Kaj pomeni GG WP v igrah

Očitno je vsak uporabnik računalnika vsaj enkrat občudoval katerokoli igro. Danes so zelo priljubljene spletne strategije, strelci in samo peskovniki, v katerih ljudje pogosto preživljajo večeri, pozabijo na vse stiske tega sveta. V tem članku bomo razpravljali o tem, kaj pomeni GG WP in kje in kako uporabiti ta stavek. Samo bodite previdni, ko uporabljate neznane okrajšave ali izraze, ki jih je mogoče zlahka prepovedati, obtožujejo vas, da boste prekinili miren klepet, kot se pogosto zgodi.

Kaj je GG WP

Kot veste, se jezik vsako desetletje vedno bolj spreminja. Samo ne pozabite, da so prejšnji ljudje govorili veliko manj, ker ni bilo socialnih omrežij, interneta in splošnih ciljev - in še manj. Vsaka nova generacija je prinesla nove besede, izraze in še več. Po razpadu ZSSR je ruski jezik praktično padel na večino angleškega slenga, ki je dobesedno očaral leksikon celotne mladine. Zakaj je nekaj raperjev vredno uporabe neke modne besede?


Sodobne spletne igre prav tako močno vplivajo na besednjak (zlasti na mladostnike), zato se veliko odraslih občasno sprašuje, kaj pomeni GG WP. Vredno je reči, da to ni žaljiva izjava. Napisano je v primerih, ko so ljudje skupaj (v skupini) zmagali. To je samo zmanjšanje Good Game, Well played, ki je v ruščini dobra igra, dobro odigrana. Ljudje pravijo, da so uživaliigrajo, cenijo nasprotnika. Podobno se izjava uporablja kot sarkazem, na primer, ko se je v vaši ekipi začela oseba, ki namerno pokvari igro.

Drugi izrazi v klepetu

Vsaka igra ima svoje izreke, vendar obstajajo tudi tiste, ki jih lahko uporabite v mnogih igrah, med katerimi je tudi GG WP stavek. Spodnje izjave praviloma uporabljajo mladi, ki pogosto igrajo spletne igre. Uporaba podobnih besed bo v šoli napačna in mnogi vas preprosto ne bodo razumeli. Prav tako ne smete uporabljati podobnih besed v delih.

Najbolj priljubljene izjave o igri:
 • GL HF - veliko sreče, uživajte v igri.
 • Opomba: ni slabo.
 • TNX - Hvala.
 • W8 - počakajte nekaj.
 • BG je slaba igra.
 • N1 - super!
 • B - nazaj.
 • To je samo del vseh besed, ki jih lahko srečate v spletnih igrah. Na igralnih forumih boste zagotovo izpolnili vsaj eno od zgoraj navedenih iger.

  V zaključku

  Upamo, da vam je ta članek pomagal razumeti nenavadne besede. Spomnimo se še enkrat, da lahko uporaba v vsakdanjem življenju povzroči nesporazume, v nekaterih primerih pa zasmehovanje.

  Sorodne publikacije