IPhone flash pogon: kaj morate storiti, kako izbrati in kako ga uporabljati

Sodobni trg blaga ne preneha presenetiti. Danes so ljudje predstavljeni z različnimi neverjetnimi tehnologijami in veliko izbiro pripomočkov. Na primer, mobilni telefoni so še posebej zahtevni. Apple Inc. svojim strankam ponuja kultni pametni telefon, imenovan iPhone. Ima številne prednosti in slabosti. Na srečo je druga manj kot prva. Sprejeto, da razmisli "Apple" izdelkov z blagovno znamko, edinstveno in visoko kakovost. To je res. Toda prej ali slej se lahko iPhone konča brezplačno. To stanje lahko prinese veliko težav vsem lastnikom telefona "jabolko". Popravi situacijo bo bliskovni pogon za iphone. Nato bo povedala vsa ta naprava. Prav tako moramo ugotoviti, kako uporabljati napravo, njen izbor in povezavo. Kaj mora vedeti vsak lastnik iPhonea?

Nemogoče

Dejansko je tema zelo pomembna. Dejstvo je, da so lastniki "jabolčnih" telefonov že dolgo opazili zanimivo dejstvo - sprva iPhone ne zagotavlja možnosti povezovanja bliskovnega pomnilnika s pametnim telefonom. To pomeni, da se povečanje prostora na pripomočku ne bo zgodilo na običajen način.


Kljub temu je danes za iphone taka naprava kot bliskovni pogon. Ta pripomoček pomaga povečati količino pomnilnika pripomočka. Njegova edina lastnost je zunanja povezava. Notranje kartice SD za iPhone ne obstajajo. Ampak še vedno lahko razširite spomin na "jabolčni" telefon. V nadaljevanju bomo govorili o tem, kako povečati količino prostega prostora na iPhoneu.

Načelo delovanja

\ tZa začetek, kako bliskovnega pogona za iPhone. Rečeno je bilo, da je princip delovanja te naprave se razlikuje od konvencionalne SD-kartice za mobilne telefone. Govorimo o zunanjo pomnilniško kartico.


, sam za iPhone pomnilniški ključek je majhna naprava, ki spominja odstranljivo napravo za shranjevanje z računalnikom. Edina razlika je, da v tem devaysa poseben priključek za iPhone. Kako to napravo? Podobno računalnik bliskovni pogon, kot izmenljivi disk. Pogosto se ta pripomoček uporablja za lažjo izmenjavo podatkov med računalnikom in pametnim telefonom.

Ogromna izbira

Veliko se sprašujem, kako izbrati palico za iPhone. Danes lastniki "jabolk" izdelki na voljo veliko paleto zunanji pomnilnik za telefon. Najbolj prednosten naslednje kartice:
 • iKlips.
 • iFlashDrive.
 • Leef iBridge.
 • peščen iXpand.
 • Dejstvo je, da ni bistvene razlike v vseh teh napravah. Za izbiro posebnim modelom morajo plačati pozornost samo na stroške in obseg zunanjega spomina za "jabolko" telefon. Drugo načelo učinkovitosti in povezati vse iste pomnilniške kartice. V praksi se najpogosteje uporablja univerzalno kartico iFlashDrive.

  Nasveti za Izbira pomnilniško kartico

  Nekaj ​​nasvetov pri izbiri trenutek za iPhone še morali naučiti in zapomniti. Po nakupu katerega koli devaysa lahko prinesejo veliko težav. Še posebej, če upoštevamo dejstvo, da je iPhone do sedaj tamzelo veliko. Vsak ima svoje posebnosti in značilnosti.
  Kot smo že omenili, je bliskovni pogon za iphone zunanja naprava, ki se poveže s telefonom. Dovolj je, da upoštevate nekaj smernic, da jih pravilno izberete. Namreč:
 • Določite, koliko dodatnega pomnilnika potrebujete za pametni telefon. To je storjeno, da ne bi bilo treba ponovno porabiti na USB ključku, če je to potrebno. Bolje je, da predhodno izberete kartico z dovolj prostora.
 • Primerjajte cene za vse Flash kartice. Ni skrivnost, da so jabolčne naprave in dodatki drage. Pomnilniške kartice pa niso izjema. Zaradi tega vam priporočamo, da temeljito pristopite k izbiri bliskovnega pogona.
 • Primerjajte operacijski sistem telefona "apple" in združljivost pomnilniške kartice. Nekateri modeli pogonov so primerni samo za nove ali starejše operacijske sisteme.
 • Bodite pozorni na priključke za povezavo s pametnim telefonom. Starejši modeli iPhone uporabljajo nekoliko drugačno režo za delo z bliskovnim pogonom. Zato moramo biti pozorni na to funkcijo. V nekaterih primerih boste morali kupiti dodaten adapter za pogon USB s 30-pinskim telefonom Ligthning.
 • Upoštevati operacijski sistem osebnega računalnika, iz katerega naj bi deloval v prihodnosti. Nekateri pogoni ne delujejo, na primer, v Linuxu ali Windows.
 • Verjetno so vse to priporočila, ki vam bodo pomagala pri izbiri. V nadaljevanju bomo podrobneje razpravljali o delu z iphone bliskovnim pogonom na primeru iFlashDrive. Kot smo že omenili, je univerzalna, ki privablja kupce.

  O iFlashDrive

  Za začetek o temnaprave Kaj predstavlja? In zakaj se šteje za univerzalni izmenljivi pogon za "jabolčne" telefone? Dejstvo je, da iFlashDrive deluje z vsemi iOS, začenši s 5. različico. Zato njegovi lastniki ne bodo morali razmišljati o združljivosti pogonov. Poleg tega je ta pogon združljiv z operacijskim sistemom Windows in MacOS-om, uporaba pa je dovoljena na vseh "jabolčnih" izdelkih.
  Posebnost te komponente je, da "ples s tamburinom" ni potreben za njegovo povezavo. Naprava se enostavno poveže z "Apple" telefoni in deluje brez veliko dela. Seveda ima iFlashDrive, kot že omenjeno, adapter za povezovanje z različnimi različicami iPhonea. Vključena je z napravo.

  Načelo delovanja osebnega računalnika

  Mini bliskovni pogon za iphone deluje, kot je bilo že poudarjeno, na načelu običajnega izmenljivega diska za računalnik. Če želite začeti uporabljati to napravo na osebnem računalniku, dodatne manipulacije niso potrebne. To pravilo velja za vse pomnilniške pogone iPhone.


  Dejstvo je, da v teh napravah obstaja poseben USB-adapter. Če želite, da naprava deluje v računalniku, potrebujete:
 • Vklopite računalnik. Priporočljivo je počakati na celoten zagon operacijskega sistema.
 • USB ključ vstavite v ustrezno stran.
 • Počakajte nekaj časa. Računalnik prepozna priključeno napravo kot običajni pogon USB.
 • Odprite Moj računalnik (Windows) in dvokliknite sliko določenega bliskovnega pogona v računalniku.
 • Glede na to so vsi večji ukrepi končani. Zdaj lahko nositevse podatke na zemljevidu, ki temeljijo na načelu kopiranja ali vlečenja dokumentov v okno kartice Flash. V tem procesu ni nič težkega.

  Povezovanje z iPhoneom

  Toda to nikakor niso vse funkcije, ki imajo bliskovni pogon iPhone. Kako ga uporabljati neposredno na napravah "apple"? To ni zelo težko. Vendar je treba nekatere značilnosti procesa še vedno upoštevati. Ponastavitev dokumentov iz dodatnega zunanjega pomnilnika v računalniku ali neposredno na pomnilniški ključek USB je preprosta. Vendar iPhone ne bere podatkov iz izmenljivega medija. V ta namen morate v svoj mobilni telefon namestiti poseben program. To je mogoče enostavno upravljati s flash diski za iPhone.
  Za vsak pomnilnik Flash obstaja ločena aplikacija. Če na primer uporabljate iFlashDrive, potrebujete program PhotoFast. Idealen je za delo z zunanjim pomnilnikom. Vmesnik se ne razlikuje, vendar je funkcionalno všeč. Da bi začeli delati z bliskavico na pametnem telefonu, je potrebno:
 • Preverite, ali je program za bliskovni pogon na iphoneu nameščen. V spomin vsakega - svoje aplikacije. Običajno je vse ustrezne programske opreme mogoče prenesti iz AppStore.
 • Zaženite program na telefonu.
 • Priključite pogon USB na iPhone. Za to se uporablja standardni 30-polni priključek ali pa je poseben adapter priključen na napravo.
 • Počakajte malo. V programu bo določen bliskovni pogon, po katerem ga boste lahko uporabili - za shranjevanje podatkov, kopiranje dokumentov v pametni telefon, brisanje in prenos podatkov.
 • Dejansko je vse lažje, kot se zdi. Zdajseveda, kaj je potreba po bliskovnem pogonu za iphone in kako ga uporabljati.

  Prednosti PhotoFast

  Zdaj pa malo o tem, zakaj je PhotoFast priporočljivo uporabljati pri delu z izdelki "Apple". Kakšne koristi ima? Ta aplikacija, kot je že bilo omenjeno, ni dodeljena vmesniku. Lahko se imenuje dolgočasno in preprosto. Vendar hkrati funkcionalnost programa ne pušča ravnodušnih.
  ​​Najprej lahko s programom PhotoFast shranite sporočila in prejmete pošto od pošte. Drugič, univerzalna je. Program deluje v skoraj vseh oblikah. Tretjič, podatke iz pošte lahko prenesete neposredno v pomnilnik telefona ali neposredno na kartico. Druga prednost "PhotoFast" je ta, da ta aplikacija deluje z .zip in .rar formati. Arhivi so priznani brez veliko dela. V skladu s tem PhotoFast naredi univerzalni telefon z iphone.

  O iPhone 5

  Bodite pozorni na nekatere modele iPhone. Dejstvo je, da nekateri pametni telefoni podjetja Apple nimajo standardnega priključka za povezavo. Zato je najpogosteje potreben ločen bliskovni pogon za iPhone 5S. Kljub temu imajo številni modeli zunanjih pomnilniških kartic več priključkov za povezavo s telefoni. iFlashDrive, tako kot večina naprav, ki jih proučujemo, ponuja poseben adapter. Z njegovo pomočjo lahko kartico preberete na kateri koli napravi. Edina pomanjkljivost je dolžina kabla. Vendar to ni velik problem. Dodatni adapter lahko uporabite na naslednjih napravah:
 • iPhone 5S;
 • iPhone 5;
 • iPhone 5c;
 • iPad 4;
 • iPad Air;
 • iPad mini Retina;
 • iPod Touch 5.
 • V vsakem primeru je iFlashDrive univerzalna kartica, ki je vredna pozornosti. Ločena kartica za iPhone 5S v tem primeru ni potrebna!

  Sklepi

  Kakšni so rezultati? Poleg tega, da se razširi prost prostor na "jabolko" naprave lahko brez veliko dela. Preprosto kupite poseben pomnilnik flash, ki deluje na principu običajnega izmenljivega pogona.
  Tudi izbira ustrezne naprave ne povzroča posebnih težav. Običajno gre za iskanje flash diska zahtevanega obsega in prisotnost določenih priključkov za povezavo z iPhoneom. Delo z dodatnim pomnilnikom iPhone je lahko celo začetnik. Pomembno je vedeti, da na kartici SD ni podprt noben "jabolčni" telefon. Zato morate izbrati izmenljivo kartico neposredno.

  Sorodne publikacije