Kaj storiti, če je presežena omejitev prenosa za disk Yandex?

Sodobne tehnologije poskušajo napredovati - v dobi popolne informatizacije in poenostavitve človeškega življenja. Kot bi moralo, se tehnologija izboljšuje in spreminja svoje stare komponente v nove, energetsko učinkovitejše, produktivnejše in sodobnejše. To velja tudi za količino računalniškega pomnilnika, ne za vsakogar trden disk, zato veliko ljudi uporablja njegovo alternativo - shrambo v oblaku, kjer bodo vaše datoteke nujno pod strogim nadzorom varnosti in integritete. Vendar pa je za vse svoje konca, tako da je tema tega članka - prekoračitev meje za prenos datoteke "Yandex Disk." Članek vam bo pokazal, kako rešiti problem prenosa podatkov iz oblaka.


Zakaj je omejitev prenosa za disk Yandex?

"Prenesete datoteko preveliko" - ta težava se pojavi, ko naložena datoteka preseže 2 gigabajta. Torej je praviloma oblak shramba veliko večji, veliko več, vsakih 10-krat, vendar je vredno razmisliti, da ko prenesete datoteko iz računalnika, uporabite računalniško moč ne le računalnika, temveč tudi strežnik Yandex in poskusite prenesti datoteko.
Da bi zmanjšali obremenitev strežnika, je ekipa Yandex pripravila zelo priljubljeno rešitev - ustvariti aplikacijo, ki je nameščena na računalniku in uporablja alternativne, močnejše strežnike, ki so posebej ustvarjeni za te namene. Če ste že prenesliPri taki aplikaciji boste morda opazili, da je prenos datoteke iz te aplikacije večkrat višji kot neposredno s spletnega mesta.


Omejitev prenosa datoteke Yandex Disk je presežena? Kaj storiti? To je drugi problem, ki ga rešimo z namestitvijo posebnega programa z istim imenom, kjer ni omejitve prenosa, količine prenosa in še veliko več. V naslednjem razdelku bomo opisali, kako namestiti aplikacijo in s tem odpraviti težavo.

Prenos omejitev za Yandex Drive je bil presežen: kako popraviti

Za začetek, boste potrebovali popolnoma vsak brskalnik in mail "Yandex", nato pa pojdite na "Yandex Disk", in vam bo takoj na voljo, da jih uporabljajo z istim imenom. dodatek Prenesite ga v računalnik in počakajte na nastavitve. Po končani namestitvi se prijavite in videli boste, da bo v mapi "moj računalnik" bližnjica do shrambe v oblaku "Yandex". Tam lahko ustvarite mape, izbrišete, dodate datoteke in še več, kar pomeni, da delate neposredno z vašim shrambo v oblaku, ne da bi sodelovali v tem brskalniku, vendar je najpomembneje, da ne boste imeli omejitve glede števila in obsega prenosov ter težave pri prekoračitvi omejitve za prenos datoteke Disk Yandex "vas ne bo več motil.
Če pa niste zadovoljni s storitvami Yandexa, vam priporočamo, da bodite pozorni na druge shrambe v oblaku, na primer Microsoftov One Drive, My Drive iz Mail.ru itd.

Na koncu

]
Upamo, da boste lahko rešili problem preseganja omejitve za prenos datoteke "disk Yandex". Yandex Disk je zelo priročenzelo priljubljena. Če morate prenesti datoteko iz nje, vendar je omejitev izčrpana, potem lahko omogočite VPN, nato pa bo mogoče prenesti, vendar bo hitrost zelo nizka, saj se bodo informacije prenašale prek več drugih strežnikov.

Sorodne publikacije