ukradel mračno rezilo, mu je uspelo odvzeti, zdaj pa ga išče. Prvič, trening stol gre, potem so zadolženi, ki vodi skozi veliko dogodivščin. Kaj pa, če ne morete igrati, in v Blade in Soul napaki 1000 pops up?

Požarni zid Windows

Včasih lahko zagovornik meni, da je povezava nevarna in se ne bo povezala s strežnikom. Poskusite ga onemogočiti. Požarni zid je na nadzorni plošči, pojdite tja, zaustavite in zaženite igro.


različica 10

Če imate Windows 10 in dobite 1000 napak v Blade in Soul 4game, potem obstaja možnost nadgradnje gonilnikov. Da, lahko poskusite in z različico 7, vendar 7 sam rocks posodobitev, in 10 ni vedno. Pojdite na spletno mesto in poiščite posodobitve sami. Na splošno je priporočljivo, da to storite redno, in pred začetkom igre, preverite "drva" za nadgradnjo. Najbolje je namestiti gonilnike s strani proizvajalca, na primer, če imate prenosni računalnik Hewlett Packard, nato pa jih prenesite na ustrezno mesto.

CPU

Zgodi se, da CPU (osrednja procesna enota) nekaj nalaga in zato igra zaostaja, ter grozljivo ali pojavna okna s sporočili o napakah. Če Blade in Soul Error 1000 - kako popraviti? Zaženite upravitelja opravil, si oglejte dodatke in"Procesi", bodite pozorni na zavihek "Performance" in poglejte, koliko odstotkov obremenitve CPE-ja je. Spremljajte vire za pomoč!


Antichit

In niste vedeli? Izkazalo se je, da 4game ima anti-chip Frost sistem. Kliknete »Predvajaj« in se najprej zažene. No, potem bi teoretično morala začeti igro. Ni jasno, zakaj, vendar sistem anti-chip ni vedno zagnan. Igra je, da ni nobene starine, in igra gre v procese. Iščete ga na plošči, vendar je ni. In ponavadi po tem igralec poskuša začeti znova, pogosto ne da bi vedel za nevidnost, torej različne napake. Zato morate obiskati upravitelja opravil, zavihek "Procesi" in preveriti, ali je igra skrita ali ne. Nato morate zapreti aplikacijo in ponovno preveriti.

Preprečevanje

Še vedno v Blade in Soul Mistake 1000 - Kaj storiti? Najbolje je, da gremo na "Novice" in beremo, ali ni prišlo do začetka profilakse na strežnikih? Če je bilo, potem je to pogosto zaradi tega, da vas igra ne želi izpustiti.

Železo ali internet

Priključite drug računalnik ali prenosni računalnik na omrežje, prek katerega želite vstopiti v igro. Če se prilega, je problem tvoj v žlezi, če pa ne - z internetom. Mogoče je čas, da razmislite o zamenjavi ponudnika? 32-bitna različica ima pogosto podobne napake. Razlog je v tem, da lahko RAM uporablja samo 4 GB, kar je malo. Če je mogoče, znova namestite Windows z nastavitvijo 64-bitnega. Priporočljivo je, da preverite vse zahteve igre in preverite, ali ustrezajo vaši realnosti.

Check4game

Železo smo testirali, ponudnik se je izkazal tudi na ravnivseeno v 1000 napakah Blade in Soul 1000 pobegne. Obstaja še en zanimiv način. Potrebno je iti na spletno mesto check4game.com, da izberete igro in prenesete pripomoček. Je v arhivski obliki, to pomeni, da ga je treba razpakirati. Nato ga vstavite v korensko mapo, kjer imate nameščeno igro. Odprite pripomoček, zaženite "Checking by files.cinn", če obstajajo nedelujoče ali nepravilne datoteke, jih izbrišete. Potem poglej, obstajajo nepotrebne datoteke, tudi izbriši. Prenesete igro in Frost. Na uradni strani mora biti napis "fix the game". Po končanem popravilu poskusite igrati.

VPN

To včasih pomaga, zlasti če imate USB modem. VPN vam omogoča, da ustvarite drugo povezavo nad prejšnjo. Obstajajo spletna mesta, ki ponujajo povezavo za plačilo. Obstajajo tudi prosti.

Drugi brskalnik

Zdi se, da je ta odločitev preveč preprosta, vendar pa je bilo nekaj primerov, ko je bila igra popolnoma prestavljena na drug brskalnik. Recimo, da imate "Opera". Prenesite "Chromium" in zaženite igro. Nekateri igralci trdijo, da je Mozilla Firefox najboljši.

Poskusi z grafiko

Poskusite naslednje:
 • Zmanjšajte urnik.
 • Nastavite način okna.
 • Preverite, ali igra teče?

  Strežniki

  Ko se poskuša igrati na strežnikih NA /EU, lahko zgornjo napako pogosto odpravimo. V Rusiji je lokaliziran Innova strežnik, preko katerega je priporočljivo igrati. To je lahko rešitev problema.

  Nastavitve za igre

  Odprite »Nastavitve igre«, poiščite zavihek »Igra«, razdelek »Parametri miške« in izklopite naslednje:
 • Omogoči kinematografskoFotoaparat za veščino (kinematografska ločljivost kamere).
 • Shrani znak v fotoaparatu Focus (Shranjevanje lastnosti fokusa fotoaparata).
 • Uporabite Chroma tipkovnico (z uporabo tipkovnice Chromium).
 • Nato morate uporabiti spremembe in klikniti na gumb "Začni igro". Če imate vaiff, potem je najverjetneje napaka povezana s tem. Poskusite povezati računalnik /prenosnik neposredno z usmerjevalnikom prek kabla Ethernet.

  Zaključek

  Na žalost 100% rešitve ne obstaja, ker je težava preprosto povezana z zaostanki strežnikov. Vendar pa boste morda potrebovali te nasvete in še vedno lahko vstopite v svet Blade in duše.

  Sorodne publikacije