Tuning "Grant-Liftback" z lastnimi rokami: fotografija

"Lada Grant-Liftback" na ruskem avtomobilskem trgu se je zdelo ne tako dolgo nazaj. Trenutno je ta avtomobil izdan v širokem asortimanu. Ta model ima dokaj dobro konfiguracijo, še posebej, ker je nov in nadgrajen avtomobil prejel visokokakovosten prenos, dobro vzmetenje in zanesljiv motor.

V bistvu se tuning "Lada-Grant-Liftback" izvaja zunaj. In da bi izboljšali zasnovo avtomobila, obstaja veliko možnosti. Vsak lastnik tega avtomobila bo lahko postal edinstven in edinstven.


Izboljšanje motorja

Tuning "Grants-Liftback" lahko po želji opravi vsak motorist. Ampak najprej je treba narediti izboljšanje motorja. Če želite to narediti, morate najprej nastaviti filter z ničelnim uporom za izboljšanje moči za 3-6%. Nato lahko nadomestite izpušni sistem z bolj splošno dimenzijo, da izboljšate prezračevanje jeklenke in zmanjšate odpornost na izpušni sistem. Pri izpopolnitvi tega avtomobila morate nujno preceniti programsko opremo za povečanje moči, hitrosti in dinamike takih avtomobilov, kot je Lada Grant-Liftback. Tuning, ki je prikazan v članku, bo pripomogel k zmanjšanju porabe goriva. Še en podaljšek izboljšanja tega avtomobila je namestitev elektronskih pedal za plin.


Za temeljito izboljšanje motorja je treba storiti naslednje:
 • razbiti notranjo votlino valjev;
 • celoten sklop turbopolnilnika;
 • za namestitev ponarejenihelementi valjaste skupine.
 • Toda takšne revizije zahtevajo velike naložbe v denar, zato so rešene le prave ljubitelje nestandardnih avtomobilov.

  Slikanje avtomobila

  Še vedno je priljubljeno barvanje avtomobila v mat barvi. Ta možnost ne izgleda le nenavadno, temveč tudi poudarja vozilo na cesti. Še en odličen videz je aerografija okoli telesa. Uporabite lahko začasne slike, ki hitro izginejo ali so trajne. Vendar pa je malo verjetno, da bi avto lahko sam naslikal, saj je takšno delo možno le za profesionalnega umetnika. Lahko pa poskušate na svoj pokrov dati svoj avtogram v obliki slike.
  Tuning "Grants-Liftback" se še vedno izvaja s pomočjo materiala, kot je tekoča guma. Nanaša se na avtomobil v več plasteh, da se ustvari gumijasta prevleka s teksturo, ki ščiti originalno barvo avtomobila pred drobnimi delci peska, kamnov in ultravijoličnega sevanja. Edinstvenost te pokritosti je, da jo lahko kadarkoli hitro in popolnoma očistite. Zunanji tuning "Granta-Liftback" bo pomagal narediti film. Uporablja se za lepljenje delov karoserije. Ta material ima velik izbor tekstur in barv, poleg tega, če želite, lahko poberete film poljubnega odtenka. Na zasnovo kolesnih koles so v veliki meri vplivale "Lada-Grants". Za izboljšanje videza stroja je dovolj, da diskete obdelate z začasno ali trajno barvo. Za te namenepogosto uporablja teksturirana prevleka, ki se uporablja s pomočjo imerious tiskanja.


  Tuning salon

  "Grant-Liftback" - odličen avtomobil z dobrimi lastnostmi, ki ga je mogoče izboljšati z visoko kakovostnim avdio sistemom. Da bi dosegli najboljši učinek, bodo potrebni ustrezni govorniki. Namestite jih na ustreznih mestih avtomobila. Vendar pa opravlja tako tuning "Granty-Liftback" z lastnimi rokami ni vsakdo, je bolje, da se obrnejo na strokovnjake. Za ljubitelje dinamičnega načina vožnje je potrebno prevoz opremiti s posebnimi športnimi stoli. Poleg tega je priporočljivo, da namestite volan istega sloga in večtočkovne varnostne pasove.
  Lahko se izboljša tudi sprednja plošča avtomobila. Veliko navdušencev v avtomobilih ustvarja crossover v salonu. V tem primeru tuning "Lady-Grant-Liftback", na sliki zgoraj, vključuje izbiro prave barve materialov za dodelavo. Seveda je zaželeno, da iščete dobrega oblikovalca, saj brez razumevanja osnov kombinacije barv lahko vse pokvarite. Nekateri lastniki "Lade-Grant" naredijo izolacijo pred hrupom.

  Spremenite odbijač

  Kaj lahko vključuje tuning? Odbijač "Grant-Liftback" s tako nadgrajenim detajlom lahko izgleda elegantno in izvirno. Tovarniški odbijač ne vpliva na navdušence nad avtomobilom, zato so bolj funkcionalni.

  Sorte odbijačev

 • Odbojnik "Robot" je zelo priljubljen med navdušenci v tuningu. Njegova edina pomanjkljivost je previsoka cena. Iz tega razloga, večina lastnikov "Lada-Grants" rajecenejši izdelki.
 • Odbijač "Sniper" združuje veliko moč in ostrino. Rezanje dovoda zraka v obliki trapeza naredi avtomobil bolj "živ", poleg tega pa omogočajo učinkovitejše hlajenje motorja in sprednjih zavor.
 • Odbojnik STM je zelo pogost izdelek. Lahko zajame zrak, ga usmeri na zavorne obloge in jih ohladi. Ta model odbijača ima dodatne pragove, ki preprečujejo pojavljanje čipov na mrežah radiatorjev in kontaminacijo. Lastniki avtomobila bodo zadovoljni z originalnimi odprtinami meglenk in sesalnikom zraka.
 • Za proizvajalce avtomobilov, ki želijo podeliti "Grant" grozljiv videz, bodite pozorni na odbijač GTS. Ta izdelek je drugačen od drugih agresivnih izrezkov pod antitumorskimi, širokimi odprtinami za dovod zraka in ostre linije.
 • Montaža vodil

  Po zamenjavi odbijača je priporočljivo, da namestite elegantne tirnice. Takšni elementi bodo vozilu dali originalen videz in pokazali dober okus lastnika. Za njihovo pritrditev, ne bo treba vrtati telo, saj zaklepajo tirnice na prtljažniku, ki se nahaja na strehi avtomobila. Izdajte podobne izdelke v črni ali srebrni barvi. Prav te odtenke bo ustrezala vsaki barvi telesa. Možno jih je kupiti zanesljive prečke in jih neodvisno pritrditi. Tak prtljažnik lahko prenese tovor, ki tehta več kot 50 kilogramov.

  Poravnava koles

  Ko se je odločil za tuning Grant-Liftback, je treba zamenjati 15-palčna osnovna kolesa, kotvideti bolj urejeno in ne poveča videza avtomobila. Poleg tega bo z novimi kolesi proces premikanja po neravnih cestah bolj udoben.
  Nekateri vozniki uporabljajo plošče velikosti 16-17 palcev. Toda v tem primeru še vedno morali porabiti za pnevmatike nizkega profila. Poleg tega, kot različica tuning je primerna samo za prebivalce velikih mest z dobrimi cestami.

  Druge izboljšave vozil

  Zunanja ogledala so lahko opremljena s smerniki, ogrevanjem in električnim krmiljenjem. Z izboljšanjem "Grant-Liftback" ne moremo pozabiti na toniranje. Res je, da film ni priporočljiv za uporabo na žarometih, saj bo to vplivalo na varnost stroja. Motor "dotacije" ne bo preprečil močne zaščite od spodaj. Avto je izdelan z običajno jekleno zaščito, ki jo je treba zamenjati z tuning verzijo. Pogosto se uporablja za to znamko zaščite avtomobilskih motorjev od "Kaline". Da bi spodnji rob prtljažnika "Grant-Liftback" izgledal bolj moderno in elegantno, je priporočljivo namestiti majhno lopatico. Izbrati morate izdelke, ki so pobarvani v barvi telesa. Ta izdelek ne bo bistveno povečal velikosti avtomobila, ampak bo pozitivno vplival na aerodinamične lastnosti.
  Med drugim bo spojler zaščitil steklo pred onesnaženjem. Če menite, da v avtomobilu "Lada Grant-Liftback" zunanji tuning s tako podrobnost pokvari videz, potem ne skrbite. Navsezadnje se majhen spojler odlično ujema s celotnim dizajnom tega avtomobila. Če želite to storiti"Lady-Grant" dirkalni avtomobil bo moral razmisliti o podmornicah. Omarice, izdelane iz polimernega materiala, bodo pomagale zaščititi avto pred brizganjem umazanije, pečejo iz kamenčkov in drugih cestnih odpadkov.

  Sorodne publikacije