Črna puščava: prebujanje orožja različnih razredov

Krepitev arhetipa v kateri koli spletni igri je glavna prednostna naloga. V Črni puščavi je za vsako posamezno uro močno pomagalo budno orožje. Igralec dobi nenavadne priložnosti, ki se uporabljajo v bitki. To je razlog, zakaj mnogi igralci začnejo lov za to sposobnost po doseganju določene ravni.

Opis igre

V črni puščavi se prebujenje orožja šteje za le eno od tisočih možnih načinov za izboljšanje junaške borilne moči. Svet tega korejskega oblikovanja je brezhiben in ima tisoče kvadratnih kilometrov.
Avtorji so ustvarili najbolj realistično vzdušje v postavitveni domišljiji s primesmi zgodovine srednjega veka. Igralec vsako dejanje izvede samostojno. Neciljni bojni sistem, pomanjkanje teleporta - ti elementi naredijo vzdušje v svetu igre edinstveno. Znaki se razvijajo, sodelujejo v velikih bitkah in obstajajo samo med živim svetom.


Načini aktiviranja orožja

V Črni puščavi je prebujanje orožja za vsak razred enako, vendar hkrati različno. Za začetek je vredno vedeti, da ta element igralnega procesa doda junaku drugo režo, ki jo lahko uporabite v vsakem trenutku.
Za začetek postopka je treba doseči oznako 56 katerega koli razreda. Po tem se morate obrniti na svojega večnega pomočnika - črnega duha. Ta skrivnostni lik se je razvil skupaj z igralcem petdeset stopenj zapored, in on je tisti, ki zagotavlja budno orožje Black Desert. Za vsak arhetip se imenujejo drugače: "Goyenovi plačanci", "Princesa dežele mrtvih", "Položaj sile" itd. Trajanje verige je enako za vse. Sestavljen je iz sedmih glavnih nalog in treh dodatnih nalog. Pri tem junak aktivira orožje in spozna vse njegove lastnosti.


Kaj daje prebujenje

Kot je bilo že povedano, se v budnem orožju črne puščave to dogaja drugače. Čarovnik na primer aktivira dve elementarni sferi iz dodatne reže in s svojo pomočjo povzroči ogromno škodo na urokih. Aktiviranje drugega orožja ne nadomešča glavnega orožja. Znak preklopi med dvema tipoma v pravem trenutku. Nekateri razredi z dodatnim topom spreminjajo vrsto bitke. Strelec gre v bitko blizu in se tam bori na ustrezni ravni in bojevnik se iz obrambe močno spremeni v agresiven napad. Poglejmo, kaj točno dobijo znaki, na konkretnem primeru.
V Črni puščavi prebujanje orožja Kuniichi pomeni za dani arhetip pridobitev dodatne reže, ki se imenuje Ha Reun. Ta smrtonosna krožna rezila velike velikosti se uporablja v bitki na srednjih in srednjih razdaljah, ima arsenal veščin, premaguje gol z ogromno močjo. Kunoichi ga sproži v krožnem letu ali pošlje med nasprotniki. Uporablja se, praviloma, proti količinski prednosti sovražnikov, lahko pa se uporabi tudi za povzročanje škode. Najbolj nevarna spretnost je Tango. To je krožni pot čaker z možnostjo imobilizacije tistih, ki jim bo padel. Pri trčenju s tem sovražnikom, ko se orožje prebudi, je vredno izbratizaščitna omara, hitro se približajte ali oddaljeni poškodbi.

Sorodne publikacije