Orožje Resident Evil 5: Pregled

Igra Resident Evil 5, ki je izšla leta 2009, je hitro postala ena najbolj priljubljenih oboževalcev te serije. Ni presenetljivo - dovolila se je vrniti v dolgo znani, ljubljeni svet, spet se sooča z nevarnostjo. Še en velik plus je bil arsenal Resident Evil. Orožje v igri ni le raznoliko, temveč tudi dobro oblikovano. Zaradi tega je bil prehod še bolj razburljiv, prijeten.

Na kratko o igri

Igra se odvija v letu 2009 - v skladu z datumom izdaje. Glavni lik je bil Chris Redfield, dobro znan v prejšnjih delih. Zdaj se je pridružil organizaciji B. A. A. A., specializiranem za odkrivanje in uničevanje biološkega orožja po vsem svetu.


Tema je zelo pomembna - vsako leto se število orožja in primerov njegove uporabe hitro povečuje. Zato Chris opravlja težko, a zelo pomembno delo. Tokrat prispe v mesto Kizuju, ki se nahaja v zahodni Afriki. Po navedbah informatorja bi morala kmalu potekati velika operacija za prodajo strelnega orožja. Glavni cilj Chrisa je nevtralizirati trgovca Riccarda Irwina. V tem težkem delu mu bo pomagala Sheva Alomar. To je šlo narobe: virus je bil raztresen med domačini, ki so jih spremenili v nore, agresivne bitja, ki so poskušali priti do grla operativcev za vsako ceno. Informator je bil brutalno ubit neposredno na glavnem trgu vasi, Chrisu in Shevi pa je uspelo preživeti le čudežno - rešil pravočasno prispel helikopter B. S. A. Vendar pa operacija ni bilalahko ga omejite. Heroji bodo morali trdo delati, da bi se spopadli z nevarnimi nalogami. Na srečo so orožja Resident Evil 5 raznolika in številna. To vam bo pomagalo obravnavati tudi najbolj nevarne sovražnike, žive in ne sploh.


Pištole

Najbolj dostopna in preprosta orožja v igri so pištole. Zagotovljenih je skupaj sedem možnosti. Torej niso vsi enako dobri, zato je vedno smiselno spremeniti šibkejše, ki jih najdemo pozneje. Obstajajo tudi velike možnosti za črpanje že obstoječega orožja. Beretta M92F je standardna pištola, s katero junak začne igro. To nima resnih prednosti, zato je vredno, da ga čim prej zamenjamo kot dobro. H & K P8 je druga pištola v igri. Resna pomanjkljivost je majhno strelivo - z njim lahko nosite le 25 krogov. Ampak prebojna moč je čudovita - en strel lahko prebode pet sovražnikov. Tako je super za delo z množico sovražnikov. SIG P226 je zelo močna pištola, ki ima en sam posnetek 480 poškodb. Polnjenje traja precej časa, vendar ga je zaradi moči vsekakor vredno nositi v arzenalu - večina sovražnikov se pripravi na en sam strel. Beretta M93R - avtomatska pištola, zasajena s samo enim pritiskom na sprožilec, trije vložki. Dolgo se polni, vendar poškoduje 400 enot. Da bi ga dobili, morate prenesti Beretto M92F do maksimuma.
Samurai Edge - spremenjen z Beretto, ki ga lahko uporablja Wesker v načinu Mercenaries. Lahko se pohvali z dobro močjo 400 enot. Toda v smislu polnjenja je enanajbolj počasnih pištol.
Beretta Px4 - na voljo samo za Jill. Polnjenje je počasno in škoda ni previsoka - samo 300 enot. Vendar pa obstaja velika verjetnost, da bo povzročil kritično škodo, ki jo mnogi igralci zelo cenijo. S & W M29 je zelo močan revolver, eno najbolj obetavnih orožij v igri. Poškodbe do 3.200 enot. Res je, da je polnjenje počasi počasno - v tem času lahko sovražniki ubijejo junaka. Zelo pomembno je vedeti, kje najti orožje v Resident Evil 5 - je na voljo samo v glavi 3-1. L. Hawk je zelo močna pištola in na splošno ena najbolj uspešnih v igri. Daje 3000 kosov poškodb in se tako hitro napolni. Oklepni naboji omogočajo streljanje enega strelca na sedem sovražnikov. Umakniti ulico od množice nasprotnikov - to je tisto, kar. S & W M500 - Še eno skrivno orožje. Za sprejem morate črpalko S & W M29 maksimalno črpati. Če to ni najboljše orožje Resident Evil 5, potem eno od njih. Škoda na 5000 je močnejša od lansirne naprave.

Strelec

Sčasoma ima igralec možnost, da se razteza in ustreli. Zanesljivo in močno orožje, odlično deluje na kratki razdalji. Torej mora biti v arzenalu.
Ithaca M37 je dokaj šibka puška. Omogoča samo 400 poškodb. Lahko pa ga prečrpamo, znatno povečamo škodo in zmogljivost trgovin za 6 krogov je najboljša v tem razredu. Benelli M3 je verjetno najbolj uspešna puška v igri. Prvotna škoda je 400 enot, vendar se zlahka črpa v veliko bolj impresivno zmogljivost. Smiselno je potovati z njim. Jail Breaker - Najlažja puška vigro Škoda je le 350 enot. Deloma se to izravnava s hitrim polnjenjem, vendar pa zmogljivost povečanja na želeno mejo ne bo delovala. Hidra je skrivno orožje, ki postane dostopno po maksimalnem črpanju Ithake M37. Tri-sodno obrezovanje povzroči 550 poškodb naenkrat. In doseže precej dostojno razdaljo.

Samodejno

Ampak za velike množice in delo na veliko razdaljo so boljši stroji in pištole. Zato jih bomo združili v en del. Skorpion Vz-61 je šibko orožje, ki je na voljo na samem začetku igre. Škoda je samo smešna - 100 enot. Toda proti velikim skupinam šibkih nasprotnikov je super, zato je izbiranje vsekakor vredno. Da, in trgovina za 50 krogov - lep bonus.
H & K MP5 je naslednja pištola v igri. Malo več moči (škoda na 120 enot) se izravna z manjšo zmogljivostjo trgovine - 45 krogov. Toda strelja do 4 sovražnike. AK-74 je legendarno orožje, ki je najmočnejši avtomat v igri. Toda trgovina je majhna - samo 30 vložkov, in se polni za zelo dolgo časa. Vendar pa nekateri igralci raje potujejo z njim, pobirajo množice sovražnikov. SIG 556 je resen konkurent za "Kalasha". Nekoliko slabše kot on (180 izgub v primerjavi z 250), vendar se hitro polni. No, trgovina za 40 krogov vam omogoča, da se borite dlje.

Ostrostrelske puške

Ena izmed najljubših različic številnih igralcev. Visoka moč in sposobnost dela na dolgih razdaljah omogočata ostrostrelske puške na odprtih prostorih. Na žalost sov igri le tri.

S75 je prva ostrostrelska puška in je najmočnejša - kar 2000 enot poškodbe. Res je, da je moč optike majhna, in orožje se ponovno napolni za dolgo časa, in trgovina ima le 4 kartuše.
SVD je hitrejša, a tudi šibka puška, ki povzroči le 1300 enot. Toda trgovina je postavljena 7 krogov, poleg tega bo optika bolje. H & K PSG1 - najšibkejši od ostrostrelnih pušk - samo 1.200 poškodb. Toda trgovina ima zmogljivost 7 kartuš in se polni hitreje kot analogi.

Nestandardno orožje

Obstaja več nenavadnih vrst orožja, ki bi jih morali vedeti o igri in bolj zanimivi.
Grenade Launcher je ročni lansirnik granat. Strašna stvar proti velikim sovražnikom. Hitrost snemanja je majhna, vendar poveča vse. Nastala škoda je odvisna od uporabljenega streliva. Rocket Launcher - raketni lansirni stroj, visoko specializirano orožje, popolnoma primerno za čiščenje manjših prostorov, na precejšnji razdalji od njih. Daj rakete v okno in ne skrbi, kaj bo nekdo v hiši preživel.
Gatling Gun - ročna pištola. Uporablja ga samo Chris. Pred streljanjem se segreje za dolgo časa, vendar je stopnja ognja velika, in škoda - 450 enot. Izvaja ovire na poti. Longbow je odlična možnost za glasnejše orožje. Oboroženi so samo s Shevo. Povzroča veliko škodo - 1500 enot. Obstaja skrivno orožje, za katerega morate izboljšati največ S75.
Stun Rod - taczer, ki se uporablja samo v boju proti blizu. Čeprav škoduje 666enote je praktično neuporabna, še posebej proti nevarnim nasprotnikom na visoki stopnji težavnosti.

Uporabljamo modo

Igralci se veselijo zlate izdaje najljubše igre, v upanju, da se bodo med posodobitvami pojavili in novi debli. Na žalost se novo orožje v Resident Evil 5 Gold Edition ni pojavilo. Primer je omejen na več kostumov, dodatkov in načinov. Zato so morali uporabiti orožje v Resident Evil 5. Z njihovo pomočjo je bilo mogoče dodati nov lansirnik granat, več pištol in pušk, kot tudi LCU, poveča natančnost streljanja na protest.

Zaključek

V tem članku se naš članek končuje. Zdaj veste več o orožju v igri. In tako, lahko preprosto izberete najbolj primeren za vaš stil igre vzorcev, dobili največ užitka od mimo.

Sorodne publikacije