Radar detektor SilverStone F1 Monako: pregledi, pregledi, opisi in specifikacije

Posebna sredstva za nadzor cestnega prometa se nenehno izboljšujejo in so vedno bolj učinkovita pri določanju kršitev. Tradicionalni pristop obdelave protokolov je slabši od mesta tako imenovanih črk sreče z denarnimi kaznimi, ki jih ni zavaroval noben avtomobilist. To velja vsaj za voznike, ki ne uporabljajo enake strojne opreme za preprečevanje tehničnih zapisovalnikov hitrosti. V tem primeru je sistem SilverStone F1 Monaco na voljo širokemu krogu potrošnikov. Mnenja o tem radarju so različna, vendar na splošno uporabniki cenijo kakovost svojega dela.


Videz in ergonomija

Oblika aparata je klasična oblika, čeprav z nekaterimi prvotnimi linijami. Še več uporabnikov pa je presenetilo nenavadno upravljanje konfiguracije naprave. Dejstvo je, da je glavni spekter funkcij nadzorovan s skupino 4 gumbov, ki se nahajajo na površini ohišja. Prevzamejo skoraj popolno orodje, razen naloge vklopa /izklopa. Ta ukaz je dodeljen kontrolniku glasnosti. Kar zadeva kakovost materialov, je radarski detektor SilverStone F1 Monaco zaprt v trdnem plastičnem ohišju. Izgleda trdno in celo z odtisom bonusa, čeprav je naprava predstavnik razreda blizu. Površina plastike je mat, kar je dobra rešitev za napravo, ki se nahaja na centralnem panelu.

Dokončanje

Naprava ima standardno opremo in je primerna za poceni radarje. Druga stvar je, da je na račun dodatne varnosti, ki jo mnogi kitajski proizvajalci poskušajo vnesti v segment višje ravni. V tem primeru je komplet dodatkov povsem v skladu s statusom SilverStone F1 Monaco. Ocene so označene kot kakovost kompletnih naprav. Na primer, skupaj z radarjem prihaja dva mehanizma pritrditve - za vetrobransko steklo in plošče. Po mnenju mnogih lastnikov pa se obe napravi kot fiksirji ne obnašata na najboljši način. Zato je priporočljivo zamenjati Velcro in stekleno sponko na bolj zanesljivem instalacijskem sistemu. Poleg tega je v kompletu tudi kabel USB, navodila za napajalnik. Naprava je namenjena priključitvi na vžigalnik.


Značilnosti detektorja

Tudi zaradi pripadnosti segmentu po dostopni ceni opreme je tehnična podlaga organsko združena z njenimi kazalniki učinkovitosti s precej visoko zmogljivostjo naprave, kar tudi nakazuje njegov videz. Prvič, pregledi strank o modelu SilverStone F1 Monaco imajo širok razpon dela z večino registratorjev prometne policije. Vendar ne samo to zasluži pozornost te naprave. Druge značilnosti navdihujejo tudi zaupanje voznikov:
 • Signal laserja - spekter od 800 do 1100 nm.
 • Vidljivost sprejemnika je 360 ​​°.
 • Območje sevanja K je od 24 do 05024250 MHz.
 • Območje sevanja X je od 10475 do 10575 MHz.
 • Število detekcijskih nivojev je 3.
 • Količina porabljenega toka je 225 mA.
 • Razpon temperatur, primernih za uporabo, je od -20 do 70 ° C.
 • Teža - 121 gr.
 • Z vidika funkcionalnosti model tudi ne daje podlage za uvrstitev na seznam tujih odjemalcev segmenta. Naprava je opremljena s popolnim seznamom standardnih funkcij, vključno z prikazom informacij na zaslonu, prilagajanjem svetlosti in glasnosti, glasovnimi obvestili itd. Glede na zmogljivost je pomembno upoštevati različne načine. Naprava podpira samodejno preklop na parametre, ki so optimalni za delovanje v mestnih razmerah in na avtocesti. V ta namen je vredno dodati možnost delovanja z odklopom posameznih razponov.

  Tehnološke značilnosti

  Intenzivni razvoj visokotehnoloških modelov detektorjev včasih naredi absurdno ostati na trgu nekaterih proračunskih naprav, ki po svoji učinkovitosti ne morejo niti približati tehnoloških analogov. Razvijalci Monaka so se temu poskušali izogniti in ponudili sprejemniku ne le osnovno funkcionalnost, temveč tudi zaradi možnosti, ki jih je ohranila tehnološka palica, ki so jo dali dragi sodobni detektorji. To dokazujejo razpoložljivost modula GPS in najnovejša zaščita pred radiofrekvenčnimi pečati. Na primer, sistem VG-2 odpravlja tveganje za odkrivanje SilverStone F1 Monaco. Mnenja kažejo, da ta modul predstavlja neviden sprejemnik za večino specializiranih iskalnikov. Druga stvar je, da napredni policijski razvoj v nekaterih regijah izvaja to obliko zaščiteneučinkovita. Kar zadeva zaščito pred nenamernimi motnjami v mestu, bo to doseženo z avtomatskim delovanjem pametnega sprejemnika. V tem primeru sistem brez udeležbe voznika prilagodi mehanizem filtriranja ovir v posebnih pogojih gibanja, prav tako uravnava občutljivost radarske funkcije.

  Namestitev instrumenta

  Kot je navedeno zgoraj, so razvijalci zagotovili dve možnosti za namestitev na vetrobransko steklo in armaturno ploščo. V prvem primeru je izvedena montaža treh komponent. Najprej je treba zbrati pritrdilni nosilec in Velcro, nato pa pritrditi strukturo na steklo. Naprej lahko namestite SilverStone F1 Monaco. Mnenja priporočajo takojšnjo zagotovitev kabelske povezave, sicer bodo nadaljnje manipulacije kršile prvotni položaj sprejemnika. Druga možnost je pritrditev Velcro na armaturno ploščo. Pred namestitvijo je potrebno površino očistiti, sprati in osušiti, kar bo zagotovilo bolj zanesljivo oprijemljivost ježka na plošči. Z ježka se odstrani zaščitni film, po katerem se pritrdi na pripravljeno površino. Nato je na spodnjem delu konstrukcije nameščen in sam radar. V obeh primerih je priporočljivo, da se izognete lepljenju serijske številke modela.

  Učinkovitost odkrivanja

  Model najbolje deluje pri signalih stacionarnih kamer, vnaprej in z visoko stopnjo natančnosti obvešča voznika. V tem načinu je najbolje prikazan tudi sistem glasovnih pozivov. Tudi za razliko od radarja na vstopni ravni je ta enota vznemirljivakamere, ki se nahajajo na semaforju. Na kratko, na kratkih razdaljah in v mestu je bilo prikazano samozavestno in jasno delo z odkrivanjem - enako velja tudi za same preglede. SilverStone F1 Monaco v teh pogojih ne potrebuje niti posebnih nastavitev pasovne širine, vendar se stanje spreminja, ko ga odstranite iz gostega prometa. Kar zadeva X in K-pasove, jih sistem popravi, vendar z njimi obstajajo tudi napačni signali. Kot minimum je treba pripraviti na neenakomernost dela sprejemnika. Poleg tega veliko ljudi opaža popolno neupoštevanje policijskega kompleksa KRIS. Izračun te namestitve je lahko na razdalji približno 400 m, vendar to verjetno ne bo zadostovalo za hitro spremembo hitrosti.

  Pozitivne povratne informacije

  Karkoli že je, širok razpon nastavitev kompenzira pomanjkljivosti pri delu s posameznimi registratorji za visoke hitrosti. Začetniki v zvezi s tem se zanašajo na avtomatizacijo, izkušeni lastniki avtomobilov pa se spretno izognejo ročno odrezanju nepotrebnih spektrov in ojačanju ciljnih signalov. Skupaj s tem, podporo navigacijski modul GPS, ki vam omogoča, da vnaprej oceniti tveganje za izpolnjevanje nekaterih vrst cestnih kamer. Skupna ergonomija opazno poudarja tudi radarski detektor SilverStone F1 Monaco. Ocene pozitivno označujejo zunanje kontrole in priročno menijsko shemo, kot tudi pravilna glasovna sporočila z dobrim glasom.

  Negativni odzivi

  V bistvu se trditve nanašajo na montažni sistem.Nosilec je preveč zaklenjen. Po eni strani so opažene prednosti takšne mehanike, ker zagotavlja zanesljivost instalacije. Po drugi strani pa lahko sila poskusov odstranitve povzroči poškodbo samega sistema pritrjevanja in poškodbe steklene plošče. Obstaja tudi utripanje zaslona, ​​ki je opremljen z radarskim SilverStone F1 Monako. Ocene o tej napaki so manj pogoste, toda dejanski enobarvni zaslon je mogoče videti kot dejanje konkurenčnih modelov. Vendar pa je vredno govoriti o tekmecih na trgu posebej.

  Modelni konkurenti

  Glavni konkurent tega modela je naprava X-COP 8500 podjetja Neoline, čeprav ima veliko slabosti. Zadostuje, da se opozori na nizko raven zaščite nizkega območja zaznavanja. Kljub temu se te slabosti izravnavajo z bogato bazo s točkami namestitve kamere. Še en zanimiv model za ta segment je Whistler 439ST. Ta varianta se razlikuje po usklajeni interakciji navigacijskega modula GPS in radarskega dela, kar omogoča zajemanje tudi sodobnih modelov hitrih robotskih sponk. To je zmožnost, da zmaj SilverStone F1 Monaco izgubi dramatično, pri pregledih pa so navedeni tudi napačni signali z velikim odstotkom.

  Zaključek

  V srednjem segmentu antiradarov s cenovnimi oznakami do 10 tisoč rubljev. Težko je najti napravo, ki bi izpolnjevala vse zahteve sodobnega voznika. Tudi če se omejite na zahteve za odkrivanje policijskih kamer na cesti, popolna pokritost vseh groženj z eno napravo ne bo mogoča. Seveda jese nanaša na trenutno raven tehnološkega razvoja nizkocenovnih naprav te vrste. Kljub temu je v smislu uspešnosti mogoče doseči dokaj visoko oceno na SilverStone F1 Monaco sprejemniku. Mnenja, pregled, specifikacije kažejo na praktičnost tega dodatka, njegovo zanesljivost in funkcionalno ravnotežje. Z istim je vredno dodati nizko ceno, ki je 55-6000 Mimogrede, zgoraj modelov iz konkurenčnih proizvajalcev so na voljo za 6-7 tisoč, čeprav ni nobenih pomembnih prednosti pred radar iz SilverStone. Ali obstajajo ločene funkcionalne prednosti, ampak zato, ker ima detektor svoje adute.

  Sorodne publikacije