Gems so kristali za igro Clash Royale: uporaba, pridobivanje in uvrstitev v igro

Sodobne igre projekti, ki so namenjeni za veliko publiko stalnih igralcev začeli spreminjati ekonomski model obstoja. To velja za velike projekte in iger za mobilne naprave. Na primer, je najbolj priljubljena igra trenutno Clash Royale, ki je porazdeljeno brezplačno, vendar pa je vsebina, za katerega boste morali plačati pravi denar. Heme - valuta, ki ne daje posebne prednosti, vendar prihranek časa v razvoj, ustvarjanje in rollback zmogljivosti vojske. Ostaja le razumeti, kaj je "dragulj"?


Kaj je ta igra?

Clash Royale - sodobno multiplayer igre za mobilne naprave, ki predlaga, da se ustvarijo svoje malo čarobno kraljestvo organizirati varstvo strukturo, najem vojsko in začeti delo na zbiranju sredstev glavnih stavb in odpraviti konkurenco. Vse bitke in način igranja se obrnejo na osnovi bitk in vezani le na čas. Na primer, gradnja traja nekaj ur, razvoj stavb 4 ure, in napad se bo za 20 minut. Glavni cilj igre - postati najboljši igralec, da se kopičijo veliko sredstev in slave. V igri projekt izvaja različne ocene (v smislu razvoja, premoženje, itd za zmago. D.), Ki se lahko ugotovi, kaj mesto, ki ga zasedajo. Seveda, obstajajo ocene, ki kažejo, koliko heme Royale v spopad ima poseben uporabnika. Toda to ustvarjen izključno za tiste, ki aktivnouporablja to valuto. Če so igralci preživeli nekaj finančnih transakcij, je malo verjetno, da bo prišel tja.


Kaj so hems?

Hem je posebna valuta v igri, ki jo je mogoče pridobiti samo po opravljenih določenih misijah ali nakupu z dejanskimi naložbami. V igri so označene v obliki kristalov, ki jih je mogoče vložiti v določene akcije. V bistvu služijo za prihranek časa v igri ali za nakup različnih originalnih stvari. Najnovejše posodobitve so prinesle dodatne skrinje v obliki skrinj, legendarnih likov in drugih zanimivih stvari. Tudi tam je posebna igra, imenovana "Hema hema", ki je ustvarjena v majhni loteriji, kjer je glavna obrestna mera navedena valuta. Prav tako razvijalci opozoriti, da bodo poskušali uvesti dodatne funkcije za uporabo tega vira, vendar to ne bo vplivalo na glavno igranja.

Zakaj so ti kristali potrebni?

Kot smo že povedali, dragulji za Clash Royale ne igrajo tako pomembne vloge, preprosto prihranijo čas s pospešenim razvojem in omogočijo nakup originalnih stvari. Na primer, v igri je veliko junakov, ki imajo edinstvene sposobnosti in videz, jih je mogoče dobiti samo za kristale. Ali lahko kupim posebne skrinje s priložnostno redko nagrado. Kaj naj rečemo o registraciji kozmetičnih izdelkov, bazah ali bojevnikih. Hkrati pa je vse navedeno strogo uravnoteženo z drugimi vsebinami in zmožnostmi igralcev, ki ne uporabljajo prilog.

Kako priti do hemi? Hemiki so dragoceni kristali za igro Clash Royale. Najlažji način je, da kupite neposreden nakup za pravi denar. Trenutno je stopnja nakupa: 1 rubelj = 40 draguljev. Lahko jih kupite v poljubni količini, da bi porabili pravi denar, je dovolj, da uporabite posebno trgovino znotraj trgovine. Vendar pa obstaja še ena možnost, da dobite te dragulje. Na primer, med igro boste imeli misije v smeri PvP in PvE. Ti bodo precej zapleteni in dolgotrajni v smislu uspešnosti. Toda po doseganju cilja, lahko dobite nekaj sto ali tisoč kristalov, ki jih nato izvedete v trgovini z igro. In če ste kreativna oseba ali profesionalni igralec, lahko poskusite srečo na kreativnih tekmovanjih in turnirjih. V prvem primeru so razvijalci sami organizirali tekmovanje med igralci na področju risanja, glasbe, humorja itd. Toda turnirji so pogosti dogodki, kjer se najmočnejši igralci soočajo z bitko. Pogosto so v njih prva tri mesta nagrade in včasih vsota draguljev doseže več deset tisoč. Glavna stvar je, da spremljate novice in imate čas, da se registrirate za te faze.

Ali je vredno uporabiti kristale?

Tu razstavimo vse, kar je povezano z najbolj dragocenim virom igre Clash Royale. Ostaja le razumevanje, vendar je sploh vredno, da jih uporabimo? Pravzaprav je to posel vsakogar, ker nekdo igra za užitek, nekdo uspe, in celo tisti, ki menijo, da je ta igra smisel življenja, zato želijo biti v njej prvi. Če želite hitro rasti, kot so prvotni elementi oblikovanja, želite sodelovatiloteriji in imajo dostop do vse vsebine igre, lahko varno uporabljate kristale. In če vam Clash Royale služi za preprosto zabavo in vam ne mudi, potem vam dragulji ne bodo prinesli posebnega užitka, zato jih ni vredno uporabljati. Brez njih lahko tudi uspe v igri in celo vzameš črte na lestvici najmočnejših, vendar boš moral preživeti veliko prostega časa.

Sorodne publikacije