Ne pošiljajte sporočil v programu Skype? vzroki in načini odprave napak

Naj bo neobičajno, vendar se mnogi uporabniki priljubljenega programa za video klice soočajo z dejstvom, da včasih ni poslanih sporočil. V storitvi Skype se tak problem res zgodi. Vendar pa se je znebiti lahko nekaj preprostih metod, če veste točen vzrok tega dogodka.

Zakaj sporočila niso poslana v Skype?

Zanimivo je, da je takšen problem najpogostejši zaradi pomanjkanja ali omejitve internetne povezave. Mnogi ne upoštevajo tega. Ampak potem, če ni sporočil, poslanih v Skype (na primer, konferenca), takšne situacije ne bodo upoštevane, kot tudi odsotnost uporabnikov na spletu.


Med drugim, ki lahko povzročijo takšne napake, strokovnjaki pogosto opazijo naslednje dejavnike:
 • neskladnost zahtev konfiguracije naprave za program;
 • nerazpoložljiva različica programa;
 • zastarela programska oprema;
 • nepravilne nastavitve.
 • Na Skype ni nobenega sporočila: kaj storiti?

  Na splošno velja, da bo v primeru te nesreče najbolj radikalen način za njegovo odpravo popolna ponovna namestitev programa. To bo rešilo dve težavi naenkrat, od katerih je ena posledica dejstva, da je ta različica iz neznanega razloga prenehala delovati, druga pa zaradi dejstva, da so "nepregledne" nastavitve. Privzeto so v vsakem sistemu parametri programa enaki, pošiljanje sporočil pa ni problem.Vendar pa v nekaterih primerih uporabnik vrne aplikacijo, vendar to ne povzroči ničesar in spet ni nobenega sporočila. V programu Skype je to morda posledica dejstva, da je treba trenutno nameščeno različico obnoviti, čeprav mora biti samodejna posodobitev po privzetku omogočena.


  Za začetek morate preveriti te nastavitve. To naredite tako, da v glavnem oknu obiščete razdelek orodja in uporabite element nastavitev. V oknu z možnostmi morate omogočiti samodejni prenos posodobitev, če je onemogočen.
  Če ne pošiljate sporočil znova, se lahko v Skypeu uporabi druga metoda posodabljanja (očitno program sam ni mogel prenesti potrebnih ali razpoložljivih posodobitev). V ta namen uporabite razdelek za pomoč na zgornji plošči, ki izbere kontrolno točko za posodobitve. Če jih najdete, bo uporabnik videl okno, ki kaže, da je nova različica pripravljena za prenos. Tukaj ne uporabljajte gumba "Odločite se pozneje", temveč jih takoj prenesite. Morda bo to rešilo problem. Ampak včasih je mogoče doseči nasprotno situacijo. Zgodi se, da sistem po meri preprosto ne ustreza zahtevam programa. Pri prenosu distribucije z uradne strani je zaželeno takoj preveriti te informacije. Če želite odpraviti težavo v tem primeru, lahko s prejšnjo namestitvijo odstranite trenutno različico programa. Črtanje je treba opraviti v celoti in boljes programom iObit Uninstaller poiščite in odstranite vse preostale komponente v obliki datotek, map in zapisov v sistemskem registru. Ročno kopanje v "Explorer" ali v isti register bo veliko bolj zapleteno (poleg tega je nevarno).

  Težave z nastavitvami klepeta

  Nazadnje, vredno je nameniti pozornost klepetalnim nastavitvam (včasih je to razdelek o zasebnosti). Najlažji način je, da omogočite možnost Dovoli klice od vseh.
  V naprednih nastavitvah morate nastaviti zgodovino shranjevanja s parametrom Vedno, ob prejemu novega sporočila, potrdite polje za odpiranje novega okna v kompaktni obliki, nastavite način citiranja za kopirano sporočilo, pošljete ga s pritiskom na tipko Enter in drugim uporabnikom v Trenutno vnesete odgovor in ko prejmete datoteke, vsakič, ko izberete mapo, ki jo želite shraniti.

  Namesto naknadnega besedila

  Tu je načeloma vse, kar zadeva rešitev tega problema. Kot kaže praksa in povratne informacije uporabnikov, v večini primerov pomaga pri nadgradnji odjemalca (pod pogojem, da sistem izpolnjuje zahteve) ali popolne ponovne namestitve, če program iz nekega razloga zavrne delo. V redkih primerih morate Internet Explorer nadgraditi na najnovejšo različico s predhodnim čiščenjem vseh začasnih map TEMP), ker je Skype neposredno odvisen od tega.

  Sorodne publikacije