Napaka 9 pri obnovi iPhone 5s: kaj storiti?

Danes je Appleova tehnologija na vrhuncu svoje priljubljenosti. Uporabniki so pripravljeni plačati ogromno denarja, da postanejo lastniki izdelkov Apple. Tak razcvet je posledica visoke kakovosti tehnologije in najsodobnejših tehnologij, ki se uporabljajo v njeni proizvodnji. Vendar pa tudi najboljši izdelek ne more vedno delati v neprekinjenem načinu. Apple Apple ni spregledal problema in kakovostnih pripomočkov.

Neuspeh aplikacij za storitve in koda napake 9 sta postali velik problem za tisoče uporabnikov. Ali je res res strašno? Bi lahko dragi iPhoni ne bili tako dobri, kot pravi proizvajalec? Seveda, Apple svojim strankam ponuja le najboljše izdelke. Težava je v tem, da nekateri uporabniki delajo manjše napake pri delovanju pripomočkov. To so glavni vzroki za motnje v delovanju. V resnici je napaka 9 popolnoma rešena. Ni treba stopiti v stik s servisnim centrom.


Osnovne informacije

Po napaki 9 na monitorju pametni telefon ne bi smel takoj zaskrbiti. Predvsem je vredno razumeti, da je to povsem običajen pojav za vsako tehniko. Kot pri drugih telefonih, je lahko težava v delu strojne ali programske opreme. Navedite to ali tisto vrsto razčlenitve po kodi. Če je prišlo do napake 9, potem je težava v večini primerov v programskem delu. To pomeni, da uporabniki pogosto ne izdelujejo vdelane programske opreme. Takšne manipulacije lahko pripeljejo do videzaokvare programske opreme.


Pravila firmware-a

Preden se lotite posodobitve svojega najljubšega pripomočka, si morate zapomniti nekaj preprostih priporočil. Pred vdelano programsko opremo je potrebno:
 • Namestite novo različico iTunes.
 • Preverite delovanje originalnega kabla iz tehnike "jabolka". Če nepravilno deluje in so prekinitve povezave, lahko pride do izgube nekaterih pomembnih posodobitev podatkov.
 • Ker se strojna programska oprema izvaja z računalnikom, se morate prepričati, da ne namešča škodljive programske opreme, ki lahko odstrani pomembne mape in datoteke.
 • Zagotoviti, da internet deluje stabilno. V primeru prekinitve povezave lahko izgubite tudi podatke.
 • Če se napaka 9 pojavi zaradi napačne reflow, potem v redkih primerih lahko strokovnjak potrebuje pomoč. Vendar pa je pred odhodom v servisni center vredno razmisliti o vseh načinih reševanja problema, ki so dostopni celo neizkušenim uporabnikom iPhonov.

  Napaka 9 na iPhone 6 in 5 - kar pomeni?

  Če uporabnik vidi to kodo, lahko na prvem mestu to pomeni Nandovo podhranjenost. V bistvu gre za bliskovni pogon pametnega telefona, ki se običajno uporablja za shranjevanje fotografij, skladb in drugih osebno prenesenih informacij. Poleg tega lahko napaka 9 pomeni nepravilno delovanje priključkov in krmilnikov moči. Takšne težave v strojni del mobilnih naprav se pojavljajo precej pogosto. Najpogostejši razlog za to kodo je napačenprenesite multimedijsko aplikacijo iTunes. Tudi ta program lahko poškoduje register. To lahko povzroči tako virusne programe kot tudi neprevidna dejanja uporabnika. Zato razvijalci močno priporočajo, da ne poskušate manipulirati s sistemskimi datotekami, ki se lahko spremenijo. In seveda ne smete izbrisati pomembnih, na prvi pogled, map iz glavnih imenikov naprave.

  Napaka 9 iPhone 5S in 6S - Kako popraviti?

  Če se pojavi podobna težava, je treba najprej izvesti vrsto standardnih ukrepov, da bi pomagali pri ugotavljanju vzroka okvare:
 • kabel. Za iPhone je zelo priporočljivo uporabiti samo 30 originalnih kontaktnih vodnikov. V skrajnem primeru bo ustrezen certificiran kabel, ki pa mora v celoti izpolnjevati zahteve proizvajalca. Če uporabljate drugo žico, naprava morda ne bo pravilno prepoznala. Torej, telefon in izda napako 9. V tem primeru je dovolj, da zamenjate kabel za "native".
 • Vrata USB. Pri priklopu pametnega telefona na osebni računalnik lahko pride do napake 9 na napravi iPhone 5S zaradi okvare ali okvare priključka. V tem primeru morate poskusiti povezati katero koli drugo napravo z računalnikom. Če se ne prikaže, morate uporabiti druga vrata USB ali uporabiti računalnik prijateljev ali sosedov.
 • Značilnosti sistema iOS. To je že dolgo rečeno, da so te naprave občasno "ugriz". Vendar pa so takšne okvare preprosto "obdelane" s preprostim ponovnim zagonom. Torej, če je prišlo do napake 9 na iPhone 6 ali prejšnjih različicah v postopkuPosodabljanje aplikacij, potem je najprej vredno poskusiti izklopiti pripomoček in izvesti standardni ponovni zagon.
 • Tudi na spletu lahko najdete veliko število brezplačnih aplikacij, ki vam bodo pomagale ugotoviti, kateri imeniki niso uspeli. Vendar pa je priporočljivo, da takšne programske rešitve prenesete izključno na preverjenih mestih. V nasprotnem primeru lahko na svojo napravo nenamerno namestite virusno programsko opremo, kar bo še poslabšalo situacijo.
  Če smernice kažejo, kako popraviti napako 9, ni pomagalo, potem ne bi smeli biti obupani, saj obstaja več načinov za prepoznavanje težav.

  Protivirusni in požarni zid na računalniku

  Pri posodabljanju iTunes se mora program povezati z omrežnimi viri za pridobivanje novih podatkov. Seveda, da je to povezano z internetom. V nekaterih primerih lahko standardni dostop blokirajo standardni protivirusni programi, kar se nanaša na dejstvo, da so ti viri lahko okuženi. Pravzaprav uradne storitve Applea ne morejo vsebovati nobene virusne programske opreme. V tem primeru gre za napačne nastavitve za protivirusni program in požarni zid.
  Če želite popraviti napako 9 pri obnavljanju iPhone-a ali nadgradnji, se morate prijaviti v nastavitve računalnika in se prepričati, da ne omogočajo uporabe proxy /VPN. To je lahko razlog za nenehne blokade. Poleg tega v prisotnosti dobrega protivirusnega programa na računalniku ni potrebe po uporabi požarnega zidu. Zato se lahko vsaj začasno prekine. Če to ne pomaga, ga lahko deaktivirateza nekaj časa in antivirus sam (glavna stvar po tem - ne gredo na sumljivih straneh). Če po tem proces posodabljanja poteka brez napak, je potrebno kopati v nastavitvah CA in dodati strežnike Apple na seznam izjem.

  Posodobitve

  Če je iTunes zastarel vsaj nekaj minut, se bodo takoj začele pojavljati napake. Zato morate obiskati spletno mesto razvijalca in primerjati različice. Poskusite aktivirati samodejno sistemsko posodobitev, da boste obdržali glavo in preverjali nove podatke.

  Ponovna namestitev programa in sistema

  Če je problem dosegel kritično raven in nobeno od priporočil ne pomaga, je treba sprejeti radikalne ukrepe. Če želite to narediti, morate odstraniti iTunes in preveriti, da na njem ni še nobenega repa. Po tem, pojdite na uradno stran razvijalca in na novo namestite najnovejšo različico. Če to ne pomaga, boste morali odstraniti programsko opremo samega pripomočka. Pred podobnimi manipulacijami je bolje shraniti vse podatke, saj ni zagotovila, da bo ponovna namestitev uspešna. Druga možnost je, da poskusite obrniti pripomoček nazaj na tovarniške nastavitve.

  Forced Reboot iOS

  Ta metoda je priporočljiva, če preprosto vklopite in izklopite napravo, preverite, ali so na voljo posodobitve, in tako naprej. Dejstvo je, da se ob prisilnem ponovnem zagonu telefon vrne na tovarniške nastavitve. V skladu s tem se lahko izgubi vse, kar je uporabnik grenko dodal telefonu. Ista stvarvelja tudi za standardne nastavitve. Po ponastavitvi boste morali ponovno nastaviti svetlost zaslona, ​​nastaviti melodijo zvonjenja in še veliko več. Vendar v nekaterih primerih druge izbire preprosto ni.
  Če želite znova zagnati iOS, morate narediti nekaj manipulacij:
 • Odprite meni telefona in v njem poiščite element "Nastavitve". Pojdi na to.
 • Na zaslonu se prikaže seznam razpoložljivih možnosti. Morate iti na dno, poiskati "Reset" tam in klikniti nanj.
 • Odpre se nov meni, v katerem se prikaže seznam možnih operacij. Izbrati morate "Ponastavi vse nastavitve". Druge točke pomenijo le delno obnovo.
 • Na zaslonu se prikaže potrditveno okno. Dvokliknite »Izbriši podatke«.
 • Zdaj vnesite svoje geslo in znova potrdite ukaz "Izbriši". Glavna stvar je, da preverite, ali sta trenutni e-poštni naslov in uporabniško ime prikazana v oknu.
 • Potem se bo telefon znova zagnal in vrnil v prvotno stanje, pri čemer bo odstranil vse uporabniške podatke.
  V zaključku
  Tako lahko neodvisno popravimo napake, ki nastanejo na sodobnih pripomočkih. Pogosto ni potrebe po radikalnih ukrepih in dovolj je, da ponovno zaženete napravo ali posodobite iTunes. Iste metode se uporabljajo za popravljanje napak na starejših različicah iPhones. Ne glede na model telefona pa ni potrebno izvajati amaterskih dejavnosti in osvežiti občutljive tehnologije.

  Sorodne publikacije