Najboljši vampirji za Skyrim

Neverjetno! Moda za vampirje "Skyrim" nikakor ni slabša od izboljšav v orožju ali pri načrtovanju dodatkov. Ponovno oklepanje oklepov, jasno naslikane kljuke, animacija sesalne krvi, značilnosti obrazov in oči - vse to je del mračne estetike nočnih prebivalcev.

Tamriel Bloodcups

Original The Elder Scrolls V: Skyrim je nočno življenje izenačil z običajnimi sovražniki protagonista, ki se razlikujejo od drugih zmožnosti okužbe "Sangwinara Vampiris". Nevarna bolečina in služi kot predhodnica preobrazbe Dovkine v opata. Simptomi se razlikujejo (odvisno od klana, ki ima vampir). Zdravilo se pozdravi, če igralec sprejme ukrepe v treh dneh po okužbi:


 • se lahko obrne na kontrolnega standrar;
 • kolena v molitvi upognite pred oltarjem katerega koli od devetih bogov;
 • Pijte zdravilni napoj iz vseh bolezni.
 • Z dodatkom Dawnguarda je dirka vampirjev postala izolirana, pridobila je osebne naloge, zanimive likove in lokacije. So bile dodane veje razvojnih sposobnosti in ekskluzivne puščice, ki so sposobne pogasiti sonce. Oboževalci se niso zadrževali in izvajali številne zanimive modove za vampirje "Nominacija".

  Višje nočno življenje

  Nova podoba Dovakina, ki jo je prevzel Lord Harkon, oče Seraane iz Volkhovarjevega gradu. Igralci ne marajo kazalnikov škode. Da bi popravil nesmisel, je Skyrim Lord of Vampire Skyrim prišel v svet mode, postavil je ocene na dan 8/8/12/16 (v obliki običajnega)in 30/50/90/150 (v obliki krilatega pošasti). Z drugimi besedami, lačen vampir je močan vampir.


  Mod za boljši let vam omogoča, da se povzpnete čez gore, kot ptica ali zmaj. Dejstvo je, mati kril in ne letijo - nelogično. Pomembno je omeniti amatersko različico kraljevega kralja vampirjev, ki igri doda naslednje perje:
 • Eclipse. Sonce se skriva v senci 30 sekund, s čimer se poveča škoda na rokah in čarobna hitrost za 50%. Poškodba škode na osebo se zmanjša za 50%. Uporablja se enkrat na dan.
 • Klic Gargoyle. Na strani Dovkine je Golijata pretepen - gospodar gargojlov.
 • Transformacija krvi. Zdravje se spremeni v 15 enot vzdržljivosti in magije. Junak lahko kadarkoli prekine postopek.
 • Krila. Rdečilni procesi na hrbtu, ki hitreje služijo okrasu, zdaj upravičujejo imenovanje. To je še en mod za vampirje Skyrim, ki vam omogoča, da letite, in doda se celo +50 do vzdržljivosti.
 • Popolnost Molag Bal (raven 1/2/3). Krvna magija bolnika sovraži za 10/20/30% več.
 • Strašne rune. Uči ustvarjanje runa označuje nočno moro, ki se grozljivo dotakne sovražnika.
 • Pregrada Bolag Bala. Zaščitna urok, ki blokira 50 poškodb na manijaka na sekundo.
 • Royal Rodovid. Hitrost polnjenja magije, vzdržljivosti in zdravja se poveča za 10%, +50 na raven zdravja, ki nosi znak v rezervaciji lorda Harkona.
 • Akutni Kigti 1/2/3. Škoda v bitki blizu se poveča za 15/30/45%, + 5/10/15% do kritične stavke, ki povzroča škodo.10/20/30% enot dodatne škode sovražniku. Ustvarjalec mode za vampirje "Skyrim" je napovedal interakcije s ključavnicami na vratih in skrinjami. Zdaj vam ni treba vzeti začetne oblike. Zmanjšana nenamerna škoda, ki jo je Searan povzročil, ko dekle slučajno pade pod razdelitev.

  "Zbirka vampirjev"

  Sprememba, izboljšanje videza opreme, omogoča ne le zamenjavo kazalnikov, ampak tudi okrasitev podobe lika in satelitov. Obstaja veliko izboljšav. Namestiti jih morate le pravilno, da lahko igrate brez napak v TES 5 Skyrim. Mod za vampirje uvaja številne zunanje spremembe v uniformi:
 • odstrani broško iz kluba Volkhoyar iz oblačil vampirjev druge krvi;
 • pazduhe so izginile v oklepu;
 • Vse različice opreme so razdeljene na rdečo, belo in črno (in ustrezno poslikane);
 • je kvačkana v kateri koli kovačnici.
 • Spremembe v videzu rezervacij Serrane, Harkone in Valerikija so postale živahnejše in podrobnejše. V sobi Lorda Harkona je skrinja, v kateri lahko doovkin najde vrsto shmotka:
 • Armor. Poveča zalogo življenj za 50 magije uničenja zahteva 60% manj energije.
 • Rokavice. +50 do rezerve mane, + 60% do izgube orožja z eno roko.
 • Škornji. Za vzdržljivost se doda 50 enot, + 50% požarne odpornosti.
 • Meč. Absorbira 30 magije, moč in zdravje nasprotnika. V primeru kritičnega udara se napolni kamen duš.
 • Hood. Ko je pritrjen, ščiti vampir pred učinki sončne svetlobe.
 • Poleg zgoraj navedenega so bili popravljeni tudi morebitni popravkiletov in hroščev iskalcev "War of Dawn and Vampires". Prilagojena animacija smrti sovražnika: zmaji po smrti več ne »plešejo tarantel«.

  Kaj naredi modele Skyrimovih entitet

  Vampirji, ki so podvrženi spremembam od modifikacij fanfare, pogosto postanejo produkt neuspešnih poskusov, zato je priporočljivo izbrati datoteke razumno. V nasprotnem primeru ni želje po igri. Praviloma se spremeni celoten obraz, zlasti veliko tekstur, ki jih je izumil vampirjev pogled. Mod za "Nominacija" vpliva na vse spremembe v glavi: učence, obliko oči in ust, čeljust in dolžino jajc. Na primer, za večji realizem se zobje skrajšajo, spodnja čeljust se sploh odstrani, zobje postanejo svetlejši. Ikone postajajo opazne v dialogih. Od oči, praviloma odstranimo lečo, obliko postanejo mandljeve oblike in dodamo trepalnice. Tekstura vampirskih oči je veliko, ker se vsak igralec odloči po vaših željah.

  Armor

  Fanova dela, ki spreminjajo videz vampirskega oklepaja, so tudi številna. Mod na vampirskem oklepu za "nominacijo" praviloma dodaja odlične zunanje lastnosti, kot so lobanje, kosti in rogovi. Poleg tega možne transformacije s prilogo različnih okraskov. Komplet običajno dodaja dežni plašč in kapuco.

  Retekstaur iz družine Serana

  Toda to izboljšanje dopolnjuje igranje radikalno novih vampirjev. Mod at Skyrim popolnoma spremeni obliko obrazov, oči, pričeske in videz Valeriksa in Sera. Lord Harkon po spreobrnjenju prejme druge kljuke in oči.

  Zanimivo je, da namestitev modula preprečuje zdravljenjeSerana iz vampirizma s privabljanjem na falonski nekromant v Morphalu.

  Krvava žeja

  Nenavaden "dodatek", ki vključuje vampirsko lakoto. Vsako noč je krvavica prisiljena loviti. Žrtev je izbrana v nekakšen nenaseljen kotiček, po katerem se ponoči lovilec potiho tiho prikrade. Če NPC sumi, da to ni dobro, se vampir ponovno pretvarja, da je običajna oseba, in kasneje ponovi poskus napada. Ko je odprt, bo opozorilo pobegnilo in bo pustilo poskus praznovanja pred naslednjo noč. Če je lov uspešen, žrtev preprosto izgubi zavest in ko se zbudi, bo vse pozabljeno. Ta mod izboljšuje tudi bojni sistem Serane: ugrizne se okoli vratu sovražnikov z majhno količino zdravja.

  Sierana Lord Vampire

  Način oboževalca "Seranova skrivnost" daje zmožnosti lepemu spremljevalcu, da se spremeni skupaj s protagonistom. Sprejema Gospodovo obliko, tudi če je Dovacin volkodlak. Model ni nič drugačen od ženske različice: enaka osnovna krila na hrbtu, odvratni vrh in smešno urejene roke. Vendar pa bo v prisotnosti mod za "Skyrim" vampirje, ki vam omogoča letenje, Dovakin lahko premikati po zraku s svojim spremljevalcem (pod pogojem, da sta oba vampirja). Vtičnik omogoča izklop sprememb v procesu igre. V arsenalu igralca je urok, ki lahko vleče Seraana, če je dekle nekje obtičalo (tudi v teksturah).

  Little Sorghum

  Skupnost je izgubila glavo od srčkanega vampirka, tako nenavadnega misli, da je bil plugin izumljen,ki dodajajo igri otroke, ki so zmanjšane kopije Sera in Valeriki. Na voljo je funkcija, ki vam omogoča, da jih sprejmete (v dodatku HearthFire), tako da vstopite v Riftenovo zavetje za otroke. Dodan reprezentant Babetti in dve siroti iz Vaytrana: Sofija in podružnica. Obstaja več možnosti, ki aplikacijo prilagajajo povsem na zahtevo igralca. Edini problem je v tem, da lahko dobimo hrošč, ko poskušamo zdraviti Siran vampirizma.

  Razsodba

  Ne glede na to, koliko dodatkov ali modifikacij za Skyrim vampirje prihaja, igralci iščejo način, kako se poročiti z Serano. Ni važno, vendar razvijalci niso imeli tako ugodnega rezultata. Zato lahko po namestitvi modne slovesnosti poteka. Toda po pogovoru z deklico, da bi se srečali v hiši, doovakina ne bo delovala. Najverjetneje se bo mlada dama vrnila na grad Volkhov, kjer ga bo igralec lahko pobral. Če jo poskušate ozdraviti, bo nekaj delalo (morda), vendar je bolje poiskati drug mod za Skyrim vampirje, kar vam omogoča, da iz nje naredite polno nevesto. Čeprav, če pomislite na to, ali morate? Na koncu je Sierana odličen spremljevalec in bo bolj koristen v bitki, ker ima meč in magijo in še vedno lahko kliče gargojla. Gospodinja ne bo naredila veliko.

  Sorodne publikacije