Ne zažene World of Tanks: napaka d3dx9_43.dll

Vsakdo preživlja prosti čas, ko ga duša prosi. Nekdo igra v nogometu in nekdo je v tankih. Danes je ta igra osvojila srca mnogih moških in žensk. Če ste najprej namestili World of Tanks na vaš računalnik ali če ste pred kratkim imeli ponovno nameščen operacijski sistem, verjetno ne boste zagnali igre World of Tanks. Napaka d3dx9_43.dll se pojavi v mnogih igralcih in tukaj ni nič strašnega. Ne pozabite, da je mogoče vse napake odpraviti, glavna stvar - to je vztrajnost in poznavanje rešitev.


Ugotovimo, kako rešiti to težavo, dobimo priložnost za boj in uživamo v zvoku razbijanja težkih oklepov cistern.

World of Tanks se ne zažene. Napaka d3dx9_43.dll. Kako popraviti

Ko v računalnik namestite operacijski sistem, DirectX9 v njem ni prisoten. Ta programska oprema odpravlja ta problem. Prijavite se na uradno spletno stran programa DirectX in prenesite deveto različico gonilnika. Vendar upoštevajte, da različice 1011 in 12 ne bodo odpravile napake, zato jih morate, če ste jih namestili, še vedno prenesti - DirectX9. Ko je zagon dokončan, zaženite datoteko, ki jo želite namestiti v vaš operacijski sistem (po končanem DirectX9). Nato morate izklopiti in vklopiti računalnik. To je potrebno za pravilen začetek programa. Po tem, napaka d3dx9_43.dll izgine iz World of Tanks, in jo lahko zaženete in greste v bitko.

Kaj je DirectX

Podatkovni paket podjetja DirectX je programski modul, ki ponujavizualizacija gibanja skozi sliko. Prav tako pomaga pravilno reproducirati zvočne učinke v različnih aplikacijah.


Paket vsebuje več delov:
 • DirectSound - zagotavlja zvočno kartico z večjo zmogljivostjo in omogoča predvajanje multimedijskih datotek v operacijskem sistemu.
 • Direct3D - prikaže 3D animacijo in omogoča delo z video karticami in programi s prenosom 3D predmetov na računalniški zaslon.
 • DirectDraw - ustvarja vizualizacijo 2D grafike pred prikazom slike prek grafične kartice.
 • Ko govorimo v preprostem jeziku, DirectX pomaga računalniškim igeram, da bolje delujejo in vam omogoča vodenje kompleksnih večpredstavnostnih datotek. Če imate pri zagonu programa težave z črkami dx, je to najverjetneje povezano z knjižnicami DirectX. In številka po teh črkah označuje, s katero različico paketa je ta napaka povezana. Vendar se zgodi, da je nameščena najnovejša različica programa in da je problem pokrit z dx9, kaj potem? Obravnava tega problema.

  Kaj storiti, če imate nameščen največji paket

  Namestili ste najnovejšo različico DirectX12, vendar nimate nameščene igre World of Tanks - d3dx9_43.dll. Kako jo popraviti, ko se pojavi? V tem primeru morate to datoteko prenesti iz interneta in jo vstaviti v imenik z knjižnicami DirectX. Vendar je veliko lažje preprosto prenesti namestitveni program za 9. različico paketa in ga namestiti, tako da boste odpravili vse težave, povezane z njim. Ko znova zaženete računalnik in zaženete World of Tanks. Napaka d3dx9_43.dll popravljenalahko začnete igro.
  Vse, kar je potrebno, je, da zaženete namestitveni program, prenesen s uradnega Microsoftovega spletnega mesta. Nato boste morali sprejeti pogoje sporazuma za uporabo programske opreme in s klikom na "Naprej" počakati na konec namestitve.

  Paket za združljivost z različnimi operacijskimi sistemi

  Danes knjižnica DirectX deluje v vsakem Microsoftovem operacijskem sistemu. Če ste pravkar namestili OS in poskušali zagnati World of Tanks, boste imeli napako d3dx9_43.dll nujno. Preprosto prenesite 9. različico paketa - in problem bo rešen.
  Na podlagi pregledov uporabnikov in zahtev razvijalcev je DirectX9 združljiv z vsako različico programa Windsor, zato ste lahko prepričani, da bo knjižnica delovala za vas. Paket deluje v vseh različicah 32-bitnih in 64-bitnih sistemov. Po namestitvi DirectX9, zaženite World of Tanks. Napaka d3dx9_43.dll je rešena in lahko varno igrate na kateremkoli od strežnikov WoT, uničujete rake, statične in jelene. Prodiranje trdno oklep "Mouse" in spodkopavanje bojne komplete pljuč "PTSeshek - Grill". Glavna stvar - ne pozabite na pomen minicars v igri. Igrajte in zmagajte na bojišču "World of Tanks". Če vam je ta članek pomagal, ga ocenil in delil s prijatelji, lahko ta napaka po namestitvi novega operacijskega sistema.

  Sorodne publikacije