"Sweet Flirt" (epizoda 3): prehaja igro

Nekdo se lahko spozna, ko prvič vidi osebo, z uporabo katere koli fraze, medtem ko se nekateri izgubijo v prisotnosti nasprotnega spola in ne morejo povezati dveh besed skupaj. Igra "Sweet Flirt" bo omogočila, da pregoreli srčni utrip preverijo svoje življenjske izkušnje v ljubezenskih zadevah, tiha skromnost pa bo dala priložnost, da se pokažejo, kar lahko v takšni življenjski situaciji pomaga pri pridobivanju želenega poznanstva.

Nenavadna igra za spogledovanje

Ta projekt je prvo delo na virtualnem spogledu. Igra je predstavljena v priljubljenem anime stilu.
V tem članku bo upoštevan del igre "Sweet Flirt" - 3 epizode. Igra se lahko odloži za dolgo časa. Razlog za to so dolga obdobja, ki so potrebna za kopičenje virov za igre, brez katerih ni mogoče nadaljevati nadaljnjih ukrepov. Vendar to ne bo problem za igralca, ki je pripravljen vložiti nekaj denarja. Nobena pritrditev ni dovolj, da preprosto počakate na okrevanje.


Poleg energije se na igralni plošči prikažejo tudi prijatelji in ljubitelji značaja. Prav tako morate spremljati razpoloženje nadzornika, ki je odvisen od prijetne komunikacije, pravilnih nalog ali celo občutka superiornosti, ko lahko postavite zahrbtne likove na svoje mesto.

"Sweet Flirt": Prehajanje 3 epizode (Nathaniel)

Ta del igre se začne s slovesom od šolskega prijatelja. Po tem, glavna junakinja, katere ime se bo ujemalo z imenom samega igralca, ugotavlja, da teče okolihodnik za pse Direktor poroča, da bo njen najljubši Kiki ujel. To postane prva naloga.


Veliko zapleta temelji na dialogih v igri "Sweet Flirt" (3. epizoda). Prehod igre pomeni obvezno vodenje teh dialogov, ki bodo vplivali na značaj znaka. Po tem, ko ste našli psa, morate iti v mesto, potem ko kupite vodo za fanta iz košarkaškega kluba. S pomočjo kartice lahko obiščete različne kraje v igri. Ko ste naleteli na dostavo vode, lahko opravite nalogo, da najdete medaljon za istega tipa. Hkrati pa so nekateri že začeli ljubosumni na njega. In če je dialog pravilen, bo junakinja v tej situaciji samo srečna. In nezakonito pridobljeni rivalski medaljon mora biti vrnjen resničnemu lastniku.

Zanimivi trenutki igre

V nasprotju z uveljavljeno tradicijo promocije iger japonske proizvodnje je bila v tem primeru rojstni kraj »sladkega flerta« Francija. Toda igra je postala priljubljena in je šla po svetu.
Opravljanje različnih nalog bo glavna stvar v igri "Sweet Flirt" (epizoda 3). Prehod se opravi po korakih. Najpomembnejša stvar pa je komunikacija z drugimi liki, da se poveča njihova priljubljenost. Kot v vsaki družbi, glavna junakinja niso le prijatelji in občudovalci. Ni bilo brez lačnih slabovidnih, ljubosumnih moških likov. Ni bilo brez hitro in očarljivo besedišče.


Hoja "Sweet Flirt": Epizoda 3 (Dialogs)

Igra je zgrajena na pogovornih oknih in ne vključuje nobene velike aktivnosti v akcijah ali potezah. Zato ni velikih sistemskih zahtev. Ali je mogoče vložiti denar, imeti dostop do interneta. Prehod igre "Sweet Flirt", epizoda 3, bo popolnoma odvisna od izbranih možnosti pogovornega okna. V vsakem primeru bo izbira enega od treh navedenih stavkov vodila igro na posameznem kanalu. In če se v finalu vse konča ne tako, kot bi bilo zaželeno, lahko poskusite ponovno igrati, vendar že izberete druge dialoge, kar lahko privede do nasprotnega rezultata.
Izbrani dialogi določajo značaj junakinje. Lahko ste poslušni skromnim in brezpogojno opravljajo vse naloge, spoštovanje pravil. In lahko pokažeš trmastost, ne želiš ubogati. Odgovorite na znake kot poslušno šolarko ali se izkažite kot upornik. Vse to je v igri "Sweet Flirt" (epizoda 3). Prehod te igre je lahko vznemirljivo potovanje skozi svet šolskih letnikov flertov. Kdo bo izbral glavno junakino? Pozitiven junak, s katerim morate imeti srčkane pogovore in skrbeti za živali ali pogumni samoprispevani lik, ki se je izkazal za tako preprostega? Ali je ta izbira naključje, oziroma prej veriga prejšnjih dogodkov, ki so jih oblikovali izbrani dialogi?

Sorodne publikacije