Prehod "100 vrat": 37 stopenj igre

100 Vrata - ne le ločena mobilna igra, ampak cel žanr zabave. Bistvo projektov tega žanra je, da mora igralec obrniti sestavljanko, da odpre vrata in se premakne na naslednjo stopnjo. Kot lahko razumete iz naslova, v takih igrah, običajno 100 stopenj z nalogami različne kompleksnosti, ki se povečuje, ko gre. Zato morajo igralci na kasnejših ravneh uporabiti nasvete z interneta. Spodaj si lahko ogledate odlomek stopnje 37 "100 vrat: hiša ugank".

Opisna raven

Treba je reči, da na tej stopnji igra še ni dosegla najvišje stopnje težavnosti, tako da lahko greš skozi začetne lokacije brez namigov. Če pa ne želite porabiti časa za iskanje rešitve in rešitve, izkoristite naše nasvete.


Na 37. stopnji se znajdete v pisarni, ki ima veliko zanimivih tem. Obstajajo tudi police, razdeljene od strogosti znanstvenih del, starodavnega globusa, masivne lesene mize z eksperimenti, tablice. Med pregledom lahko preskočite glavni element, ki ga boste morali prenesti na raven 37 "100 vrat" - zlati sef, ki se nahaja tik pod tablo. Morate klikniti nanj. Po tem se bo pojavila težava.

Rešitev za puzzle

Na zaslonu se prikaže okno s točko. Tisti, ki poznajo to igro, se z lahkoto in hitro spopadejo s prehodom. Za vse ostale so spodnja pravila:
 • igralno polje je kvadrat od 4 do 4 celic s številkami izOd 1 do vključno 15;
 • 16. celica lahko prosto premika kvadrate;
 • bistvo igre je, da morate položiti vse kvadrate po vrstnem redu naraščanja (začenši od levega zgornjega kota, ki mora biti enota in se končati s spodnjo celico na desni za številko 15);
 • za obravnavo sestavljanke je potrebno za najmanjše število potez, če razumete, da je poskus prišel do mirovanja in se konča v nekaj potezah, je najbolje, da ponovno začnete raven.
 • Po uspešni rešitvi problema boste lahko odpirali sef, v katerem je zaželen ključ od vrat. Pojavil se bo v inventarju desno od zaslona glavne sobe. Povlecite ključ na vrata, da se pomaknete na naslednjo lokacijo.

  37 raven iz prvotne igre

  Poleg sestavljanke je v tej seriji izvirni del 100 vrat, od koder se je vse začelo. Tu je tudi raven 37. \ t Rešitev za sestavljanko je premakniti rdečo črto v želeni položaj, tako da gre skozi luknjo. Zaradi teh dejanj se bodo vrata odprla. Izvirni del zahteva več manevrske sposobnosti in pozornosti igralca kot različica s hišo ugank.

  Sorodne publikacije