Kako "Minecraft" krasi hišo znotraj in zunaj?

Hiša "Minecraft" je, čeprav ne glavna, ampak ena od pomembnih podrobnosti preživetja. Konec koncev, v njej boste porabili večino svojega časa. Seveda, bolj privlačen je vaš dom, bolj je prijetno igrati. Obstaja veliko načinov, s katerimi lahko okrasite hišo v Minecraftu. Oglejmo si nekatere od njih v tem članku.

Kaj je hiša?

Dejstvo je, da obstajajo različne vrste stavb, pri gradnji katerih se uporabljajo materiali, ki niso med seboj povezani. Na primer, kombinacija zemljišča in smaragda ne gre, ampak v igri za več igralcev lahko najdete takšne zgradbe. Vprašanje, kako okrasiti hišo v "Minecraftu", je zelo relativno. Vsak ima svoje okuse in želje. Toda okvir hiše in njene stene so vržene v oko. Lahko uporabite kombinacijo blokov, opeke in zemlje, bo videti zelo lepo. Ob oknih lahko postavite kremena.


Okrasimo zunanjost

Prva stvar, ki zadene naše oči, je naša zarota. Veliko igralcev tega časa ne posveča veliko pozornosti in to igra pomembno vlogo. Kako "Minecraft" krasi hišo zunaj? Torej, prva stvar je popolnoma izravnati ozemlje, tako da ostane ravna površina, sicer bo drugače neprijetno. Nato lahko po celotnem ozemlju stopite s pomočjo materialov. Odlično ta vloga lahko izpolni kamnito opeko. Na njegovi strani, kot ograjo, lahko uporabite bloke listov ali kremena, ali pa lahko vsi skupaj, to je narediti nekaj podobnega stebru. Seveda nepozabite na razsvetljavo, tako da nepričakovanih gostov v noči ni prišel. Torej, po uspešni poti vzdolž celotne parcele morate narediti rože. Mnogi igralci skoraj ne skrbijo za urejanje okolice, čeprav lahko rože popolnoma dopolnjujejo vaše območje. Seed jih je treba okrasne vaze. Potrebno je veliko gline. Pod vodo je veliko, lahko greš nekajkrat za njo, in za dolgo časa dovolj. Tudi na območju lahko naredite jezero s klopmi in policami, na katere lahko položite ribiško palico. In v bližini jezera položite večni ogenj. To lahko storite s peklenskim kamnom, na katerem nenehno gori ogenj. Igralci se pogosto med seboj prepirajo, kako okrasiti hišo v "Minecraftu", ker so vsi okusi različni. Zato ne morete biti prepričani, da bo vaša možnost dekoracije doma privlačna vsem. Glavna stvar je, da ste tako prijetni kot uporabnik.


Okrasite notranjost

Hiša naj bo videti lepa, ne samo navzven, ampak znotraj! Razmislite vprašanje, kako okrasiti hišo znotraj "Minecraft" bolj podrobno. Za začetek morate razmišljati o slikah, ki se odlično dopolnjujejo z zidovi. Pomembno vlogo ima tudi razsvetljava. Igrate se lahko z različnimi možnostmi osvetlitve, na primer na tleh, na stropu. Dovoljena je tudi naprava s kaminom, vendar bodite previdni.
Če so tla ali stene iz lesa, potem jih je treba ob kaminu zamenjati s kamnom, tako da v vaši hiši ni požara. Priporočljivo je, da cvetno vazo položite na polico, ki bo ustvarila nekakšno vrstoudobje v hiši. Če igrate v multiplayer verziji, pokličite eno okrasite hišo v Minecraft, skupaj boste veliko lažje in bolj zanimivo.

Sorodne publikacije